Turnenii care locuiesc în centrul oraşului nu pot deschide ferestrele din cauza prafului. Domnule primar, o faceţi intenţionat sau e vorba de altceva?

05 Martie 2015, 00:03 | 1907 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Turnenii care locuiesc în centrul oraşului nu pot deschide ferestrele din cauza prafului.

Mai mulţi turneni ne-au sesizat cu privire la  faptul că nu pot deschide ferestrele dimineata  pentru că le intră praf în casă. Chiar pe Bulevardul Independeţei, dimineţile încep cu praf. Măturatul pe bulevard se face cu atâta profesionalism, încât ai impresia că timpul s-a oprit în urmă cu sute de ani. Celebrele târnuri sunt soluţia pentru un oraş european. Trecătorii trebuie să fie atenţi, pentru că altfel sunt luaţi pe măturoi sau cel puţin sunt loviţi peste picioare. Dacă nu se găseşte o soluţie tehnică ce să înlocuiască mătura,  cerem primarului să schimbe ora când se face curat. Praful, gropile, bălţile şi mizeria fac parte din peisaj, din cauza lucrărilor proaste executate de incompetenţi şi a hoţiei fără margini. 

La primele ore, când turnenii merg la slujbe, măturatul străzilor este în toi. Aerul este plin de praf, iar  despre femeile cu mături poţi spune că nu le folosesc pentru a strânge gunoiul, ci pentru a face praf. Dimineaţa este atât de mult praf, încât dacă nu eşti atent să te fereşti, rişti să intri într-un norişor, care îţi oferă senzaţia unei furtuni de nisip. Această problemă este veche pentru oraş şi nu se întrevede nicio soluţie-minune pentru remediere. Măturătoarele nu au nicio vină, săracele de ele îşi fac treaba şi atât, însă cei care răspund de praful din ochii turnenilor sunt în Primărie. D.Cuclea nu vede acest lucru, dumnealui foloseste doar autoturismul Primariei turnene. Dacă aşa consideră domnul primar că este indicat să ne începem ziua, atunci ar fi bine să ne dea şi câte o mască de praf. Lucrul făcut la întâmplare şi ca să fie făcut  caracterizează această administraţie incompetentă, care nici nu ştie să măture străzile.

 
 
 
Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
turnean pe 07 Martie 2015, 16:25
#4
masina de maturat
Dar nu era o masina care matura prin Turnu,pe care scria Consiliul Judetean Teleorman ? Sau aia este scoasa numai in campanie electorala ?
Costin Negulescu. pe 06 Martie 2015, 08:57
#3
Cetatene de la bloc.
Este o vorba: //ce-are vaca cu primarul??//. Asa si cu tine: ce-are P.S.D.-ul cu c*ratenia?. Se vede ca esti complet pe dinafara, DE CURATENIE RASPUNDE INTREG CONSILIUL LOCAL, nu numai primarul. Acel Serviciu public de salubritate este in subordinea CONSILIULUI LOCAL!. AS VREA SA CITESC SI EU UN ARTICOL PE ACEST SITE, IN CARE UN CONSILER P.N.L. SA-SI EXPUNA PUNCTUL DE VEDERE, NU NUMAI IN PRIVINTA CURATENIEI, CI SI IN PRIVINTA CONSTRUCTIILOR ILEGALE, A AJUTOARELOR SOCIALE OBTINUTE PE BAZA DE DECLARATII FALSE, A REVOLUTIONARILOR IMPOSTORI, A EVAZIUNII FISCALE, A NEPLATII DE CATRE MAFIOTI A SERVICIILOR SI PRESTATIILOR, SI MULTE, MULTE ALTELE.. ASTEPT!!!!
Cetateanul de la bloc pe 05 Martie 2015, 11:24
#2
Asta e grija Primarului Cuclea fata de cetateni
Domnule Primar Cuclea,de cainii vagabonzi cand ne scapati?Aveti lege pentru a face c*ratenie in orasul in care ati fost ales ca primar.Respectati-o si puneti-va oamenii la treaba,nu numai la adunat voturi.In c*rand,se va termina si cu/ERA PSD/.
Ilie Nistor. pe 05 Martie 2015, 08:48
#1
De acord.
Aceasta meteahna a maturatorilor este veche si nu este pentru prima data cand este criticata, dar in zadar. Au fost perioade cand maturatul strazilor incepea la ora 5 dimineata, dar atunci era alta neplacere: pe maturatori-neamurile lui franchestain- ii apuca pofta de vorba si de trantit lopetile si tomberoanele incat trezeau oamenii din somn. Dracul mai stie cum trebuie procedat!. Asa se intampla cand angajezi oameni numai cu bacalaureatul si fara studii universitare!.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.