Scandalos: drapelul arborat la Spitalul Municipal din Turnu Măgurele arată jalnic. Oare, fiindcă directorul este un arab?

17 Aprilie 2015, 00:04 | 2796 vizualizări | 14 comentarii
Car Universal
Spitalul Municipal Turnu Magurele are un drapel jalnic, precum orasul insusi.

Starea jalnică a multor lucruri din oraşul Turnu Măgurele este evidentă, dacă privim drapelul arborat la poarta Spitalului Municipal. Un cititor al site-ului ne-a trimis un comentariu care arată o realitate mai mult decât scandaloasă. Nu ştim dacă voit, însă medicul arab El Mohab, directorul medical al spitalului, îşi cam bate joc de un simbol al României. Iată comentariul cititorului nostru:

"Pe data de 15 aprilie 2015, în jurul orei 10.30, am trecut prin faţa Spitalului Municipal.Iniţial, m-am bucurat că această instituţie are arborat drapelul ţării. Dar...dar cum arată ACEST DRAPEL: lancea innegrita, deteriorată de vreme, pânza decolorată şi murdară, marginea roşie ruptă....cu "franjuri". Decât aşa, mai bine lipsă! Înţeleg că un arab nu are respect pentru drapelul ţării mele, care i-a acordat cetăţenia şi l-a făcut şef, desi mănâncă o pâine foarte albă în această ţară. Câţi medici români sunt în spital? Câte asistente românce lucrează aici? Nimeni nu vede? Dar primarul, viceprimarul şi consilierii locali sunt apatrizi? Mă gândesc la faptul că medicul Samuel Dumitru, numai din şpăgile pe care le primeşte poate să cumpere un drapel în fiecare zi, că doar este un "român adevărat"! AŞTEPT CU NERĂBDARE ŞI EMOŢIE SĂ SE ARBOREZE UN DRAPEL FRUMOS ŞI NOU AL ROMÂNIEI!"

Sperăm ca sesizarea din comentariu să fie văzută şi de cei care încă mai simt româneşte.

Citeşte şi
Comentarii (14) Adaugă comentariu
RADU GEORGE pe 04 August 2023, 13:20
#14
RUSINE
RUSINE SA VA FIIE! DR PALICA,CA TRECETI SUPERFICIAL LA CAUZURI SI NU REZOLVATI NIMIC.

