L.Dragnea şi Marian Oprişan implicaţi în "afacerea grajdurilor" din comuna teleormăneană Seaca.

27 Martie 2015, 00:03 | 2670 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Oprisan si Dragnea, doi prieteni care fac multe afaceri impreuna.

Toată lumea cunoaşte prietenia dintre L.Dragnea, jupânul Teleormanului, şi Marian Oprişan, baronul de Vrancea. Ultima dovadă am avut-o chiar la Turnu Măgurele, Oprişan venind acum vreo lună să vâneze în zona noastră, invitat de L.Dragnea. Iată că  o altă legătură, mai puţin aşteptată, a apărut de câteva zile. Cine credea că o comună precum Seaca o să-i unească pe Oprişan şi Dragnea? Această legătură o face un om al lui M.Oprişan, numit de acesta director general al Administraţiei Naţionale „Apele Române" (ANAR). Vasile Pintilie, pe numele său, este acuzat că a acceptat drept garanţie pentru o sumă uriaşă, nişte grajduri din comuna Seaca. De câteva zile, inspectori ai Curţii de Conturi a României verifică foarte atent o serie de documente care vizează activitatea fostului director general al Administraţiei Naţionale „Apele Române" (ANAR), Vasile Pintilie, omul susţinut şi garantat de baronul de Vrancea, Marian Oprişan. Auditorii de conturi vor controla o serie de contracte de lucrări hidrotehnice, dar şi modul cum s-au derulat numeroasele achiziţii de bunuri şi servicii în perioada când Vasile Pintilie a fost la conducerea ANAR. Iată pe scurt "afacerea grajdurilor de la Seaca":

Prin anul 2004, ANAR avea de recuperat  creanţe de la două firme (Astera şi Rafinvest) în valoare totală de circa 35,3 milioane de iei, adică circa 8.000.000 de euro. Însă, timpul a trecut şi s-au recuperat doar vreo 8.000.000 de lei din valoarea creanţelor, fapt pentru care în 2007, ANAR acceptă să primească în schimbul creanţelor nişte grajduri aflate la o fermă din localitatea Seaca din judeţul Teleorman.

Doza de râs: Ultima bombă a campaniei - Dragnea promite că o să facă hidrocentrala de la Seaca cu ajutorul Domnului.



Ulterior, în 2014, grajdurile au fost reevaluate de către ANAR, ajungându-se de la circa 27.000. 000 de lei la circa 4.000.000 de lei. Astfel, la un calcul simplu, rezultă că ANAR a pierdut din reevaluarea grajdurilor în jur de 23.000.000 de lei, şi în plus a beneficiat şi de decontarea unor „facturi chioare" de circa 1.400.000 de lei. Toată această reevaluare păguboasă a grajdurilor de la Seaca, acceptată de către ANAR, a fost girată de către fostul director Vasile Pintilie. Cine ştie ce se ascunde în spatele celor două firme care au oferit grajduri supraevaluate pentru omul lui Oprişan! Oricum, L.Dragnea are un rol, nicidecum minor, în această afacere cu iz penal.

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
Diamant Nefinisat pe 27 Martie 2015, 15:30
#4
A CREAT CATEVA ZECI DE LOCURI DE MUNCA IN 15 ANI DE ZILE !!!


CUM ESTE POSIBIL CA IN 15 ANI DE ZILE IN JUDETUL TELEORMAN CARE ARE O POPULATIE DE 436,025 SA SE CREEZE NUMAI CATEVA ZECI DE LOCURI DE MUNCA LA :



TEL DRUM

ROMCIP SALCI

FERMA LITA



LA RESTUL NU TE GANDESTI DELOC DRAGNEA !!!

NU TE DOARE DELOC BURTA DE NICI UN LOCUITOR AL JUDETULUI !!! LA PUSCARIE CU TINE CA NU TE MAI SATURI DE FURAT !!!

Diamant Nefinisat pe 27 Martie 2015, 15:10
#3
LA PUSCARIE DRAGNEA, MOHANU, CUCLEA SI TOTI BARONII DIN JUDETE !!!
JOS MAFIA PSD !!!



https://www.youtube.com/watch?v=Z2rCcQKVcQU



LA PUSCARIE CU TOT CE INSEAMNA PSD aka MAFIA POLITICA !!!
Florea ciobanul pe 27 Martie 2015, 10:08
#2
Pe hotii astia cine-i opreste?
Dragnea a cumparat judetul Teleorman si noi nu stim ??? Cum reuseste hotul asta sa imparta terenuri agricole,intravilane,balti si luciu de apa,cladiri si fabrici,fara ca nimeni sa nu sufle un cuvant ???Dar pe oamenii care intocmesc astfel de documente nu îi intreaba nimeni cum au facut asta ???Din acest motiv se vaieta Dragnea ca nu mai vrea nimeni sa mai semneze ceva prin primarii ???Confiscarea tuturor averilor dobandite ilegal,nejustificate,de catre oricine.
SDC pe 27 Martie 2015, 10:00
#1
ADEVARU;
grajdurile de care vorbiti aua apartiniu S C AGROMIXT TRAIAN (fost ias)SI s-au candur in anul 2003 de catre lichidatorul BNP CONSULT CRAIAOVA unui anume RADU RUBIN din jud OLT pentru suma de 175 mil leiLa acea data toate cladirile erau perfect functionale iar despre4 pers care a cumparat de etnie roma se spunea ca este legat de RADU BERCEANU SI BERCEA MONDIAL.In cateva luni romii deveniti priprietari au dezmembrat tot ce era fier si mai ales inox din atel de prep branza cantina centrala termica,etc pt ca avea centrala tewrmica proprie functionala la data vanzarii,si si-a scos toti banii poate si mai mult.cum a ajuns la ANAR NU MAI STIU DAR INCEPUTL ASTA ESTE
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.