De astăzi, duminică, 19 aprilie, trenurile de călători nu mai circulă pe ruta Tr. Măgurele - Rosiorii de Vede.

19 Aprilie 2015, 00:03 | 4204 vizualizări | 8 comentarii
Car Universal
Tren calatori.

De astăzi, duminică, 19 aprilie, trenurile de călători pe ruta Rosiorii de Vede - Turnu Măgurele nu mai circulă până la o dată încă neindicată. Se preconizează că de la 1 mai  circulaţia se va relua, însă nu se ştie nimic sigur, doar zvonuri. Din păcate, iată că, până la urmă, nici trenul nu o să mai întoarcă la Turnu. Cum o nenorocire nu vine niciodată singură, combinatul chimic Donau Chem îşi trimite angajaţii în şomaj. Pe piaţa muncii nu este nicio perspectivă de locuri de muncă în această zonă, de aceea chimiştii pur şi simplu sunt obligaţi să îşi caute de lucru în alte localităţi sau chiar să emigreze.

De când pesediştii au luat toată puterea, au început să se vadă şi primele rezultate notabile. Suntem datori să-i mulţumim lui Dragnea, cel care a minţit teleormănenii că are trei priorităţi, şi anume: locuri de muncă, locuri de muncă, locuri de muncă. Jupânul a distrus de 3 ori locurile de muncă, nu a creat. Săptămâna viitoare, pe 22 aprilie, o să avem ocazia să-i urăm la mulţi ani.

Citeşte şi
Comentarii (8) Adaugă comentariu
poate bagati pe 22 Aprilie 2015, 17:40
#8
oraru microbuzelor spre Rosiori
va rog.
Fanel ( cu capu chel ) pe 21 Aprilie 2015, 10:03
#7
Prafu si pulberea
Iata a veniti si ziua de care vorbeam odinioara, va indemn iubiti turneni sa va cumparati alifie ca sa va ungeti care pe unde poate .

viorel pe 20 Aprilie 2015, 00:28
#6
mutare in orase
Loc*ri de munca vom gasi in Buc*resti, Craiova, Brasov, Constanta, Ploiesti, Pitesti, Timisoara, Sibiu etc. Unde sunt firme.
daniel pe 19 Aprilie 2015, 21:05
#5
bine ati venit in comuna noastra!
sa intelegem ca oficial am devenit comuna Turnu Magurele!Frumoasa finalizare a mandatelor PSD-iste.Sa mergem ''tot inainte'' cu acesti bravi edili spre a cucerii noi trepte de civilizatie si progres!!
un cetatean pe 19 Aprilie 2015, 15:03
#4
saracia ati votat
in 2012 ati votat saracia de ea avem parte,dreagnea ponta mohanul cuclea micinosi micinosilor .prioritatea lor bani in buzunarele lor pe magurele lafel de20 ani cucleo vi la anu da dam voturi,incepi lucrari de e alegeri . JILAVA DOMICILIU URMATOR

snake snake
RELU de la gara pe 19 Aprilie 2015, 14:33
#3
Politia,atentie la Mugurel la fier
O sa se fure in draci de la gara.Tot fierul care se fura il gasiti la Mugurel.Politia ce pazeste?
franchestain pe 19 Aprilie 2015, 11:59
#2
frate Viorele daca nu te superi sami explici cen seamna *de pe tabon*-tabon asta chiar nun teleg cei
are dreptate doar o parte fratele Viorel ca corbi si ciorile,adica corbi find ciorile mai batrîne,mai jmekere si mai ciori ca ciorile cares tineri mai fara experenta si fara un cuvînt greu în fata la corbi,zic ca corbi si ciorile or sa mangleasca cam tot ce tine de cale fierata cu fier de sine fierate,cu cabluri electrice,cea mai ramas din gari si halte ca trebe sa veti pacolo,bariere,table semnalizatoare cu semafore cu tot si atentie mare mare ca corbi si ciorile pregateste lovitura magica carei chiar sa faca cumva sa dispara garniturile cu trenuri si cu vagoane si cu locomotive cu tot,daca cumva nu lea arvunit deja dinainte la mafioni cu cascaval greu care face legean tara or în vro tara din Europa.Multa carcera si fundu plin la toti corbi si ciorile dupa planeta si din spatiu.Am zis sasa ramîne si daca comenteaza vro cioara naspa de mine cînd merge pe strazi sa ia colturile de la distanta si sasi angajeze multi smardoi si sa meargan tre ei ca doar asa scapa de mînia mea.Amin!
Viorel de pe tabon pe 19 Aprilie 2015, 00:22
#1
Atentie la ciori !
Daca nu mai circula trenul,sa nu dispara sinele de cale ferata.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.