"Nicule, Nicule.....In combinatul de la Turnu Magurele se mai aud doar ciorile si cainii."

11 Aprilie 2015, 00:05 | 4135 vizualizări | 12 comentarii
Car Universal
Donau Chem Turnu-Magurele.

Un cititor ne-a trimis o fotografie care, din păcate, reprezintă situaţia gravă în care a ajuns combinatul Donau Chem Turnu Măgurele. Un patron puşcăriaş, împreună cu oamenii lui, pur şi simplu au făcut tot posibilul să capuseze şi să distrugă una dintre cele mai mari unităţi economice din sudul ţării. Deocamdată, se merge spre şomaj şi închiderea societăţii. Singura soluţie pentru viitor este o privatizare către un patron adevărat. Ioan Niculae şi actuala conducere au demonstrat de ce sunt capabili, mai bine zis incapabili.

Citeşte şi
Comentarii (12) Adaugă comentariu
despaluci pe 20 Aprilie 2015, 16:56
#12
papagali
Papagalilor.

niculae pe 16 Aprilie 2015, 18:40
#11
mankatear sobolanii la parnaie
d sec*rist nenorocit. sper sa ramai fara toata averea AIA nemuncita. stii tu banu nemuncit s Pierde LA fel d rpd cum l.AI furat.
Ilie de la Scularie pe 14 Aprilie 2015, 07:21
#10
@Max
Max, este inutil să-ți mai spun ceva în plus despre acest trepăduș PSD-ist. La el este și ceva care frizează patologicul. Doar el este cel mai deștept de planetă, doar el are dreptate, restul sunt bătuți în cap, pe care el, marele vizionar trebuie să-i lumineze cu vasta sa viziune. Un imbecil furios, care-și debitează delirul cu titlu de adevăr suprem. Este bufonul regelui, care poate spune fără probleme ceea ce regele ( Dragnea ) nu poate spune. Se vede asta, tipul e predictibil, un lătrău de partid. Nimic mai mult. Cum și-o ia peste boot, tace o vreme, și apoi recidivează cu elucubrațiile lui paranoide.
Ilie de la Scularie pe 14 Aprilie 2015, 07:16
#9
@Stavaru Ion
Stavarule, mai ai un pic și-l proclami pe penalul ăsta drept cel mai iubit fiu al țării, conform inconfundabilului limbaj de lemn al unei epoci nu demult apuse căruia i-ai rămas tributar. Da,trebuie să fii mare om de stat să nu plătești oamenii care-ți muncesc pentru profitul uriaș precum sclavii, în timp ce ca un om de stat care se respectă, să faci vânători tovărășești prin Afica. Auzi lichea comunistoidă, nu mai bine te duci să-i ții de urât acolo, și-i îndulcești statul la beci cu osanale ca pe vremuri? Sec*ristul ăsta scârbos e mare om de stat? Poate ca ai dreptate, e om de stat la pușcărie, acolo e locul lui. Și al tău licheaua dracului!
Max pe 13 Aprilie 2015, 22:12
#8
@Ilie de la Scularie
Iliuta,spune-i lu' varu' Nistor ca se poate face varianta " combinatul să fie preluat de stat în contul datoriilor," doar daca Dl.Statul este creditor majoritar,daca nu...ramine cum am stabilit !Si sigur nu-i statul cel mai mare pagubit ici'sha !
piedone pe 13 Aprilie 2015, 17:51
#7
responsabili
vinovati sunt si ceei din conducerea cobinatului an frunte cu arogantul de ban daca luau atitudine si nu se vindeau pe arginti precum iuda alta era soarta acestui combinat dar ei au preferat sa taca oricum justitia divina asi va face datoria
Stavaru Ion pe 13 Aprilie 2015, 10:48
#6
JEGOSILOR
Turnu Gaurele este praf si pulbere fara domnul Ioan NICULAE!!!!Toti fomistii, rapandulele, kakanari si alcoolisti il injura, neintelegang ca nu pot traia fara acest MARE OM DE STAT!!!ION NICULAE noi iti multumim si te asteptam "Acasa in Teleorman"!!!!
Desteptul pe 13 Aprilie 2015, 02:15
#5
lui Nistor
Auzi ba desteptule, pe Cracea l-ai intrebat daca vrea? De ce nu vrei sa-l administreze Cuclea? Sau Simionescu?
Ilie de la Scularie pe 12 Aprilie 2015, 10:32
#4
@Ilie Nistor
Mein Idioten Kamerad, asta este naționalizare, iar dacă statul face asta ne jupoiaie mahării ăia din UE. Numai un idiot ca tine poate abera atât de monstruos. Eu ți-am spus, tu ești o cârtiță PSD-istă care și-a luat-o de la subsemnatul. Ți-ai făpcut c*raj și iar ieși cu imbecilități delirate cu titlu de adevăr. Băi dementule, ce spui tu acolo e noaptea minții. Ți-am ghicit o dată jocul. Hai să te dau de gol iar: combinatul să fie preluat de stat în contul datoriilor, să fie scos la vânzare și cumpărat de Dragnea prin interpuși. Așa va controla toata zona dpdv economic. Vezi licheaua dracului că ești atât de predictibil încât o să-ți frece ridichea șefii tăi de la PSD că te trădezi atât de ușor.
Pt. idiot pe 11 Aprilie 2015, 17:18
#3
@ Ilie
Pazea, iar deschide gura omul cu idei...
anonim pe 11 Aprilie 2015, 12:52
#2
hoti
Pai dl Cracea e mai bun ? el a luat asociatia agrigola LUNCA,stie el cum si a vanduto d-lui Nicolae.
Ilie Nistor. pe 11 Aprilie 2015, 06:18
#1
Pai, eu ce-am zis...???
....Si m-am ales cu injurii de la un idiot ca "ilie de la scularie"(macar de-ar fi lucrat in scularie, acolo sunt oameni inteligenti!). Dar, pentru a fi preluat de un investitor serios, ar fi posibile- de exemplu- doua situatii:- STATUL SA PUNA SECHESTRU PE COMBINAT IN CONTUL DATORIILOR MARI ACUMULATE SI SA-L SCOATA LA VANZARE;- ION NICOLAIE SA FIE LAMURIT(OBLIGAT) SA VANDA COMBINATULUNUI PARTICULAR CARE SA ACHITE SI DATORIILE ACUMULATE( AICI, CONDITII SI DISCUTII POT FI MAI MULTE).NU ZIC CU RAUTATE, DAR DE CE SA NU FIE CUMPARAT UNUI BOGATAS DE LA P.N.L..SI SA-I INCREDINTEZE ADMINISTRAREA DLUI ING. CRACEA???
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.