Cum să furi milioane de euro: firma Sady Com a deputatului Simionescu îşi diminuează profitul pentru a nu plăti impozit. DNA trebuie să intervină!

07 Aprilie 2015, 00:03 | 4628 vizualizări | 13 comentarii
Car Universal
Adrian Simionescu.

Majoritatea turnenilor îl cunosc pe Adrian Simionescu, deputatul care a accidentat mortal un bărbat din comuna Ciuperceni acum câţiva ani, fiind sub influenta bauturilor alcoolice. Caracterul acestui individ este atât de josnic, încât nu s-ar da în lături de la nimic pentru a câstiga bani. Evaziunea fiscală nu este străină de Simionescu, acesta având un dosar penal la DNA pentru o evaziune fiscală transfrontalieră de peste 1 milion de euro. Ca orice afacerist, Simionescu deţine mai multe firme, însă "perla" coroanei este SC Sady Com SRL Turnu-Măgurele. Cu această firmă, Simionescu a câştigat bani mulţi, beneficiind de faptul că este unul dintre lingăii de bază ai lui L.Dragnea. Firma Sady Com a avut în ultimii ani o evoluţie interesantă în privinţa cifrei de afaceri şi a profitului. Vom prezenta cifrele oficiale de la Registrul Comerţului, pentru că sunt multe lucruri de spus în legătură cu afacerile lui Simionescu.

Astfel, în 2010, Sady Com a avut o cifră de afaceri de 4 926 538 lei şi un profit de 171.091 lei. În 2011, cifra de afaceri a crescut spectaculos, ajungând la 14 653 728 lei, profitul fiind de 493 065 lei. În anul următor, 2012, cifra de afaceri a crescut din nou, ajungând la 18 844 591 lei, cu un profit de 555 084 lei. În 2013, când firma a trecut pe numele soţiei, deputatul neputând să mai fie administrator, cifra de afaceri a crescut iar, ajungând la 20 467 216 lei, cu un profit, în scădere (!!!), de numai 338 998 lei. Citind cifrele, rămâi interzis, fiindcă orice firmă îşi creşte cifra de afaceri pentru a obţine profit, nu pentru a pierde. Văzând cum cifra de afaceri a crescut  uimitor, te-ai aştepta ca şi profitul să urmeze o curbă ascendentă. Nici vorbă, se pare că Simionescu face muncă voluntară, adică îşi creşte cifra de afaceri însă nu obţine profit.

E la mintea cocoşului că, dacă cifra de afaceri e reală, profitul declarat de Simionescu este unul mincinos. Mai clar, Simionescu ascunde profitul prin inginerii financiare, pentru a nu plăti impozit la stat. Cum face acest lucru, rămâne ca DNA-ul să desluşească, însă cifrele spun că Adi Simionescu este un hoţ. Fură de la noi toţi, fiindcă pentru acel profit, ascuns de deputat, trebuia să plătească impozit, adică bani la bugetul public, care însă sărăceşte cu afacerişti veroşi ca Simionescu. Iată că acest aşa zis social-democrat îi fură tocmai pe bugetari şi pensionari, oamenii pe care, teoretic, i-ar reprezenta în Parlament. Când un hoţ şi un criminal este deputat, vai de biata Românie.

Citeşte şi
Comentarii (13) Adaugă comentariu
Tepes pe 09 Aprilie 2015, 12:06
#13
Mutantul
simionescu este un maestru. Cu tupeu, fara frica, a facut mereu treburile murdare ale lui Dragnea . Cat a fost la UVCP fura fier vechi (a fost prins de Nastasescu), la Agromturris au luat terenul cu culturile infiintate si castigul l-a praduit la mare cu Dragnea( il sunau pe Vasile Curcafa sa le trimita banuti), la Fabrica de conserve tunuri serioase (comisioane de valorificare a productiei si marfa data fara a mai recupera fabrica ceva), la Combinatul chimic Tr. Magurele tepe la greu ( artizanul compensarii unui debit cu o fabrica de alcool inexistenta) ..."si ciclul fraudarii banului public continua si in zilele noastre. De aceea il bate Dumnezeu ....si nu si-a terminat patimirea!
Biro//osdj pe 07 Aprilie 2015, 22:43
#12
Un parlamentar mai putin
Pentru tot ce a facut nemernicul asta,Dumnezeu are grija.Daca nu EL,atunci DNA.Asta e valabil si pentru altii.
anaf pe 07 Aprilie 2015, 15:53
#11
greșit articol
Il detest pe Dragnea, il detest pe Simionescu, sunt loaze care s-au imbogatit furând statul. Dar pe autorul articolului il consider prost. Ar fi interesant sa ne spună formula dintre venituri si profit. Sunt multe variabile domnule "ziarist", prea multe pentru tine.
i pe 07 Aprilie 2015, 15:01
#10
Madaline ai prins c*raj sau esti inconstient???
O sa stai pe la Alexandria in celula cu cumnatul tau Barcanescu.Acolo o sa vedeti voi care pe cine face pipi.Si tot acolo o sa ai ocazia sa-ti arati muschii aia de taran prost.Pardon,de tractorist.
piedone pe 07 Aprilie 2015, 12:40
#9
jos la piovra
atata vreme cat veti vota caracatita rosie veti traii an antuneric si mizerie
ionel pe 07 Aprilie 2015, 11:53
#8
rascoala
oameni buni dragi locuitori ai orasului turnu magurele hai sa facem o rascoala impotriva ciocoilor astea noi.
madalin pe 07 Aprilie 2015, 10:00
#7
pt cel de la 2
De ce sa fac pe mine pipilica si sa nu fac pe tine ?
GDS pe 07 Aprilie 2015, 09:09
#6
HA,ha,ha,scrieți ca sa nu adormiți.
Sfarsitul e foarte aproape pentru evazionistul criminal.Asta e ultima sarbatoare petrecuta in libertate.Lumea nu va mai suporta!Iar tu,Cone,ai putina rabdare ca o sa va ia la intrebari pe toti.Pe toti hotii.
lica pe 07 Aprilie 2015, 07:12
#5
smecher
smecheria si prostia fac parte din aceeiasi categorie pt dl deputat ce este mai grav ca ne conduc tara si totusi DNA va face lumina si in cazul lui asa sai ajute Dumnezeu







tongue wink tongue wink tongue wink tongue wink
Eu pe 07 Aprilie 2015, 02:21
#4
Tu
Ce stire "inteligenta, d-le SOL
Cone zis barbarul pe 07 Aprilie 2015, 01:10
#3
spun tot
Colegul meu deputatul Simionescu a vandut anul trecut materiale de constructii, in valoare de trei miliarde (bani vechi), cu un adaos de 50%, Primariei Turnu Magurele, pentru lucrari in cartierul Odaia. Eu am vrut sa iau mai ieftin de la Bocioroaga, dar primarul s-a opus.
I pe 07 Aprilie 2015, 01:03
#2
lui o
Madaline, la parnaie cu voi! Tu sa nu treci la somn ca iar ai cosmarul cu DNA-ul si faci pipilica pe tine!
o pe 07 Aprilie 2015, 00:25
#1
y
omu e prea jmecher ptr,voi latrati degeaba.inapoi la somn\
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.