Liviu Dragnea, acuzat că plătea morții din cimitire să posteze comentarii favorabile pe site-urile de știri.

26 Martie 2015 | 2097 vizualizări | 2 comentarii
Liviu Dragnea si Darius Valcov, doi pesedisti obisnuiti sa umble prin cimitire, cu cavouri electorale.
Liviu Dragnea si Darius Valcov, doi pesedisti obisnuiti sa umble prin cimitire, cu cavouri electorale.

Scandalul postacilor se extinde și în afara Partidului Mișcarea Populară. Liviu Dragnea, președintele executiv al PSD, este acuzat că obișnuia să plătească morții din cimitire pentru a posta comentarii favorabile lui pe site-urile de știri. Procurorii povestesc că Dragnea a fost văzut în numeroase rânduri intrând într-un cimitir cu o geantă de bani, pentru a ieși apoi dintre morminte cu mâinile goale.

”Mi se pare evident că asistăm la un caz tipic de mituire a morților. Dragnea plătea sute de persoane decedate pentru a-l apăra la secțiunea de comentarii a site-urilor de știri”, a declarat unul dintre procurori, care altfel nu-și explică ce-ar putea căuta un ministru cu o geantă de bani într-un cimitir.

Procurorii au descoperit întreaga afacere după ce au observat că numeroși user-i care postau comentarii laudative la adresa lui Dragnea erau, de fapt, morți. Se pare că șeful echipei de postaci, care primea indicații direct de la vicepremier, era Nicolae Codrescu (1890-1981), din Alexandria, Teleorman, mort de bătrânețe în urmă cu aproape 35 de ani. El identifica articolele problematice pentru Dragnea și se lansa, alături de echipa lui, în atacuri injurioase la adresa celorlalți comentatori.

”E ușor de identificat un comentator mort”, ne-a explicat unul dintre procurori. ”Morții tind să folosească expresii injurioase care nu se mai află în uz. De exemplu, mulți dintre postacii lui Dragnea au trăit în a doua jumătate a secolului al XIX-lea, când expresii precum «Arză-te-ar focul să te ardă» erau foarte la modă. Eu, când văd pe forum-ul unui ziar cum un comentator îi spune altuia «fecior de lele», îmi dau seama imediat că am de-a face cu un postac al lui Dragnea.”

Legenda spune că postacii lui Dragnea nu pot fi bannați de pe site-urile de știri și de pe cele de socializare. Pentru a-i reduce la tăcere trebuie să-i dezgropi și să le înfigi un țăruș în inimă.

sursa: catavencii.ro

Comentarii (2) Adaugă comentariu
Diamant Nefinisat pe 27 Martie 2015, 15:51
#2
HMMMM !


Faceti un exericitiu de imaginatie si ganditi-va cat de DIABOLIC poate fi acest PENAL, in urma acestor actiuni !!!
Un fost consilier local. pe 27 Martie 2015, 07:14
#1
Cum dracului sa platesti mortii??
Ba, manca-v-ar nenea, voi sunteti scapati de sub control, cum sa platesti mortii ca sa te voteze?. Reciproca conform careia Ilie de la scularie si Franchestain, din moment ce-l ataca pe dragnea si p.s.d., inseamna ca sunt morti?. Eu ii stiam vii dar saraci cu duhul!.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.