Denunţătorul lui Dragnea din dosarul "Referendumul fraudat" a câştigat la loteria bonurilor fiscale. L.Dragnea spunea despre R.Părpălea că este decedat.

15 Aprilie 2015, 00:04 | 1676 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Loteria bonurilor fiscale a avut un castigator neasteptat din Teleormanul lui L.Dragnea.

 Denunţătorul lui Liviu Dragnea, în dosarul "Referendumul", este unul dintre norocoşii primei trageri a loteriei fiscale. Romică Părpălea a postat, pe pagina sa de Facebook, un bon fiscal din data de 7 februarie, cu suma de 6,3 lei, adică un bon câştigător.

Astfel, pe bonul respectiv apare că Părpălea a cumpărat doar o pâine albă de 300 de grame. Deşi neobişnuit de scump, produsul se va dovedi o investiţie pentru Părpălea, care va împărţi un milion de lei cu ceilalţi români posesori de bonuri fiscale de 6 - 6,99 lei din data de 7 februarie.
Romică Părpălea este un cetăţean din Alexandria, judeţul Teleorman, care a devenit cunoscut odată cu dosarul "Referendumul", în care Liviu Dragnea este inculpat. Părpălea este cel care l-a şi denunţat pe vicepremier şi despre care Dragnea a spus că "este mort din 1991".

Surpriza a fost că denunţătorul nu doar că nu este mort, ci a fost şi membru PSD. În octombrie 2013,  gândul l-a identificat pe Romică Părpălea şi a stat de vorbă cu el. ”Eu l-am denunţat pe Liviu Dragnea. Deocamdată sunt viu”, a spus atunci teleormăneanul.
„Să ştie şi domnul Dragnea, eu am făcut plângerea penală şi sunt în viaţă deocamdată. Nu îmi este teamă de el. Eu încă sper că suntem într-un stat democratic”, a declarat Romică Părpălea pentru gândul.

Vicepremierul Liviu Dragnea a fost trimis în judecată de către procurorii DNA, în dosarul "Referendumul", el fiind acuzat că a creat şi coordonat un sistem integrat de fraudare a voturilor.Procurorii au identificat cinci metode de fraudă: falsificarea listei de alegători din localitate, voturi în numele căpşunarilor, voturi pe numele morţilor, fraude cu urna mobilă şi mituirea pedeliştilor din secţiile de votare.

Potrivit procurorilor, coloana vertebrală a operaţiunii de fraudare de care este acuzat Dragnea a fost sistemul informatic utilizat de liderul PSD. Acest sistem era compus din mai multe servere, un soft şi un call-center. Sistemul a fost conceput pe trei paliere, pe o structură piramidală. Primul palier era constituit din aproximativ 14.000 de utilizatori care erau conectaţi la sistem prin intermediul telefoanelor mobile.

sursa:gandul.info

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Diamant Nefinisat pe 15 Aprilie 2015, 12:15
#2
ASA MAI MERGE, PARCA MAI SEAMANA A TREABA !
LA PUSCARIE, VA VREM LA PUSCARIE !!!!



10 ANI SA II DEA MINIM, CA SA FACA MACAR 7, SA VADA CUM E SA ITI BATI JOC DE UN JUDET INTREG, 20 DE ANI !!!



ZDREANTA DRACU SPURCATA !!!



LA PUSCARIE CU MAFIA POLITICA PSD !
LULICA pe 15 Aprilie 2015, 09:04
#1
Încep denunturile si in Teleorman
Pregatiti-va de Beciul Domnesc,voi cei care ati condus de 20 de ani Teleormanul si l-ati bagat in prapastia saraciei,a mizeriei si a umilintei.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.