Lipsa unei placi de beton în zona numită "La scări" creează probleme şi chiar accidente. Domnule Primar, luaţi măsuri! - comentariul săptămânii.

20 Aprilie 2015, 00:04 | 2186 vizualizări | 9 comentarii
Car Universal
In zona numita La scari lipseste o placa de beton. Primaria trebuia s-o inlocuiasca demult.

Comentariul acestei săptămâni aparţine user-ului "alfa". Cititorul nostru îi propune primarului Cuclea să ia rapid măsuri, pentru că în zona numită "La scări" se întâmplă accidente care pun în pericol integritatea corporală a turnenilor. Sperăm ca Primăria Turnu să realizeze un lucru simplu, o placă de beton. Incompetentii din Primăria turneană nu trec pe acolo şi de aceea nu au văzut situaţia despre care scrie cititorul nostru. Iată comentariul:

      "D-le Primar, am rugămintea  să dispuneţi celor de specialitate din subordinea dumneavoastră să pună o placă din beton la coborârea din zona cunoscută "La scări", în faţa magazinului de carne, în stânga, când vii dinspre centru spre barul "La Turci". Sâmbătă, în 15 minute, un om cu ochelari a călcat în gol şi a căzut, iar unei femei, de aproximativ 50 de ani, ce trăgea un căruţ de alimente, i-a căzut o roată a căruţului în locul unde este lipsă acea placă peste canalul pluviometric şi a răsturnat tot conţinutul de alimente din căruţ, atunci  când a vrut să coboare prin stânga scărilor, pe zona destinată coborârii şi persoanelor cu dizabilităţi. Sper că se poate repara, pentru că presupune costuri reduse iar această mică remediere va aduce mari beneficii oamenilor din urbea noastră. Vă mulţumesc pentru receptivitate."
     Domnule Primar, aveţi obligaţia să dispuneţi acea reparaţie, nu vă costă mai nimic.

Citeşte şi
Comentarii (9) Adaugă comentariu
cutit pe 27 Aprilie 2015, 17:11
#9
spagar,cu**ar si betivan
Poi domn primar are ce sa faca.......este destul de ocupat cu secretarele, sticlele de whysky si spaguta,este mana dreapta a lui Dragnea care se sterge la c*r,
ion pe 20 Aprilie 2015, 23:07
#8
ion
bravo,,,loc*ri de munca ceva ce e foame in sat
Maicel pe 20 Aprilie 2015, 22:33
#7
reparat
In seara aceasta acolo era turnat asfalt proaspat, semnalizat bineinteles cu copaci . Numai bine !
pluvialu' pe 20 Aprilie 2015, 18:33
#6
Sa mai si masuram
Si unde este aparatul de masurat cantitatea de apa din precipitatii?(Caci este "canal pluviometric", nu pluvial.) O fi montat in magazinul din fundalul imaginii?!
UN ORASEAN pe 20 Aprilie 2015, 16:43
#5
primarul spagii
pe primar nu-l intereseaza de oras doar daca iese spaga restul il doare la basca ca dreagnea loc*ri de munca si iar munca de unde sufletul minciuni

anghel pe 20 Aprilie 2015, 15:48
#4
o
ce iarba mare e acolo,vin cu caprele sa pasca
dani pe 20 Aprilie 2015, 13:38
#3
,
ma doare-n jucarie rupeti-va picioarele;
Gigi Fecali pe 20 Aprilie 2015, 11:28
#2
eh na!
iese ceva comision pentru dom' primar la asa lucrare? nici macar pentru slugile sale incompetente platite pe bani publici?! nu?!.. pai atunci nu se poate repara nimic acolo, ne pare rau
Ana pe 20 Aprilie 2015, 10:12
#1
Ce va mirati atata ?
Va rog sa mentionati o singura realizare a lui CUCLEA in acest mandat,de mai bine de 3 ani.O realizare importanta pentru cetateni nu simplu fapt ca a dat cu var pe borduri.Ati auzit ceva legat de investitii sau de crearea de loc*ri de munca?De unde sa vina taxele si impozitele la bugetul primariei,tot de la amaratii de pensionari?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.