Curiosul caz al lui L.Dragnea: nu demisionează, ca şi alţi miniştri pesedisti, decât după ce-i va pune DNA cătuşe!

27 Martie 2015, 00:02 | 2271 vizualizări | 12 comentarii
Car Universal
Atentie, L.Dragnea, vin catusele!

Recentele scandaluri din spaţiul public, referitoare la arestarea lui Darius Vâlcov, ministru de finanţe demisionar ( joi a fost trimis în arest la domiciliu), şi rămânerea în libertate a "socâtelui opărit" Dan Şova, ne-au reamintit că pesediştii n-au un minim respect fată de români. Miniştrii pesedisti, până ce DNA-ul nu i-a încătuşat sau n-au fost condamnaţi definitiv de către instanţele de judecată, n-au părăsit funcţia de ministru. Demisia nu este considerată de către liderii PSD ca un gest de onoare, de respect faţă de popor, de respect pentru imaginea României în lume. Pentru ei demisia este un moft perimat. Tupeul şi nesimţirea sunt valorile lor morale.  

Un caz flagrant este cel al lui  Liviu Dragnea, baronul de Teleorman, care tot timpul s-a comportat trufaş în spaţiul public, arătându-ni-se ca un fel de Ahile scufundat în apa Styxului fără a avea vulnerabil vreun călcâi. Lui Dragnea ceasul nu i-a sunat la DNA de la fraudarea fondurilor europene gestionate cât a fost preşedintele Consiliului Judeţean Teleorman, ci de la referendumul de demitere a lui Băsescu din iulie 2012.
Asumându-şi în faţa conducerii superioare a PSD-ului rolul de organizator şi supraveghetor al referendumului, Dragnea a pus la cale o mare fraudă electorală. Numai că frauda n-a fost suficient de mare ca să-l bată pe Băsescu, aşa că toată mârşăvia pusă la cale a intrat în malaxorul DNA care a adunat suficiente probe care să-l dovedească pe Dragnea de instigator la fraudă şi să-l trimită în judecată.
     După recenta audiere în dosarul său a premierului Victor Ponta şi ministrului Apărării, Mircea Duşa, pe post de martori, verva şi fudulia lui Dragnea s-au diminuat periculos de demoralizator. Firesc ar fi fost ca şi Liviu Dragnea să fi demisionat din funcţia de vicepremier imediat ce a fost trimis în judecată. N-a făcut-o pentru că, un asemenea individ n-are pic de onoare.

Citeşte şi
Comentarii (12) Adaugă comentariu
gogu@yahoo.com pe 28 Martie 2015, 14:34
#12
dragnea
dar despre fiscuci de ce nu se mai zice nimic????
Dan B. pe 28 Martie 2015, 13:16
#11
eu, știu!
Mă fratilor eu nu prea le am cu netul asta da vă zic că marea problema este Liviu Dragnea.Dacă în zona asta nu era ăsta zău că se trăia mai bine. Da,ăsta a mers mai dăparte,cam in toată țara hoțind cu alții,.O fi și pe afară că așa am auzit.

Dumnezău nu este cu el. Dar îl vede. O să plătească.A furat(și mai fură) și pentru a nu fi arestat a plătit pe Gioană,Ponta.

Să auzim de bine.

