Senzaţional: Imagini cu o stradă din Turnu-Măgurele pe care înţepenesc până şi maşinile 4x4.

26 Martie 2015, 00:04 | 3087 vizualizări | 20 comentarii
Car Universal
Strada Plopilor, Turnu Magurele.

Cititorii site-ului nostru continuă să ne trimită dovezi despre "buna" administrare a oraşului şi hoţiile celor care ne conduc. Deşi se tot vorbeşte despre faptul că se lucrează la infrastructura oraşului, unele străzi arată ca nişte uliţe de la ţară. De fapt, iată imagini şi o scurtă caracterizare a unei străzi din Turnu-Măgurele: "Vă trimit cîteva fotografii, să vadă toată lumea cum arată o stradă din Turnu Măgurele care, la Primărie, figurează asfaltată. Atît de grav este, încât o maşină mare, cu tracţiune 4x4, a rămas înţepenită. Este vorba despre Strada Plopilor." Întrebăm: oare primarul ar locui pe o asemenea stradă? Click aici pentru galerie foto.

Citeşte şi
Comentarii (20) Adaugă comentariu
fane babanu pe 30 Martie 2015, 20:54
#20
Fabulatii
Rugatil pe Cracea sa va asfalteze strada ca asa a mai promis si pe nihai viteazu - cartier magurele, a strans si semnaturi de la riverani si A MURIT SPERANTA !
nesimtire pe 30 Martie 2015, 16:23
#19
je**su
o adunatura de prosti si neinformati - bateti campii !
UN LOCATAR AL STRAZI PLOPILOR pe 28 Martie 2015, 21:11
#18
HOTIE PE FATA
DACA STRADA APARE LA PRIMARIE ASFALTATA, ASTA INSEAMNA CA DOMNUL PRIMAR A BAGAT BANI IN BUZUNARUL LUI, SAU IN BUZUNARUL LUI DRAGNEA, NESIMTITI NU SE SATURA DE FURAT, HAL DE PRIMAR, DE CE NU INTERVINE DNA PT O ANCHETA IN PRIMARIA TR MAGURELE, SA VEDEM SI NOI CUM VA EXPLICA CA O STRADA APARE CA ASFALTATA, SI STRADA DE FAPT NU ESTE UNDE SUNT BANI ASFALTARI ACESTEI STRAZI PLOPILOR, SI POATE MAI SINT SI ALTE STRAZI IN ACEASI SITUATIE CU BANI LUATI SI IN ACTE ASFALTATE, HAL DE PRIMAR, NU SE SATURA DE FURAT UUUUUUUUUA PLECATI DE ACOLO CEREM O ANCHETA CINEVA SA SESIZEZE ORGANELE IN DREPT, ASA NU SE MAI POATE A AJUNS CUTITUL LA OS .
eu pe 28 Martie 2015, 18:16
#17
pt Irina
tu vezi civilizatie la bloc?pacat ca judeci asa,esti o persoana josnica daca asta gindesti sau te deranjeaza ce i-am spus primarului.esti una din alea de la primarie care sta prin biroul lui,care nu stie sa munceasca?
Irina Pietreanu pe 28 Martie 2015, 17:14
#16
Pentru eu
Nu conteaza unde este strada ca si locatie cert este un lucru acea nu este o stada, acolo este o periferie o zona terminala a orasului si daca intradevar stai pe acel tabon si nu esti multumit mutate la bloc asa vei descopreri si tu civilizatia si confortul, apropo sa nu iei cu tine si porcul cu vaca ca iarasi o sa fi nemultutit.
e pe 27 Martie 2015, 21:17
#15
pt Irina Pietreanu
dute la primar si spune ce am postat pe net si atunci poate ajunge si el pe strada sa ramana intepenit,la cit este de mare o sa aducem o vola sa il scoatem de acolo.
eu pe 27 Martie 2015, 21:16
#14
pt Irina Pietreanu
dupa cite vad lucrezi la primarie sau esti PSD-ista infocata.eu sant un cetatean de pe strada respectiva cu impozitul platit la zi si cu rovineta si tot ce tine de dari.tu cel putin nu stii nici zona.
Irina Pietreanu pe 27 Martie 2015, 21:02
#13
Pentru eu
Pacat ca administratorul acestui sait foloseste pseudonume pentru a comenta propriile articole dand o tenta evidenta, in atingerea administratiei locale in scopul si interesul unui om care a facut o drama din esecul cheltuiri unei sume de un miliard si jumatate pentru a castiga primaria orasului Turnu Magurele. Este evident Domnule Cracea Claudiu ca sunteti un perdant nascut pentru a gusta esecul.
eu pe 27 Martie 2015, 20:51
#12
poze pt primar
pozele au fost puse pe net sa vada toata lumea in ce conditii se traieste in Turnu,nu pt a aduna voturi pt Cracea,a fost chemat primarul sa vina dar nu a venit el l-a trimis pe viceprimar.asta in urma cu o luna,pozele sant puse sa vada si primarul ca el nu poate sa vina decit la anu pt a fi votat iar,ca daca nu este votat le taie ajutoarele sociale.asa o obtinut voturile pe strada aia.
eu pe 27 Martie 2015, 20:28
#11
raspuns pt Irina Pietreanu
Daca nu cunosti zona mai bine taci,persoanele care stau pe strada aia pt 800m2 platesc impozit 250lei,toate casele sant cu acte in regula,si nu inteleg ce te deranjeaza ca este si la marginea orasului?crezi ca ei nu au dreptul la niste conditii decente?poate au toate darile la stat platite la zi,tu care vorbesti poate esti mai datoare de cit toti de pe strada aia.
Irina Pietreanu pe 27 Martie 2015, 19:36
#10
Unde este adevarul ADEVARAT
Aceasta nu este o strada, este terminarea zonei Magurele undeva langa fosta groapa de gunoi acei oameni nu au acte pe case fiind construite abuziv si nu platesc taxele si impozitele locale nu poate nimeni asfalta un Tabon, se vede in poza ce latime are acea asa zisa strada !
Diamant Nefinisat pe 27 Martie 2015, 15:25
#9
UNDE DISPAR BANII ?!?!
FONDURI SE ALOCA SLAVA DOMNULUI !!!



