Lume, lume, hai la glume: Teleormanul se înfrăţeşte cu o provincie din Irak. CIA intră în alertă: L.Dragnea a fost poreclit "Teroristul"!?

29 Martie 2015, 00:03 | 2361 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
L.Dragnea ii va invata limba romana pe irakienii din Teleorman.

Judeţul Teleorman surprinde mereu cu câte o "nefăcută". Astfel, după îndelungi căutări, pupilul lui L.Dragnea, Adi Gâdea, şi-a găsit parteneri de afaceri în ....Irak. Da, aţi citit bine, guvernoratul Thi Qar, din sudul Irakului, şi-a trimis reprezentanţi la Alexandria să semneze un pact de înfrăţire. După cum spunea A.Gâdea, irakienii, bogaţi în petrol, vor să investească în agricultura Teleormanului, chipurile. Pe noi ne bate un gând, care s-ar putea să fie adevărat.

Liviu Dragnea, poreclit "Teroristul" de către T.Băsescu, vrea să-şi schimbe porecla în renume. La Nasiriyah, capitala guvernoratului, s-au desfăşurat lupte intense între americani şi irakieni, inclusiv zeci de atentate teroriste, şi  L.Dragnea,  probabil, vrea să afle din experienţa irakienilor cum se pregătesc acestea. Nu ştim ce are de gând jupânul Teleormanului, însă ar fi bine să facă ceva pentru Teleorman. Ne gândim ca Dragnea să-şi ia toată sleahta de lingăi din judeţ şi să mergă la Nasiriyah, să vadă cum se dezvoltă afacerile de succes. Şi să rămână acolo.

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
Diamant Nefinisat pe 31 Martie 2015, 21:34
#6
Asteptam, asteptam, asteptam !!!


Asteptam primul interviu cu Dragnea de la puscarie !!!
Unu care-l stie pe 29 Martie 2015, 16:23
#5
Dragnea
ASTA NU SE INFRATESTE CU NIMENI DACA NU ARE INTERES! O SA VEDETI ! SUNT DOAR AFACERI PERSONALE! ...CA NU TE MAI IA DNA-ul ODATA!
Jean Valjean pe 29 Martie 2015, 14:29
#4
Dragnea teroristul
Dragnea asta e chiar nebun la cap ! Auzi la el : infratire cu irakienii ! Dar,de fapt, ma gandesc ca numai irakienii ii mai dau crezare,in rest,s-au saturat toti de minciunile lui. Va asigur ca, in c*rand, se vor prinde si irakienii de figura. Si-l vor cauta la....Rahova. Poate ca, acolo sunt mai multe loc*ri de munca,asa cum promitea Livache in campanie.
Doaga pe 29 Martie 2015, 13:08
#3
DRAGNEA PUSCARIE!!!
URGENT!!!Arestatil pe INFRACTORUL LIVIU NICOLAE DRAGNEA-poate scapam cu viatza si noi!!!
Vica pe 29 Martie 2015, 11:44
#2
Au imprumutat si spânzuratoarea ca in Irak?
Lumea se zbate in mizerie si saracie,tara arde si.....hotii se piaptana.Poate se pregatesc sa mearga la inchisoare.
un magurean pe 29 Martie 2015, 11:30
#1
un penal la conducere
dreagnea vorbeste numai miciuni ca vin alegerile,un mandat nu ar strica,de prostimea vine la vot pesionari si bugetari,deaceea le maresc salarile restu se duc de ripa

question
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.