Loteria bonurilor fiscale şi-a stabilit câştigătorii. Sunt şi turneni care vor revendica o parte din premiul de 1 milion de lei.

16 Aprilie 2015, 00:05 | 2270 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Bonuri fiscale.

 Loteria bonurilor fiscale, organizată de Guvern, a desemnat primii câştigători, deocamdată virtuali, ai unui premiu care scade pe zi ce trece. După cum ştiţi, premiul este de 1 milion de lei, însă, având în vedere că vor fi mii de câştigători, se va împărţi la numărul acestora, număr care tot creşte din zi în zi. Câştigătorii lunii februarie sunt cei care au un bon fiscal din 7 februarie cu o valoare cuprinsă între 6.00 lei şi 6.99 lei. La nivelul ţării, s-au înregistrat deja peste 4 200 de câştigători, însă e interesant ce se întâmplă în Teleorman şi, mai ales, în Turnu Măgurele.

În  Teleorman, deocamdată, numărul celor care s-au prezentat la administraţiile financiare cu bonuri câştigătoare este de 77, număr care poate creşte în perioada următoare. La nivelul oraşului Turnu Măgurele, s-au înregistrat la finanţe 10 bonuri castigatoare ale unor turneni sau locuitori din comunele învecinate. Se aşteaptă ca numărul să crească, însă nu foarte mult, pentru că, în general, în primele zile se anunţă cei care au câştigat. Îi felicităm pe câştigători şi le dorim ca premiul să fie substanţial, nu simbolic, aşa cum pare că se va întâmpla. Următoarea şansă de câştiguri, pentru cei care au bonuri fiscale din luna martie, va fi în jurul datei de 15 mai, când se va trage la sorţi un alt rând de bonuri câştigătoare. Credem că, la următoarea extragere, vor fi mai mulţi turneni printre câştigători, fiindcă lumea a început să-şi aştepte bonurile fiscale pentru orice produs cumpărat.

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
eu pe 16 Aprilie 2015, 19:28
#2
si inca ceva
in oraș se fura la greu. primii sunt doctorii, apoi profesorii cu meditațiile. florile vândute de rromi sunt nefiscalizate, covrigii la fel, pizza livrata acasă...etc.
qqq pe 16 Aprilie 2015, 00:39
#1
idioti
Si unii si altii ! Statul ar fi putut avea demult alte mijloace de a pune in regula treburile fiscale. Dar acum isi permite sa piarda cate un milion de lei in loc sa faca altceva cu el. Pentru cetatean a castiga doua trei sute de lei nu e mare lucru. Ma gandesc cat de ....(nu mai zic ca sar altii pe mine) sa fii sa strangi atatea bonuri fiscale pe care sa le pui pe categorii etc. Penibilitate maxima ! Dar traind in Romania unii din pacate nu mai au cu ce isi ocupa timpul ! Munca e departe de noi, se pare ca asta cu bonurile e un nou hobby !
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.