Protest spontan la Gina Impex SRL Tr. Măgurele din cauza salariilor restante. Petre Ignat, patronul de la Geva Com, s-a implicat în acest conflict dintre patronat şi salariate.

31 Martie 2015, 00:05 | 3130 vizualizări | 8 comentarii
Car Universal
Unele fabrici de confectii textile din Turnu au probleme financiare.

La Turnu Măgurele, nu e săptămână în care să nu aibă loc vreun protest din cauza restanţelor salariale. Săptămâna trecută, muncitoarele de la Gina Impex SRL au refuzat să intre la lucru până când patroana fabricii nu le-a promis că în 2-3 zile se rezolvă problemele salariale. Din păcate pentru textiliste, acest lucru nu s-a întâmplat, astfel că luni, 30 martie, la ora 7.00, muncitoarele au refuzat din nou să intre la lucru. Cum promisiunile patroanei Veronica  Irimia (fosta Doncea) nu mai puteau fi crezute, s-a implicat un alt patron de la o firmă care deţine clădirea unde lucrează firma Gina Impex SRL. Petre Ignat a venit în curtea fabricii şi a promis, şi el, că în 2-3 zile textilistele îşi vor primi salariile. Nu ştim dacă această promisiune va fi respectată, însă e semnificativ ce se întâmplă.

Veronica Irimia  şi Dan Chivulescu nu mai reuşesc să-şi administreze afacerea, astfel că situaţia este critică. Muncitoarele au ajuns la capătul răbdării, pentru că n-au primit salariile de două luni. Producţia merge, sunt livrări, chiar peste câteva zile va fi o altă livrare de marfă, însă nu sunt bani. Textilistele nu înţeleg ce se întâmplă, pentru că patronii nu le spun ceva care să le redea încrederea că lucrurile vor reveni la normal. Peste 10 muncitoare au părăsit fabrica în ultimele 2-3 luni, din cauza restanţelor salariale. Surse din cadrul fabricii ne-au precizat că, dacă până joi nu se vor plăti salariile restante, muncitoarele vor intra în grevă pe timp nelimitat, fiindcă aceasta este una dintre soluţii, alături de solicitarea ca ITM Teleorman să facă un control la această fabrică, unde neregulile sunt foarte mari. Chiar dacă muncesc 10 ore zilnic, pentru un salariu foarte mic, textilistele nu-l pot obţine nici pe acesta, din cauze necunoscute lor. Sperăm, spre binele tuturor, ca patronii SC Gina Impex vor găsi resurse finaciare şi raţiune şi îşi vor plăti angajatele.

Citeşte şi
Comentarii (8) Adaugă comentariu
. pe 01 Aprilie 2015, 21:31
#8
draga anonim
Nu cred ca esti in masura sa imi spui mie cum este. Eu o stiu foarte bine pe DOAMNA Veronica. Poate mai bine ca cei care o vobesc de rau. Spre deosebire de multi, ea are o facultate, are studii si este o femeie educata. Nu cred ca este cazul ca acuzi pe cineva cand esti in necunostinta de cauza.
Diamant Nefinisat pe 01 Aprilie 2015, 17:42
#7
HEHE - Dan Chivulescu
Dan Chivulescu - un escroc penal care daca reuseste si poate te inteapa din toate unghiurile posibile !



Atentie mare este un escroc fara scrupule !



Fiti foate atente la ce ii iese din gura ! 99,99 % sunt minciuni !
anonim pe 31 Martie 2015, 22:25
#6
minciuni
Tu aceasta doamna care o lauzi pe d-na Veronica,maine dimineata sa iesi in fata noastra,sa ne spui si noua,ce doamna este Veronicaaa.
. pe 31 Martie 2015, 19:28
#5
Minciuni
DOAMNA Veronica este o doamna si mereu o sa ramana si nu merita sa fie bagata in scandalul "Chivulescu si amanta lui sunt tepari de profesie". Nu are legatura. Daca nu a dat banii pana acum inseamna ca nu a avut cum. Sunt convinsa ca in acest moment face tot posibilul sa rezolve aceasta problema. Este un angajator care tine la angajatii sai si va face tot ce ii sta in putere sa se achite fata de angajati.
eu pe 31 Martie 2015, 13:56
#4
I. Veronica e trimisa in judecata pentru evaziune fiscala
http://portal.just.ro/329/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=32900000000026101&id_inst=329
Iulica Murgea. pe 31 Martie 2015, 07:45
#3
O intrebare pentru Redactie.
De ce nu scrieti nimic despre ELECTROTURRIS-S.A. al carei patron, Stefan Movila, a dus-o la distrugere( folosesc acest termen deoarece nu stiu cum sa numesc starea ei actuala)?. De fapt asa a cam primit-o de la lichidator, care a furat de la aceasta pana si-a facut plinul si din ce a mai ramas a pradat si Movila. Intrucat stiu ca nu veti raspunde, voi spune eu: pentru ca acest mafiot penticostal, Movila, este unul din sponsorii lui Basescu si ai P.D.L. Sa spuna dl Cracea, cine ne ducea la mitingurile electorale ale lui Basescu, promitand ca daca acesta va castiga un nou mandat uzina va primi multe comenzi si va angaja 800-900 de oameni???
muncitor pe 31 Martie 2015, 07:45
#2
ITM .......SA INTERVINA URGENT
Cei de la ITM ar trebui sa se implice in rezolvarea acestui caz mai ales ca directorul Emil Ciobanu este proaspat membru UNPR.
titi pe 31 Martie 2015, 05:04
#1
tepari
Chivulescu si amanta sunt tepări de profesie. Au falimentat 7-8 firme pana acum, sunt tepări in serie. Antifrauda de la anaf doarme in papuci, tabără pe buticari si pe ăștia de nu plătesc taxele salariilor, tva-ul si alte taxe nu ii vede nimeni. Au dat teapa si la țăranii care au pământ in arenda la ei, au pierdut clădirea, teapa la brd, la iveco leasing, peste tot.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.