Poliţisti din Turnu Măgurele au prins 3 minori în timp ce încercau să spargă o locuinţă de pe strada Fraţii Goleşti.

04 Martie 2015, 20:26 | 2721 vizualizări | 13 comentarii
Car Universal
Politia.

Grupuri de minori romi au ajuns spaima oraşului, fiindcă fură fără să le pese de consecinţe. Din când în când, poliţişti din Turnu Măgurele reuşesc să mai prindă câţiva mici hoţi. După cum informează IPJ Teleorman, poliţişti ai Biroului de Investigaţii Criminale Turnu Măgurele au organizat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii furturilor din locuinţe pe raza municipiului Turnu Măgurele. Cu această ocazie au fost  depistaţi autorii în cazul unei tentative de furt dintr-o locuinţă  situată pe strada Fraţii Goleşti din localitate din ziua de 28 februarie. Autorii tentativei de furt sunt  trei minori, unul în vârstă de 12 ani şi ceilalţi doi în vârstă de 13 ani, toţi din municipiul Turnu Măgurele.

 
 
 
Citeşte şi
Comentarii (13) Adaugă comentariu
banu daniel pe 13 Martie 2015, 00:43
#13
furturi
In ziau de 11 martie ora 11.30 au fost prinsi 2minori incercau sa sparga un magazin sa ia bani sa joce barbut cum se numesc acesti indivizi logic alu salvatoru ore nu exsita soltii pentru acesti infractori numai domnu procorol badoi iulian strica ca le da drumu nui aresteaza le da cu semnat ce insamna asta
Românul pe 11 Martie 2015, 00:18
#12
Bestiile Umane
Familia Zărnăianu a fost îzgonită cu forța din Buc*rești, au venit în Roșiori de Vede, de unde au fost izgoniți ca și din Buc*rești, au interdicție să nu intre în Buc*rești și Roșiori...au venit în Turnu Măgurele că PSD-ul de aici e de fapt Partida Rromilor, susținuți De Nae Mohanu și poliția municipală! Zărnăienii sunt 12 frați plus mam și tatăl lor. Kent Ambasador Căminaru sunt la fel de periculoși ca și ceilalți. Sunt rude cu alde Stazian și Salvatoru. Stazienii locuiesc pe strada Viitorului iar ceilalți pe Mihai Viteazul.
Infirmatii Beton pe 09 Martie 2015, 13:29
#11
Chiar asa cu privire la ti**ni - PSD - Primarie
Mr Pimaru lu' peste prajit - Danut Cuclea sa nu iti mai face griji cine o sa te mai aleaga in mandatul urmator ca pe ti**nii care au votat PSD mereu din cauza lui Mohanu si Dragnea ptr 2 mici si o bere, nu ar trebuie sa te mai bazezi pe ei ca o sa ne ocupam personal ca acestia sa dispara din oras prin orice mijloace.



SI TU DOM' PRIMAR O SA DISPARI ODATA CU DISTRUGEREA PSD SI DISPARITIA DRAGNEA SI PONTA LA PARNAIE !!!



PUNCT PSD PE HARTA ROMANIEI !



PANA AICI V-A FOST JIGODII PENALE SI LA PROPRIU SI LA FIGURAT !!!



CETATENI DESCHIDETI BINE OCHII SI NU VA MAI LASATI ORBITI DE 2 MICI(facuti din carne expirata) SI O BERE DATE SAU O SACOSA CU PRODUSE EXPIRATE DATE PEIN CAMPANIILE ELECTORALE DE PSD. CACI ACESTIA II PROTEJEAZA TOCMAI PE TIGANII CEI CE VA FURA DE MII DE RON DIN CASA CAND NU SUNTETI ACASA.



CARE E PROFITUL ??? IA DE AICI PRODUSE DE 50 RON CA II LASAM NOI IN LIBERTATE PE CIOROII CARE VA FURA DE MII DE RON, CA SI EI CIOROII NUMAI CU PSD VOTEAZA.



