Paranoia sau megalomanie? L.Dragnea, de la Isus la "apostol". Jupânul Teleormanului a salvat judeţul de la moarte.

24 Martie 2015, 00:05 | 2708 vizualizări | 11 comentarii
Car Universal
Liviu Dragnea la Primaria Turnu Magurele.

Judeţul Teleorman este unul dintre cele mai sărace din ţară, însă acest lucru nu-l ruşinează pe Liviu Dragnea. Dacă a înviat morţi la referendumul din 2012 (DNA are un dosar stufos în acest sens), Liviu crede că are puteri aproape divine. Jupânul Teleormanului, aşa cum mai este numit L.Dragnea, a luat în serios vorbele lui V.Dâncu, cel care l-a numit pe Dragnea "apostolul descentralizării". La o întâlnire cu activul pesedist, Dragnea a declarat: „Unii apostoli au fost omorâţi, alţii au scăpat. Eu sper să fiu dintre cei care au scăpat”. DNA-ul are altă părere, însă vom scrie despre acest lucru mai târziu. Deocamdată, revenim la o altă afirmaţie a lui Dragnea, una cu iz mistic.

Dacă Dumnezeu a creat pământul şi omul, de ce să nu-şi aroge asemenea acţiuni şi Liviu Dragnea? Prezent la o emisiune a unui post de televiziune, Dragnea a spus, nici mai mult nici mai puţin: "Am salvat Teleormanul de la o condamnare la inexistentă"!!! O, paşă, cât de darnic eşti!, am putea spune, parafrazand celebrele versuri. Dacă vreţi să credeţi, Dragnea ne-a salvat de la moarte( inexistenţă=moarte). Acest hoţ, care a furat cam tot ce putea din judeţ, care îşi oferă contracte de milioane de euro prin firma Tel Drum, ne cere să-i fim recunoscători. De ce? Pentru că, probabil, nu ne-a luat şi viaţa, deşi aproape că are drept de viaţă şi moarte asupra teleormănenilor. Tebuie să-i mulţumim providenţei că ne-a lăsat în grija acestui "mare om", căci altfel eram morţi demult. Abia aşteptăm ca bietul Teleorman să rămână fără "cârmaciul" său, pentru că atunci am putea spera şi noi la o redresare economică. Până atunci, nu mai e mult. Răbdare!

Citeşte şi
Comentarii (11) Adaugă comentariu
nicolae pe 25 Martie 2015, 14:02
#11
mohanu
ce nemernic acest dragnea, lumea se sinucide prin Turnu de saracie, ti**nii au pus stapanire pe oras, te fura si cu tine in casa si tineretul pleaca dupa liceu oriunde. Pai ce ai facut scrantitule pt oras????? sclerozatule
Diamant Nefinisat pe 24 Martie 2015, 14:14
#10
LA PUSCARIE !!!


PUSCARIA RAHOVA TE ASTEAPTA CU BRATELE DESCHISE! SI PE MOHANU SI PE CUCLEA !!!



SPER SA VA MANANCE GAMBOR CONSERVELE NOAPTEA CAND DORMITI !!! ASA VA TREBUIE JAVRE ORDINARE, SA FACETI SI VOI FOAMEA CUM O FAC MULTI DIN JUDET, POATE O SA VA DATI SEAMA PRIN CATE TREC CATE UNII SI DELOC PUTINI ! ZDRENTE PENALE !!!



TOT PSD-UL LA PUSCARIE !!!
un cetatean pe 24 Martie 2015, 13:44
#9
se intreba dreagnea
de ce teleormanul se depopuleaza nemernicule datorita conduceri tale falimetare cuclea orasul mai are nevoiede tualete publice apa la tinitori investiti in loc*ri de munca pe magurele nu ai facut nimic vin alegerile sa dau pin gura

M.V.R. pe 24 Martie 2015, 12:41
#8
Dragnea e un HOT pus in fruntea bucatelor
Ah,Liviule,Liviule,stiu,e greu sa treci de la icre negre la arpacaș.Da te obisnuiesti repede.Asta e valabila si pentru cei pe care i-ai creat prin Teleorman si Turnu Magurele.
Viorel pe 24 Martie 2015, 11:43
#7
Si pe noi din prosti,si mai prosti
Pentru ca asta a fost scopul lui.Dar sa nu uite ca si prostii se pot trezi odata.
Mirela pe 24 Martie 2015, 11:23
#6
DRAGNEA A GASIT REZOLVAREA
Ultimul zvon :CUM REUSESTE DRAGNEA SA SCAPE DE DNA? Raspuns:SE ASCUNDE LA RAHOVA.MAI SÎNT CÎTEVA ZILE.



danut cuclea pe 24 Martie 2015, 10:49
#5
zis coyu'
Pai cum sa nu ne salveze? M-a facut pe mine din kakat bici,pe adi simionescu din nulitate l-a trecut la numere negative,pe nae mohanu primar profesor,pe proco mare afacerist,pe cumnatul marinas intreprinzator,pe patica radan agronom,pe osu nunel administrator,pe gadea sef la judet...E lunga lista n-are rost sa o scriu toata sleahta !Asa ca nu va mai mirati ca nu sunt loc*ri de munca ca noi pesedistii avem loc*ri de munca.A,ca nu are pulymea loc*ri de munca,sa se duca dreaqu la social...!!!
dragnea pe 24 Martie 2015, 10:34
#4
liviu
cea mai mare pacoste care s-a putut abate asupra acestui judet. o hiena fara inima, asta nu are suflet. in alta viata cu siguranta va plati.
Gigi someru pe 24 Martie 2015, 09:48
#3
Si cum a salvat Teleormanul???????????
A gonit orice posibil investitor in zona noastra.Hai sa ne amintim numai de cei de la PIRELLI.Iar pe cei ramasi sau pe intrprinzatorii care isi achita corect taxele si impozitele catre stat,îi cocoseaza cu controale de la ANAF,Pompieri,OPC si Mediu.Asta ne trebuie noua,controale intr-un judet sarac si umilit de autoritati?Pana unde va merge nesimtirea si tupeul de a lua si pielea de pe noi?Asteptam lipirea afiselor cu PSD pe geamurile noastre.Cu bîta-n mana.





fan pe 24 Martie 2015, 07:12
#2
eu
La puscarie.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.