Tensiuni sociale fără precedent la Donau Chem Turnu Măgurele. Directorul Ioan Ban provoacă angajaţii prin comportamentul său. Un bădăran, tot bădăran rămâne, chiar dacă se plimbă în Touareg.

24 Martie 2015, 00:04 | 4284 vizualizări | 12 comentarii
Car Universal
Donau Chem Turnu-Magurele.

Angajaţii Donau Chem Turnu Măgurele au început săptămâna cu încă un protest în faţa Pavilionului adminsitartiv. Repornirea secţiei care produce azotat s-a dovedit a fi o noua minciună a directorului general. Chimiştii sunt tot mai nemulţumiţi şi numai un inconştient nu observă că, dacă se continuă în felul acesta, este imposibil să nu se întâmple ceva foarte rău. Ioan Ban a apărut râzând în faţa protestatarilor, mai mult, li s-a adresat pe un ton miştocar. Ca să arate cât este de bădăran, a ameninţat câţiva muncitori care îşi cereau drepturile. Bineînţeles, şi-a primit porţia de huiduieli şi trebuie să-i aducem aminte că la protestul din luna mai 2014,   puţin  a lipsit sa fie linşat. Când jigneşti oameni disperaţi, nu ai cum să nu primeşti ce meriţi. În cazul lui Ioan Ban, probabil  este nevoie de un drum la psihiatru.

Dintre sindicalişti, liderul secţiei Uzinal merită tot respectul, pentru că se comportă ca un adevărat LIDER. Trebuie menţionat că majoritatea liderilor de sindicat de la secţii sunt pupincuriştii conducerii combinatului.  Ne facem datoria şi atragem atenţia instituţiilor statului să detensioneze situaţia, pentru că s-a ajuns prea departe. Conducerea ar vrea să repornească instalaţiile, însă chimiştii vor banii înainte, pentru că nu mai au încredere în director. La ultima oprire, a avut loc un incident destul de grav, care mai avea puţin şi se transforma într-o catastrofă. Donau Chem este un combinat chimic, si de aceea starea de tensiune actuală este periculoasă în cazul repornirii.

Citeşte şi
Comentarii (12) Adaugă comentariu
un turnean pe 03 Aprilie 2015, 16:39
#12
Taran imputit
Ion Ban un taran imputit din Suhaia care isi mamanca de sub unghie.
nea cumsecade pe 24 Martie 2015, 19:00
#11
P.S.
Azi in fata primariei,un salariat a spus ca i-si va da foc!!! de CE LUI si nu la ??????
nea cumsecade pe 24 Martie 2015, 18:53
#10
prevad ca nu se va termina bine!
nici pentru salariati, nici pentru nesimtitii din conducere!!!! Am și o itrebare pentru LUPU . ce mai cauti ma tatae in fata salariatilor? Despre BAN ? ...... NU IL VAD BINE!!!!! NICOLAE? La pușcarie!!!! Intrebatii pe cei ce au lucrat la rafinaria ASTRA despre acest excroc!
xyx pe 24 Martie 2015, 13:52
#9
ptr lideri de sindicacat de la sectii UREE1 SI 2
sa le fie rusine si sa -si depuna demisia ca si asa nu face nimic sint numai lingai afara cu ei

Pruna pe 24 Martie 2015, 13:08
#8
//////////???
Dimancea,este bine,are 4200 roni/luna,o freaca prin oras si la proprietatea pe care o are in catanga,In ce priveste problemele salariatilor din combinat, il doare exact undeva.Asa prosti ca la comb,nu o sa gaseasca nicaieri in tara asta.Muierea are si ea pensie de 1700 lei si salariu de 3000.

