Un evazionist, adus cu mandat la DNA, a tăiat panglica la inaugurarea sediului unei bănci în Turnu Măgurele.

22 Martie 2015, 00:02 | 4294 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
Deputatul anchetat de DNA taie panglica sucursalei Bancii Transilvania.

Încurcate sunt căile Domnului, spune zicala, dar mai încurcate sunt ale oamenilor. Săptămâna trecută a fost inaugurat sediul sucursalei Turnu Măgurele a Băncii Transilvania. Această bancă, salvată ca prin minune de un faliment răsunător, a devenit a două bancă din România. Deschiderea unei sucursale la Turnu Măgurele a fost o idee bună, mai ales că angajaţii Donau Chem Turnu Măgurele au carduri emise de această bancă( e adevărat însă că muncitorii de la combinatul chimic turnean nu şi-au mai primit salariile de peste două luni). Ca la orice inaugurare, n-au lipsit personalităţile. Una dintre acestea a fost Adrian Simionescu, deputat din colegiul Zimnicea.

După cum se vede în imaginea alăturată, Simionescu chiar a tăiat panglica noii sucursale. Conducerea Băncii Transilvania a făcut o gafă uriaşă, pentru că un individ, adus cu mandat la DNA, fiind cercetat pentru evaziune fiscală transfrontalieră, nu poate fi exemplu de om de afaceri. Mâine, poimâne, la inaugurarea vreunui spital, o să taie panglica vreun criminal, pentru că acesta poate aduce clienţi spitalului. Nu ştim ce au gândit cei de la Banca Transilvania, însă aducerea lui Simionescu la inaugurare nu face decât să atragă atenţia că Banca Transilvania lucrează cu evazioniştii, nu cu oamenii de afaceri cinstiţi. Unde mai pui că Simionescu este şi autorul unui accident mortal, având o alcoolemie uriaşă. Dacă asemenea afacerişti sunt încurajati de Banca Transilvania, apoi nu ne-ar surprinde să intre din nou în insolvenţă.

Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
danut pe 22 Martie 2015, 18:39
#7
buna observatia!
Intr-adevar,bine s-a remarcat din fotografie;Simionescu a avut o tinuta jalnica.Asa ma imbracam eu cind mergeam cu baietii la,,botul calului" sa facem toamna, o "oaie"!
B.O. pe 22 Martie 2015, 17:34
#6
Cone in ce calitate se afla la o firma privata
Doua doamne directoare ale Bancii Comerciale Romane(BCR),un reprezentant al Bancii Transilvania si doi prosti.Pacat, au stricat fotografia de deschidere a agentiei bancare.Ne poate spune cineva,in ce calitate au aparut aceste slugi ale lui Dragnea la un asemenea eveniment?Hai sa zicem ca puscariabilul Simionescu e inca deputat de Teleorman,dar,ala inchis la culoare de prin primarie,pe cine reprezinta?
bancherul pe 22 Martie 2015, 15:28
#5
idioti
nici macar nu au avut bunul simt sa vina si ei decent imbracati. probabil ca se credeau la casa armatei la sindrofii platite de contribuabil sau la nae la balta. idioti!
danut cuclea pe 22 Martie 2015, 12:49
#4
zis coyu'
Sa va fie rusine ca ati taiat panglica fara mine!
vlad pe 22 Martie 2015, 11:03
#3
info
asta este tara in care traim.infractorii sunt laudati iar oamenii corecti marginalizati.interesan este ca multi se inghesuie sa pozeze cu acesti infractori crzand ca si ei vor deveni importanti.rusine sa va afisati cu un criminal.evazionist ca si cand nu l-ati cunoaste.CSM-ul SA REDESCHIDA DOSARUL PRVIND CRIMA ACESTUI DEZAXAT.
Nelu pe 22 Martie 2015, 08:10
#2
Din nou imagini cu un penal
Cat pe ce sa nu-l recunosc.A venit fara casca si ATV ?!Dar il tradeaza fata aia de retardat penal.Simionescule,mai este foarte putin si vei deveni istorie,o istorie sumbra si rusinoasa.Mai,Cone,dar tu nu zambesti,ori presimti ceva?Ceva legat si de activitatea ta.
Diamant pe 22 Martie 2015, 00:35
#1
Hehe !


Ce ar mai fi de zis ?!



Aticolul spune tot, toti stim personajul !



Este un PSD-ist !!!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.