AMIN PTR. PSD !!!!!!!

da asa e, asta ar trebui pe 06 Martie 2015, 19:13
#10
luati si pusi la zid
ca se pare ca ei fac legea in oras nu politia cum ar fi normal
Nea Maria miliardar pe 06 Martie 2015, 19:12
#9
asta trebuie facut
prinsi si batuti pana isi iau seama si pleaca din oras sa ne lase dracu in pace ca nu mai dorm linistit de cand a iesit GAMBOR de la cimitir magurele din puscarie. mia furat din c*rte non stop si politia nu face nimic. benzina din rezervoru masinii. rotile intepate si geam spart ??? e normal dom` comandant al pol tr ??? au ajuns si la urechile d-voastra aceste intamplari ?
sorin pe 06 Martie 2015, 12:12
#8
moarte ciorilor
moarte tuturor ciorilor din toata tara moarte j**urilor penale si a ti**nilor care stau in fata hotelului
ionutz pe 05 Martie 2015, 21:26
#7
solutia
astia trebuie prinsi si batuti nonstop pana nu le mai ramane nici un os intreg in ei cand sunt prinsi pe stradaa dupa ora 22 00 la furat pe jos.

in caz ca nu se stia au doua joburi minori ziua sunt scosi la cersit de maimutzele batrane si noaptea sunt pusi fure.
Jonny de la bariera pe 05 Martie 2015, 21:16
#6
He hee he nu e chiar asa
''Grupuri de minori romi au ajuns spaima oraşului, fiindcă fură fără să le pese de consecinţe.'' De ce nu sunt trasi la raspundere cine ii are in grija ?

Locuiesc toti ilegal-abuziv in case pe strada livezilor, au terorizat un oras intreg. Asta e caz de mascatii care ar trebui sa dea in cuibu asta de jogodi needucati si je**si care au disperat un oras intreg.
Ionel pe 05 Martie 2015, 20:18
#5
niste je**si de care nu mai scapam, si nici politia care ar putea nu ne scapa de ei
fura din toate c*rtile si din toate casele de pe magurele de la vecini, noaptea cu glugile trase pe cap intra peste oameni in case sau in c*rte, cu pietre in maini amenintind ca dau cu pietre daca se apropie si fura cam tot ce se poate de la fier vechi electrocasnice electronice bani bijuterii, orice orice orice. cineva sa ia masuri sa ii opreasca pe armando si pe ambasador si alti acoliti din cardul de ciori cu care organizeaza furaciuni pe oriunde pe magurele si in oras
Marian pe 05 Martie 2015, 19:47
#4
asa e confirm si eu
conduc masini fara carnet auto si mai ales ca are cateva dosare penale pntru asta ca a fost prins de politie.l a volan Ce trebuie sa astptam sa stanga o biblioteca intreaga de dosare penale ca sa faca cativa ani. in ce tara traim ?
Vecin cu cioroi in cartierul magurele pe 05 Martie 2015, 19:40
#3
Bestial ce veti citi - partea 2
Cine si mai ales de ce la mutat pe Edi Ban din tr de la politie din cauza ca a impuscat calul lui Gambor pe vremea cand fura cu cal si caruta fier vechi din combinat. Acum s-au emancipat fura cu un BMW serie 3 din anul \'95 negru cu geamuri fumurii inscris pe bulgaria si un Volvo an 2000 albastru metalizat inscris pe anglia. Cum au fost sparte atatea case din care sau furat tv uri, aragaze, laptopuri si cu ce daca ei sunt minori ??? cine ii asteapta sa iasa cu ele ca sa le bage in masina ??? cineva cu masina, logic. tragic este ca aceste maimute fara cap isi permit sa conduca fara permis auto, ba mai mult, sa faca infratiuni cu masini fara permis auto. IA CINEVA MASURI IMPOTRIVA LOR ??????
Vecin cu cioroi in cartierul magurele pe 05 Martie 2015, 18:39
#2
Bestial ce veti citi
Sa incepem asa de la bun inceput ca sa stim cu cine avem dea face. Fam Zarneanu, Gambor, Salvatoru si inca doua famili de pe strada liverilor cartier magurele'periferia dinspre siloz' loc numit si ''pe vale'' satui de furat in spania si franta in ani trecuti si stricandulise combinatile pe acolo au tras inapoi acasa. Se stie ca au adus arme de foc din bulgaria incercand sa le vada prin intermediul unor minori culmea ca in cazul prezentat pe fratii golesti. Ce oameni maturi stau in spatele acestor minori si de ce nu ii ia nimeni la intrebari ??? Ca de cand a iesit Gambor din puscarie ii organizeaza pe toti sa fure fara scrupule ca in codru atat din cartierele marginase ale orasului cat si din oras. Cine si de ce? ii pune in liberatate si cu ce scop, care este interesul si de nu se iau masuri impotriva acestor PRIMATE care fura ca in codru orice, oricat de oriunde indiferent de mijloace ??? Exista oare politie in acest oras ???? Pana acum ni sa arat ca nu .
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.