Observator pe 20 Aprilie 2015, 14:17
#13
Steagul
Uraaaaaa trăiască IVAN !!!! A facut si el ceva a schimbat steagul, bravoooo!!!
Un fost consiler local. pe 19 Aprilie 2015, 12:23
#12
Scuze daca va plictisesc.
Cineva a inteles gresit textul despre medicul arab. Eu respect profesia de medic si pe cei ce-o exercita cu pasiune si cu profesionalism, indiferent de nationalitatea lor. Acum catva timp m-a consultat un medic iranian- cred ca se numeste Sadeghian- care facea naveta de la Rosiori pentru a completa seviciul de garda. Conform "modei" am vrut sa-i dau bani. Am fost refuzat politicos si demn cu vorbele:" Eu sunt platit pentru asta!". Afland ca are sotia romanca si avand si un copil, l-am intrebat in ce religie a fost botezat. Raspunsul a fost ca exista UN SINGUR DUMNEZEU SI ISI CRESTE COPILUL IN CREDINTA SI RESPECT SI PENTRU CREDINTA SA SI PENTRU A SOTIEI!. Dupa un timp, cand l-am mai cautat, mi s-a dat de inteles ca nu s-a... acomodat si integrat in "obiceiurile" colegilor si a plecat. SPER CA DL DR. ARAB A INTELES APELUL MEU. IL VOI SCRIE INTR-UN LIMBAJ MAI DUR: DLE DOCTOR, DA-LE O LECTIE DE PATRIOTISM LA NESIMTITII CARE SE SOCOTESC ROMANI!.
Un fost consiler local. pe 19 Aprilie 2015, 06:48
#11
Multumesc Redactiei!.
Comentariul meu din data de 15 aprilie 2015 a fost publicat in intregime.( fac remarca deosebita ca in dec*rsul timpului este al cincilea comentariu care mi se publica). Ieri, 18 aprilie am trecut in mod special prin fata spitalului sa vad daca s-a schimbat ceva si am constatat ca NU S-A ARBORAT UN ALT DRAPEL!. INCA O DATA,RUSINE SA VA FIE!. DOMNULE DOCTOR PURCARESCU, DUPA CUM STIU, SUNTETI CONSILIER P.S.D. MACAR IN ACEASTA CALTATE-DE CONSILER, INDIFERENT AL CARUI PARTID- FACETI DVS UN GEST NOBIL DE PATRIOTISM SI CUMPARATI UN ALT STEAG.
O AGENTIE de facut,,c*ratenie,, pe 18 Aprilie 2015, 08:44
#10
pentru ADI
Urmatoarea destinatie a dmnului IVAN VICTOR este la Buc*resti,chiar la intrare in Buc*resti,pe stanga.Prietenii stiu de ce.Calatorie sprancenata,IVANE!
ASISTENT MEDICAL pe 17 Aprilie 2015, 19:06
#9
Pentru IVAN
Trezeste-te dracu o data si misca-ti fundul sa nu zic altceva care stai toata ziua pe scaun,sau tu nu stii sa pui decat termopane si sa impartii spaga cu DUMITRU.Nu iti trebuie bani sa faci c*retenie in c*rtea spitalului care arata ca dracu, gropii. gunoaie. mizerie, iarba ne taiata, tomberoanele de gunoi nespalate care arata sub orice critica, serpii, sobolanii, cainii care musca lumea in c*rtea spitalului, etc. Ia-ti exemplu caminul de batranii care este la doi pasi de tine, are c*rtea c*rata, iarba taiata, florii puse intr-un cuvant o imagine frumoasa si nu are numarul de angajatii care ii ai tu.asta este treaba ta IVANE nu a directorului medical. in interiorul spitalului este c*ratenie, miroase frumos, spalat de multe ori pe jos,si asta datorita directorului medical,si stii de ce?pentru ca nu sta pe scaun ca tine toata ziua. RUSINE SA ITI FIE IVANE.
Ivan pe 17 Aprilie 2015, 18:33
#8
mii de scuze
Dragi turnenii,domnule primar,imi asum raspunderea eu VICTOR IVAN de situatia asta neplacuta, imi cer mii de scuze, dar totodata vreau sa ma intelegeti, nu am mai avut bani pentru steag deoarece abia am venit si eu din DUBAI.in ultima perioada este o criza de steaguri,romanii au devenit patriotii si au cumparat toate steagurile, dar prietenul meu GEANTA mi-a promis ca imi aduce un steag ieftin ca-m la 1000 euro ca sa mai pot pleca si eu in alta exc*rsie.Pentru ION te rog frumos nu mai baga pe d-na RUSU la mijloc ca te mananca VIERME.Promit ca pun cat mai repede alt steag. LOL
Dragnea pe 17 Aprilie 2015, 14:25
#7
steagul
Pe vremea lui Bărbulescu era mai c*rat? Nu mai fiți ipocriți ca medicii erau aceeași. Achizițiile se făceau de Bărbulescu cash fără viza de control preventiv așa ca nu mă entuziasmez la alternativă.
franchestain pe 17 Aprilie 2015, 13:43
#6
astai film de groaza facut în Telerman frate?
ca mati lasat masca cu fiecare articol dupa saitu asta cu conruptia dacolo.Sacus van treb io:daca pacolo se scuipa si se bate drînba de drapelu nostru,cu cine ne ducem la rasboiu cu criminali rusi?Ca bag cu sama ca io o sa merg doar cu Dumnezeu ca cu telermaneni nam nici o sansa.Sa va fie rusine frate daca cumvai adevarat si va bateti taraba de drapelu român ca drapelu nu va furat nimica si na votat cu canalile iliesco comuniste si daca careva vorbeste urît de drapelu meu român ma fac bani si vin acolo sii frîng pe genuche si le rup capatînile la toti ca la gigodi ces de rahat,den putiti nenorociti care nu respeta nici doamnele si nici donsoarele si nici drapelu si nici pe Dumnezeu.Sa se fereasca canali dastea sa dea ochi cu mine ca ii scot sii dau la cîni casa merita tradatori si lasi care nus în stare sasi respete macar drapelu.Dumnezeu sa pedepseasca golani fara de respet petru drapelu si tara noastra.Amin!
GEORGE pe 17 Aprilie 2015, 13:30
#5
RUSINE
CE LEGATURA ESTE INTRE UN ARAB SI STEAGUL ROMANIEI = RUSINE REDACTIEI OARE ESTE DISCRIMINARE ???

ARABII SUNT OAMENI BUNI EXEMPLU RAED ARAFAT CARE A CREAT SMURD-UL IN TARA ASTA !
hei hei..... pe 17 Aprilie 2015, 13:06
#4
pentru doctoriciu Enache
nu ai motiv ce sa mai scrii doctoriciule?ce legatura are steagul cu directorul?ti se apropie si tie latul numai ai mult,mai bine taci dracu si vede-ti de afacerea ta murdara cu amanetu si spalarea de bani care o stie tot orasul cum fraieresti lumea. ATENTIE!!! urmeaza sa ai o mare surpriza cu matricea doctoriciule!
Adi pe 17 Aprilie 2015, 12:44
#3
Menegee
De Ivan nu se zice nimic? Nu are timp sa observe Drapelul Romaniei, sta cu spatele si foarte concentrat la ofertele Turistice.Unde este urmatoare destinatie dm.Manager Ivan Victor?
TUTU pe 17 Aprilie 2015, 08:39
#2
STEAGUL
Sunt cetatean al acestui oras,in urma cu 2 saptamanii tatal meu a avut probleme de sanatate si a fost internat in Spital, mergem zilnic la el pentru a vedea starea de sanatate si ai duce cate ceva de mancare si am obsersat cum Dr. Enache sta pe geam, fumeaza si apoi arunca mucul aprins in STEAGULRomaniei -ce sa mai vorbim....
ion pe 17 Aprilie 2015, 02:01
#1
info
banii sunt pe mana lui IVAN si BARSASTENCEI asa ca intrebatii pe ei daca au bani pt drapel sau nu.bani au gasit pt postul de MENEGR AL CALITATII PT( PARDON)DOAMNA RUSU MONA.pana nu vor pleca de la PUTERE(SAU LA PUSCARIE) CUCLEA,IVAN,BARSASTEANCA,DRAGNEA,DUMITRU,ENACHE,FLORENTIN CRISTEA,CONSILIERII APLAUDACI,MITROI SI RUDELE DIN FUNCTII LA TURNU MAGURELE VA FI MAI RAU CA PE TIMPUL COMUNISTILOR.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.