Care sunt blocurile cu risc seismic din Turnu Măgurele? Prezentăm lista de pe site-ul Ministerului Dezvoltarii!

06 Aprilie 2015, 00:03 | 6972 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Nu toate blocurile din Turnu au risc seismic ridicat.

Probabilitatea unui cutremur cu un grad seismic ridicat este, potrivit experţilor, destul de mare. Teleormanul este un judeţ destul de expus, având în vedere ce s-a întâmplat în 1977. Atunci, după cutremurul din Vrancea, de peste 7 grade pe scara  Richter, oraşul Zimnicea a fost aproape distrus, multe clădiri fiind demolate din cauza fisurilor care au intervenit după cutremur. Şi la Turnu Măgurele au fost probleme în 1977, însă nu atât de mari. Expertize seismice în Turnu-Măgurele nu s-au mai făcut de ani de zile, deşi multe dintre imobile ar avea nevoie de noi evaluări. Ultimele date despre starea blocurilor şi riscul seismic al imobilelor din  municipiul Turnu-Măgurele  datează din 2008, insa ultimele expertizari s-au facut in 1999.

Prezentăm lista cu blocurile de locuinţe cu risc seismic III care se găsesc în Turnu Măgurele. Lista publicată pe site-ul Ministerului Dezvoltării cuprinde: blocurile A1, A2, A3 si A4 de pe strada Rahovei, Bloc A 2 de pe strada Cuza Vodă, blocurile  D12 şi D14 de pe strada Independenţei, blocurile F 19, F20 şi F21 de pe strada 1 Mai, blocul  F2 de pe strada Taberei, Bloc M 4 de pe strada Pompierilor, blocul E 1  de pe strada Horia, Cloşca şi Crişan, blocul V 2 de pe strada Taberei, blocurile X1 şi X2 de pe strada Taberei. Acestea sunt imobile construite între 1963-1968. Clasificarea la gradul III de risc seismic presupune faptul că imobilul respectiv are nevoie de reconsolidări parţiale ale infrastructurii. Altfel, în cazul unui seism, clădirea riscă avarii minore. De la expertizarea din 1999, niciunul din imobilele incluse pe lista clădirilor cu risc seismic nu a avut parte de consolidări.

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Costel. pe 08 Aprilie 2015, 08:18
#2
Mai este o cladire.
Cea a fostei bai comunale.
Ionel pe 06 Aprilie 2015, 15:02
#1
Primaria stie de aceste lucruri ???
Primaria stie de aceste lucruri ???



Cu ce se ocupa ? Cu alte furaciuni !



DOM' PRIMARSKI CUCLEA NU MAI RAMANE TIMP PTR CIORDELI DACA NE OCUPAM DE ADEVARATELE PROBLEME ALE ORASULUI !!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.