Dragnea pe 27 Martie 2015, 19:01
#10
loc*ri de muncă
Cândva,hoţul numărul unu al judeţului,ne promitea,de mână cu Ponta,că va crea loc*ri de muncă. Poate nu ştiu eu,dar dacă ştie cineva,poate să-mi câte loc*ri de muncă a creat în Turnu Măgurele,javra numită Dragnea? Spunea că merge la Buc*reşti,deoarece din funcţia de ministru va ajuta judeţul.Şi l-a ajutat,dar numai la creşterea numărului de şomeri.Cine să mai aibă încredere în acest nemernic înavuţit prin hoţie? El ne crede şi ne tratează ca pe nişte proşti. Eheeei,coane Liviule,o să vezi tu cât de c*rând ce înseamnă să o ia roata înapoi.....N-ai făcut nimic pentru oraş.Ai păpat toţi banii cu Teldrumul tău.
Turnean pe 27 Martie 2015, 17:15
#9
pentru Liviu Dragnea
Lasa mindriea si oegoliu nu esti bun de nimic ai mers pe mana saraciei toti au pus sperante in tine ca esti copilul Judetului. Ai inceput cu aducerea de frigidere televizoare si mai multe lucruri casnice. teai bagat in PD...cu care ai fost Prefect al judetului Teleorman. cind...Ai trecut la in alta barca A Lui Iliescu intrebare de ce...? Ai duso bine dar o vei duce rau si te vor judeca copii tai,Pentru ca societatea ii vor privi rau din cauza ta.
Diamant Nefinisat pe 27 Martie 2015, 15:46
#8
ASTA SA ISI DEA EL DEMISIA ?!?!
AR MAI SEMANA UN CONTRACT DE FURACIUNE, SPALARE DE BANI CHIAR SI IN ZIUA IN CARE O SA VINA SA IL IA CU MANDAT DE ARESTARE DE ACASA !!!



O ZDREANTA PENALA FARA SCRUPULE !!! LA PUSCARIE CU VOI !



MAFIOTII NU AU NICI MACAR O FARAMA DE ONOARE IN EI !!!
Diamant Nefinisat pe 27 Martie 2015, 15:20
#7
DRAGNEA O ZDREANTA PENALA DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE
A LUAT BACALAUREATUL CU 4 CURCANI CARE ERAU APROAPE LESINATI, COMA DE CALDURA IN PORTBAGAJUL LU TAC-SU' !!!



ASTA E DRAGNEA CARE A AJUNS SA CONDUCA MINISTERE !



TAC-SU' CARE A MURIT DE SUPRADOZA DE VIAGRA, CA NU SE MAI SATURA DE STREEPTEUZELE DE LA HOTEL, PE CARE ACESTA LE REGULA FRECVENT !!!



CINE SA AIBA ONOARE ?!?

DESRE CINE VORBIM AICI ?!?

A DISTRUS JUDETUL ! ASTA A AJUNS SA FIE MINISTRUL DEZVOLTARII CONTURILOR BANCARE PERSONALE SI MAI ALES ALE APROPIATILOR !!!



https://www.youtube.com/watch?v=Z2rCcQKVcQU



IN PUSCARIE SA PUTREZITI TOTI, JAVRE IMPUTITE !!!
Diamant Nefinisat pe 27 Martie 2015, 15:14
#6
JIGODIILE DIN PSD !


NU AU FARAMA DE BUN SIMT IN EI, NISTE PORCI CARE AU ADUS JUDETUL PE CULMILE DISPERARII SI SARACIEI !!!



LA PUSCARIE CU PSD-UL !!!



FUTU-VA RASA, NATIA SI FAMILIA IN GAT DE ZDRENTE CA NU VA MAI SATURA NICI DUMNEZEU CAT ATI VREA SA LUATI VOI DIN BANII PUBLICI ALOCATI JUDETULUI !!!



JOS CU MAFIA POLITICA PSD !!!



https://www.youtube.com/watch?v=Z2rCcQKVcQU

vasile de la scularie pe 27 Martie 2015, 13:23
#5
demisi
Ei, as, demisia e in moft capitalist, nu e pt"socialisti" ca noi...
Mihaela pe 27 Martie 2015, 09:50
#4
Gesturi care nu spun nimic
Aceleasi gesturi care nu transmit nimic,ale unui hot care nu a facut nimic pentru noi si societate.Aceleasi gesturi si disc*rsuri demagogice,insotite de promisiuni fantasmagorice si minciuni care nu-i mai pacalesc nici pe cei de la gradinita.In schimb,ne fura in fiecare zi din ce ince mai mult.Mai lasa mainile alea jos,Liviule,ca cer bratari.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.