BANII DISPAR PRIN FIRMELE DE SPALAT BANI, TEL DRUM, ROMCIP- FERMA PORCI SALCIA SI BINEINTELES FERMA LITA !!!!



LA PUSCARIE DRAGNEA, MOHANU, CUCLEA SI TOTI BARONII PSD !!!



DNA-UL SA II IA BINE LA BANI MARUNTI CA ACESTI CORUPTI FARA SCRUPULE SI SUFET IN EI SUNT NISTE MONSTRII CARE CALCA IN PICIARE ORICE SI PE ORICINE SA ISI MAREASCA CONTURILE . O LACOMIE DE NEOPRIT !!!!



DNA-UL SA PUNA CAPAT ODATA ACESTEI LACOMII FARA MARGINI !



MANICA GICA pe 26 Martie 2015, 23:46
#8
STR.PLOPILOR....
E UNA DIN STR.DIN ZONA BALCIULUI (PE VARIANTA ORASULUI)la costorari .cu asta vrei tu Claudiule sa castigi administratia locala ?
NOI pe 26 Martie 2015, 21:28
#7
PENTRU AGITATORII SI SUSTINATORII PSD
ATI VANDUT SI V-ATI BATUT JOC DE VIITORUL COPIILOR SI NEPOTILOR NOSTRI.ATI DISTRUS VIITORUL ROMANIEI.DAR NIMENI NU RAMANE NEPEDEPSIT PENTRU RAUL FACUT.PE LUMEA ASTA TOTUL SE PLATESTE,PE LUMEA CEALALTA,ESTE MAI PUTIN IMPORTANT.
Mircea caramidaru pe 26 Martie 2015, 19:40
#6
Ati ramas cu galetile,tricourile si sepcile de la PSD
Asta e doar o mica mostra a grijii pe care au avut-o Dragnea si primarul NUMIT de catre el si STAMPILAT de beneficiarii de galeti si sepci.Strazile din oras arata ca dupa razboi.Cei care au votat Dragnea si PSD si-au facut rau singuri,isi merita soarta.Tare mi-e frica ca dezastru se va repeta si la anul.O sa traiti din ajutoare sociale,prostilor!
cuclea pe 26 Martie 2015, 14:42
#5
oameni nenorociti
blestemati cei ce l-au votat pentru tricouri si galeti...
un magurean pe 26 Martie 2015, 13:43
#4
primar incompentent
ce vreti mai mult ce votati ati ales praful si pulberea vin alegerile la anul se misca ceva anul asta hiberneaza,bani intereseaza

snake
comicul ambulant pe 26 Martie 2015, 11:54
#3
4x4
Cred ca ala intepenit era Claudiu Cracea, ca el are bmw x6
ce vorbiti pe 26 Martie 2015, 09:08
#2
voi
asta este o strada de la periferie.daca aruncati un ochi,chiar in centru,o sa constatati ca mai sunt strazi de genul asta ex:cpt .vasilescu,alexandru sahia si ghioceilor si daca e sa comparam impozitele la strazile astea(zona zero) cu str plopilor este o mare diferenta.
nicu pe 26 Martie 2015, 00:51
#1
o
e namolu la gat grin
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.