Liviu Dragnea sparge puşculiţa. Sute de mii de euro pentru cheltuieli de întreţinere.

11 Aprilie 2015, 00:03 | 1770 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Liviu Dragnea.

Obrazul subțire cu bani se ține, vorba aceasta pare să fie aplicată întocmai și de Liviu Dragnea, la Ministerul Dezvoltării. Dragnea umblă serios la pușculiță și crește considerabil cheltuielile pentru întreținerea oamenilor din Minister.

       În fruntea listei de achiziții publice se află furniturile de birou. Ministerul lui Liviu Dragnea a alocat peste 12.000 de euro, fără TVA, bani de la bugetul de stat, pentru achiziția articolelor mici de birou cum ar fi capse sau agrafe și peste 5.000 de euro pentru articole de birou, rechizite și papetărie. După cum reiese din programul anual al achizițiilor publice pentru anul bugetat 2015 postat pe site-ul Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, peste 17.000 de euro sunt alocați pentru hârtie, și articole de papetărie. Dacă tot au la dispoziție sute de mii de euro la dispoziție pentru furnituri de birou și servicii, bugetarii din ministerul condus de Liviu Dragnea cumpără cutii de carton în valoare de circa 1.000 de euro. Ministerul Dezvoltării a alocat, din venituri proprii, peste 18.000 de euro pentru hârtie A4 și peste 23.000 de euro pentru toner. Din venituri proprii, Ministerul Dezvoltării cheltuiește 18.000 de euro, fără TVA, pentru cartușe de toner.Serviciile de reparare și întreținere a mașinilor s-au scumpit cu 30.000 de euro față de anul trecut.

      Pe lista de cheltuieli cu bani de la bugetul de stat, „aghiotanții” ministrului Liviu Dragnea au adăugat și serviciile de monitorizare și analiză de presă. Peste 373.000 de lei, respectiv 7.367 de euro/lună, se cheltuiesc pentru revista presei și servicii de abonare la fluxuri de știri de agenții de presă. Angajații lui Liviu Dragnea au bani și pentru reclamă, publicitate și servicii de abonare la presă scrisă. Aproximativ 17.000 de euro, fără TVA, bani de la bugetul de stat se cheltuiesc pentru anunțuri și abonamente presă.

    Dacă tot se folosesc hârtie și pixuri de peste 100.000 de euro, Ministerul Dezvoltării taie facturi pentru curățenie în valoare totală de 688.000 de lei, din care serviciile de curățare a birourilor costă 678.000 de lei, iar dezinsecția și dezinfecția costă 10.000 de lei. Serviciile de reparare și de întreținere a automobilelor din parcul auto MDRAP costă aproximativ 100.000 de euro, cu circa 30.000 de euro mai mult față de anul trecut.
  De asemenea, cheltuielile din bani publici pentru achiziționarea unei bariere se ridică la circa 3.000 de euro, iar facturile pentru mochetă se ridică la peste 10.000 de euro

 sursa: ziuanews.ro

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
Radu Mazare pe 11 Aprilie 2015, 18:33
#4
Pentru fratele Liviu
O sa schimbi costumul ala pe unul cu dungi.O sa-ti aduca iepurasul vreo 3,4 anisori,cu executare.Asta asa,pentru inceput.
franchestain pe 11 Aprilie 2015, 15:32
#3
petru fratele digi
hotu ala sia gasit fraeri calfel se hîndea demult fara mot frate,ca cînd o intra la carcera tocma bine petru violatori si criminali ca sai largeasca ca lumea rozeta sa nu sen bonlaveasca canalia de colon ca cu colonun fundat îi bai naspa rau,frate ca care nu se simte prost cînd nu poa sa se hîndeasca ca lumea?Asa sai ajute Dumnezeu cam cum a violat el Telermanu de lea facut la telermaneni rozetele desi baga unu capu cu palarie cu tot.Amin!
Băi, voi e proști ? pe 11 Aprilie 2015, 14:44
#2
Așa să rămâneți !
yes !!!

dhgi pe 11 Aprilie 2015, 07:56
#1
Hotul asta nu se mai opreste
Ce,da bani de la el sau de la ta-su,da de la prosti.Mai bine spus,ia de la prostii care muncesc.Intr-adevar,DNA va avea mult de munca cu *activitatile*lui Dragnea.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.