,nuare niciun pic de stres ca nu lucreaza in gaze ori la at,mec .Viata frate,frumoasa sa tot traiesti pe asa functii!!!!SA
Adrian pe 24 Martie 2015, 12:58
#7
////////????
Dimancea oduce bine mersi,o freaca tota ziua prin oras si la proprietatea din marginea catangii la un gratarel la aer c*rat.In privinta salariatilor din comb.,il doare exact in dos,are 4200 lei/luna,m**erea 1750 pensie si salariu 3200/luna,asa ca treaba merge.Cind o termina si cu con-medical,va baga undeva si il pune dobitocul de Ban la proiectari si a rezolvat toate problemele.Prosti ca la comb no sa mai gaseasca nicaieri in lumea asta.Si inca ceva sa-l pupe undeva pe varul Petcu ca la pus lider de sind,in locul lui Neaga ( de frica ) manipulindul cum a vrut .Sa va fie rusine fam Dimancea pentru bataia de joc a 1000 de familii din turnu .NESIMTITULE DE BAN ESTE VALABIL SI PENTRU TINE!!!
Acelasi Ilie Nistor. pe 24 Martie 2015, 12:58
#6
Stimate redactor sef.
Daca puteti fi utili cu ceva, continuati sa scrieti NUMAI LUCRURI SEIOASE. De imbecilitati gen #4 si alte bascalii ne-am saturat. Lasati salriatii in pace, pana la urma tot ei isi vor rezolva problemele!. Mai pun o intrebare: LA CE FEDERATIE SINDICALA SUNTETI AFILIATI DRAGI SALARIATI, DE CE NU-L CHEMATI PE PRESEDINTELE ACESTEIA?. DACA ESTE BOGDAN HOSSU CE DRACULUI FACE SI-A VAZUT SACII-N CARUTA SI-A FACUT PLINUL SI DE SINDICALISTI IL DOARE IN SPATE???. DLE CUCLEA, DLE BICIU, DLE CRISTEA, VOI DE CE STATI DE LEMN TANASE?. ATI LUCRAT IN COMBINAT, ACUM NU VA MAI PASA DE AMARATII DE ACOLO?.
stire pe 24 Martie 2015, 11:36
#5
c*riozitate
domnilor acest dimancea mai traieste de ce mai cotizati domnilor la sindicat pt. ce daca acesti lingai stau ascunsi .felicitari kellog si uzinal restu va meritati soarta imi pare rau dar asa este
dimancea pe 24 Martie 2015, 07:31
#4
stire sigura
Marti 24.03.2015, vor porni instalatiile de amoniac,uree si azotat, iar mierc*ri 25.03.2015,vor porni instalatiile NPK1 si NPK 2.
Ilie Nistor. pe 24 Martie 2015, 06:59
#3
Cateva idei.
Cred ca nu se incalca nici o lege daca o delegatie compusa din 5 salariati din Combinat, doi consilieri locali (ing. BICIU CTIN si ing. CRISTEA FLORENTIN) si primarul ing.CUCLEA DANUT, vor merge la Prefectul judetului SI NU VOR PLECA DE ACOLO PANA NU SE VA AFLA ADEVARUL( INTREBAREA DE BAZA ESTE CE SE INTAMPLA, DE CE NU SUNT BANI, NICI PENTRU MATERII PRIME, NICI PENTRU IMPOZITE SI TAXE, NICI PENTRU SALARII, ETC.CE DRACULUI A FACUT ION NICOLAIE CU EI????) SI SA SE STABILEASCA O SOLUTIA VIABILA SI PENTRU ECONOMIA NATIONALA SI PENTRU SALARIATI. SOLUTIA EXTREMA NU ESTE GREVA SI BLOCAREA DRUMURILOR, CI INSTITUIREA SECHESTRULUI PE TOATA AVEREA LUI ION NICOLAIE( SI CHIAR CONFISCAREA) SI SCOATEREA LA LICITATIE- SE VA GASI IN MOD SIGUR UN CUMPARATOR. COMBINATUL TREBUIE SA FUNCTIONEZE-ESTE FOARTE RENTABIL!. TOT CEEA CE AM SPUS EU TREBUIE FACUT IMEDIAT- MAINE!!.PENTRU BAN: DACA NU AI NICI O VINA SI PATRONUL ESTE SINGURUL VINOVAT, DEMISIONEAZA IN MOD DEMONSTRATIV.
Ilie Nistor. pe 24 Martie 2015, 06:22
#2
Pana cand??.
Sunt un om care a lucrat in Combinat si are o pensie mult mai mica decat un fost condamnat pentru furt chiar din intreprindere si a aprimit grupa 1 si pentru anii de puscarie( e drept, la locul de munca). ACEASTA SITUATIE ESTE INTOLERABILA, IAR PASIVITATEA STATULUI REPREZENTAT DE CONSILIUL LOCAL, PRIMAR, PREFECT, PRESEDINTE CONSILIU JUDETEAN, PRIM PROCUROR ESTE INTOLERABILA SI CHIAR CRIMINALA. IAR DIRECTORUL BAN TREBUIE SA PLECE IMEDIAT!. SA FIE NUMITI BICIU SI TABARA!!!.
Carasu pe 24 Martie 2015, 06:01
#1
dezastrul nu este departe!!!
Nenorocirea cea mare este un posibil dezastrul la Combinat cu urmari catastrofale.

Ar trbui ca organele abilitate sa efectueze controale in acest sens,cu oameni specializati,si in cazul constatarii celei mai mici nereguli sa dispuna oprirea activitaii.

Ce asteptam???????????!!!!!!!!!!!!!!!!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.