Se desfiinţează asociaţia de pseudo-vânători a lui L.Dragnea? AJVPS Teleorman solicită dizolvarea Asociaţiei Danubius 2010.

04 Martie 2015, 00:02 | 3670 vizualizări | 17 comentarii
Car Universal
Corul vanatorilor condus de Dragnea se pare ca se va desfiinta.

Liviu Dragnea este un pasionat al vânătorii, fiind, ca orice baron roşu, un adept al uciderii animalelor fără apărare. Asta e, ce să mai schimbăm noi la unul ca Dragnea, însă se mai găsesc curajoşi care să-i conteste ilegalităţile. Un asemenea lucru a făcut şi ASOCIAŢIA JUDEŢEANĂ A VÂNĂTORILOR ŞI PESCARILOR SPORTIVI TELEORMAN, care a solicitat instanţei de judecată dizolvarea asociaţiei de vânătoare a lui Liviu Dragnea. ASOCIAŢIA PROPRIETARILOR DE TERENURI AGRICOLE DANUBIUS 2010 este una realizată prin fals şi uz de fals, pentru că majoritatea proprietarilor nu au semnat sau au fost înşelaţi de primari cu privire la semnăturile lor.

Ce au făcut Pitiş şi  Patică? Şi-au servit stăpânul, obligând primarii pesedişti să le dea numele celor care au teren agricol acolo unde Dragnea voia să vâneze. După aceea, a fost o glumă să falsifice semnături şi să înfiinţeze asociaţia Danubius 2010. De doi ani, AJVPS încearcă şi, se pare, sunt şanse mari să obţină dizolvarea asociaţiei lui Dragnea, asociaţie care a impus un  regim de teroare pe terenurile pe care le deţine. Nu amintim decât de faptul că au închis un drum de acces către un monument istoric, Mănăstirea Plăviceni, doar pentru ca L.Dragnea să vâneze nederanjat de nimeni. Sperăm ca judecătorii turneni să aibă curajul să desfinteze asociaţia pseudo-vânătorilor lui L.Dragnea. Pentru că aşa e legal, nu de altceva.

 
 
 
Citeşte şi
Comentarii (17) Adaugă comentariu
barbu pe 07 Decembrie 2015, 14:37
#17
fonduri de vanatoare
Toți buticarii au devenit stăpâni peste fondurile de vânătoare. ...o pasiune și un sport care o să dispară. Fie că vb de fondurile lui Nitulescu, Dragnea și Videanu....vb de jaf și distrugerea faunei...Mai nou s-au parșivit și cele de "stat" AJVPS, care reprezintă o adunătură de hoți începând cu directorul...unul papuşat de Titi Coman și mânjit cu câteva bucăți de pastramă. Ideea e una singură: pasionații (prostimea) plătesc, iar hoții braconează indiferent de sezon ori specie cu știrea secretarilor de cluburi. Sa fie de capul lor.
Info corecta pe 25 Aprilie 2015, 18:26
#16
pentru BALAN C
Ofiterul de Politie judiciara RADAN ION este de mult in DNA. Afost unul din politistii care ai instrumentat dosarul REFERENDUMULUI in care DRAGNEA LIVIU NICOLAE a fost trimis in judecata.

Proc*rorul BADOI IULIAN nu a fost consilierul lui DRAGNEA, ci a lucrat la Prefectura, si a fost proc*rorul care a instrumentat, pentru prima oara in Teleorman, un dosar pe alegeri, privind tot REFEREDUMUL din 2012 in care RODICA ROVENTA si alti 6 inculpati au fost trimisi in judecata si condamnati. Deci, unde legatura cu DRAGNEA? Mai multa corectitudine mon cher....!
BALAN C pe 06 Martie 2015, 12:20
#15
D N A
FRATILOR DE CE VA PLINGETI LA D N A DE DRAGNEA RADAN,BARBULEASC PAI SA STITI SI VOI IN D N A LA BUCURESTI LUCREZA RADAN FIUL LUI RADAN FL DIN UDA EL II TINE PE TOTI SI TOATA DOSARELE SUNT MUSALIZATE DE EL SI COLEGI LUI ACUM VA ESTE CLARA CU D N A SI CU PARGHETUL DE LA TURNU PAI CUM SA FACA LUMI9NA PROCURORUL BADOI IULIAN PETRE CONSILIERUL LUI DRAGNEA SEF DE CANCELARIE SI ACUM PUS PROCUROR DE DRAGNEA VERIFICATI EXAMENUL DAT DE EL CIND A INTRAT LA PARGHET TOTI ACUMA SUNT CONSILIERI ALE TASO LA UDA LA PRIMARIE RADAN FL,BADOI DAN SI TOTII SUNT LEGATII CU CEVA DE DRAGNEA,SA VA BATA DUMNEZEU DACA NU LUATI MASURI CU EIIII,NEAU FURAT TOATA COMUNA SI ACUMA VREA SA FURE SI TARA,PAI PONTA LASTE DE DRAGNEA SA NU TE B AGE SI PE TINE LA PUSCARIE,LASAI DOAR PE EI LA BECI .
totii vinatori din turnu pe 06 Martie 2015, 09:04
#14
ADEVARUL
DACA VA DAU DATE PRECISE DE CE FAC CE GARANTIE AM CA NU MA OMOARA,VA TRIMIT POZE CUM UN PAZNIC DE VINATOERE A JUPUIT MISTRETUL IN CURTR LA UDA SI ARE SI PISTOL LA BRIU CA SA NU FIE LINSAT CHIAR IN CURTRA LUI DE OAMENI,OPZA O POT DA NUMAI LA D N A DACA NU CUMVA SI EI SUNT PUSI DE DRAGNEA CUM SUNT PROCURORII DE LA PARGHETE,CEI CEL ZLUJITI PE DRAGNEA VAT-I GINDIT CE O SA FACETI DUPA ACEIA UNDE O SA MAI PIRITI SI CINE O SA VA MAI ASCULTE,D N A TR DE CE NU KUATI TOATE ACTELE DE LA PRIMARIILE DE LA BECIU PINA LA TR MAGURELE,ASI CONSTATATI CA SUNT FALSE TOATE BA MAI MULT HOTUL DE MANEA ZIS PELICANU,STRUTUL A MINTIT PE DRAGNEA CA A SEMNAT LUMEA SI NU A FOST ASA SI JUPINUL LA DEMIS LA PESCUIT,CU MASI ALE LUI DREGNEA,TOTII PRIMARII DIN TELEORMAN O SA FIIE ANGHETETI SI CONDAMNATI PENTRE CE AU FACUT,DREPTETE PINA LA CAPAT
pt coada pe 05 Martie 2015, 18:43
#13
furt
ala cu coada a lui dragnea vaneaza si aduce carnea la tanase florinel zis tucara la uda clocociov nevasta lui tanase florinel are grija de masamarea lui codita la uda ca doar sunt parteneri de braconaj tanase florinel are pusca si el a fost sa se spanzure de trei ori deci nebun politia nu se sesizeaza cine ia dat semnatura de la doctor domnul patica fara control la doctorul de nebuni
ochi dulci pe 05 Martie 2015, 14:49
#12
aroganta si trufie, domnule Slate!
Se pare ca scopul dumneavoastra este de a denigra, de a jigni si de a nu spune nimic concret.... v-as sfatui sa mai treceti o data prin bancile claselor gimnaziale si sa invatati ceea ce la timpul potrivit nu ati invatat, de la limba romana pana la limbaj. Pana atunci, toate bune!
CACARI pe 05 Martie 2015, 08:44
#11
!!!
la puscarie cu nenorocitu de dragnea.
slate pe 05 Martie 2015, 08:43
#10
ptr ochi dulci
ba aurolacule tu sigur lucrezi la dragnea sau esti c....ul ala cu coada care se da sef, mergi seara pe cimp si va veni 3 masini dupa tine si te intreaba ce faci acolo si spune ca esti pe prop privala a lui dragnea,,,, firati ai dracu de orbi si de pupinc*risti.
locuitori din teleorman pe 04 Martie 2015, 17:47
#9
pentru turnul cu stiri
Sunteti niste mincinosi.Scrie ti cu adevarata identitate sa va cunoastem si noi .LASLOR
ochi dulci pe 04 Martie 2015, 15:28
#8
concluzia? se pare ca raman tot la....pe cuvant...
se poate oare demonstra ceva? sau continuati doar cu jigniri? Eu, simplu cetatean teleormanean, nu cunosc faradelegile despre care vorbiti si ma gandeam ca poate reuseste cineva sa ma convinga ca-s reale si ca nu-i decat un simplu articol in care incercti sa denigrati.
ce pe 04 Martie 2015, 15:08
#7
zici ma?
vrei dovezi? sunt peste tot dovezi palpabile, esti tu orb sau autist...
ochi dulci pe 04 Martie 2015, 13:48
#6
sa fim seriosi!
Stau si ma intreb,fara a acuza si fara a apara pe cineva, fratilor de unde aveti voi atatea informatii despre acest Liviu Dragnea pe care.l tot invinuiti? Postati macar o poza, un document care sa sustina cat de cat ceea ce afirmati! La tot pasul vad doar acuzatii nefondate.....cum sa va cred, pe cuvant, sau.....??
Daniel pe 04 Martie 2015, 13:45
#5
interesant
"ca orice baron roşu, un adept al uciderii animalelor fără apărare." Esti sigur ca toti baronii rosii sunt adeptii rosii ? Intervine discriminarea aici si iar nu e bine.Cat despre desfiintare, cu ce te deranjeaza asa tare faptul ca cineva a depus o plangere?Stii cate plangeri exista pt diverse asociatii si organizatii?in orice moment eu imi pot crea o organizatie non guvernamentala pt protectia animalelor si pot face mitigin (LEGAL) in fata casei tale pt ca tu porti pantofi in piele de gaina (dau exemplu ironic) si e perfect legal.Nu ne intereseaza frate chestiile astea, spune ceva concret fara sa iei tu locul instantei si sa dai deja decizii.
Daniel pe 04 Martie 2015, 13:45
#4
interesant
"a fost o glumă să falsifice semnături" pretenas, la cum scrii cineva se va trezi vreodata sa iti faca o plangere in civil smile calomnia se pedepseste si e a dracului de scumpa.Tu faci niste acuzatii in public pe care nu le poti dovedi, nici macar nu ai precizat ca e acuzat de fals si uz de fals ai zis tu din prima, prin decizia ta ca a falsificat direct.

www pe 04 Martie 2015, 08:55
#3
vica cu arma
mata somitateo
simionescu pe 04 Martie 2015, 07:33
#2
parere avizata
Fratilor pe unde am umblat,un om mai prost ca Patica nu am gasit.
Vica fara arma pe 04 Martie 2015, 00:20
#1
Dragnea la puscarieeee!
Ca se desfinteaza asociatia infintata nelegal,e un lucru bun si corect,dar cine plateste pentru falsurile si santajul din documente oficiale facute de semianalfabetul de Radan Patica?????Aloooo,se aude pe la DNA si Politia Teleorman????
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.