Primarul a ieşit din bârlog şi a oferit flori unor turnence, locurile de muncă fiind păstrate pentru amantele sale.

02 Martie 2015, 00:04 | 3725 vizualizări | 13 comentarii
Car Universal
D.Cuclea nu iese singur in oras. De teama?

Ieri, 1 Martie, primarul oraşului Turnu Măgurele a ieşit din bârlog. Observând că vremea s-a încălzit foarte mult, ca un adevărat urs polar, D.Cuclea a ieşit la vânătoare de foci( sau femei, depinde de inspiraţie!). Cum nu putea să iasă cu mâna goală ( cine-l bagă pe el în seamă?), primarul şi-a luat o liotă de lingăi şi câteva flori şi a ieşit la agăţat. Gestul ar fi frumos, dacă nu am cunoaşte situaţia din Turnu Măgurele, unde şomajul şi salariile proaste fac  ca viaţă să fie foarte grea.

Cum spunea un hâtru, primarul oferă flori turnencelor, iar amantelor sale locuri de muncă bine plătite. A surprins neplăcut faptul că primarul a fost fotografiat ca o mare vedetă, astfel că gestul de a înmâna flori a trecut în derizoriu. Primarul trebuie să fie preocupat de a găsi soluţii pentru locuri de muncă, nu să facă paradă cu flori prin centrul oraşului. S-a demonstrat încă odată că nesimţirea şi bătaia de joc sunt prezente în toate acţiunile primarului, lucru care îi scârbeşte pe turneni. Dacă mai erau unii care credeau în D.Culcea, după parada de duminica şi-au pierdut şi ei încrederea. Domnule Cuclea, cu flori nu cumpăraţi bunăvoinţa, ci cu locuri de muncă. Multe femei din Turnu Măgurele lucrează la confecţii, unde sunt salarii mici şi muncă multă. Dar pe dumneata nu te interesează acest lucru, ci doar cum să te menţii la Primărie. Sperăm ca măcar florile să le fi cumpărat din banii personali, nu din banii contribuabililor, însă ne îndoim de acest lucru.

Citeşte şi
Comentarii (13) Adaugă comentariu
k pe 05 Martie 2015, 00:15
#13
g
sa si le bage in c...
turnean pe 03 Martie 2015, 15:33
#12
pentru nr. 10
Ai punctat bine:într-adevar,Turnu Măgurele a ajuns o comună. Dar să nu uităm că,asta s-a întâmplat cu ajutorul găştii PSD-iste care a condus acest oraş timp de peste 20 de ani,gaşcă din care fac parte: Mohanu, Dragnea şi Cuclea.Nu au fost în stare să facă nimic bun,nu au creat niciun loc de muncă, deşi în campaniile electorale aceste minciuni erau cap de listă,au distrus prin hoţie tot ce avea oraşul odată,pentru a-şi umple buzunarele.Nu mai merită încrederea oamenilor.Gaşca aceasta de hoţi, trebuie înlăturată cât mai repede,spre binele cetăţenilor care locuiesc aici.S-a creat în primărie o încrengătură de borfaşi,care se cred stăpânii oraşului şi se comportă ca şi când ar trebui să li se facă plecăciuni.Vă înşelaţi amarnic crezând că turnenii mai pot fi prostiţi.Veţi da în c*rând socoteală,pentru ca DNA,lucrează în folosul cetăţenilor cinstiţi,nu al hoţilor.
XXLLL pe 03 Martie 2015, 09:40
#11
X
BAREM ATAT SA FACA SA DEA FLORI SI ASTA NEGRU DE LANGA EL SA LE CULEAGA.BRAVO,DA FEMEIA AIA STRICA POZA.MAI BINE FACEA UN STRIPTIS PENTRU BARBATI.
daaaa....! pe 02 Martie 2015, 21:01
#10
sigur....!
Acum depinde si cu ce scop daruiesti o floare unei femei. Ca aceasta floare este data de Danut" sau de Claudel" nu conteaza, ideia este ca amindoi sunt niste PROFITORI...!

Ca doar nu iubesc toate femeile din comuna Turnu Magurele.
unul pe 02 Martie 2015, 17:49
#9
pentru Alice
Despre care barbat vorbesti,despre Cuclea? Pai ala e barbat? Si ia spune tu,cand a mai oferit Cuclea martisoare,pana acum ? Menirea lui este sa ofere loc*ri de munca, pentru ca asa mintea in campania electorala. Nu cumva,se gandeste piticul porno,ca la anul, pe vremea asta va fi din nou in campanie si vrea sa le ia "fata" doamnelor cu un martisor cumparat din spagile primite pentru lucrarile atribuite camarilei PSD-iste ? Nu stiu cum arati tu, draga Alice, dar un lucru este cert : Cuclea nu arata deloc a barbat. Si ai lui din PSD,tot "Piticul" ii spun.Loc*ri de munca, piticuleeeeeeeeee! Loc*ri de munca !!!
ghicitoare pe 02 Martie 2015, 14:04
#8
mama campina
Primarul si-a pastrat ghiocelul sau doar pt o sustinatore infocata ghici ghiocelul
Alice pe 02 Martie 2015, 13:54
#7
Dragut
Foarte Frunos din partea unui barbat sa ofere o floare sau un martisor - Rusine voua carcotasilor care nu ati dat un ghiocel din bun simt, dar am uitat noul PNL la turnu nu are asa ceva bun simt!
Eu pe 02 Martie 2015, 10:57
#6
Pt fraier
Indoaiete bai fraiere!!~Dar nu prea mult ca te rupi.S-o faci pe ma ta foca (sau femeie,dpinde de inspiratie!)
vlad pe 02 Martie 2015, 10:08
#5
info
din ce bani au facut acest gest ? s-a imprumutat Cuclea la Mohanu sau Adi Bata la Donica ! unii spun ca au facut cheta cei din primarie gandindu-se la femeile care sunt enervate pentru loc*rile de munca create de PSD -ul lacom si mincinos.
victor pe 02 Martie 2015, 09:53
#4
ai domne
Cred ca in mediul privat un primar nu poate conditiona salariile si timpul de lucru dar un patron poate sa plateasca mai mult daca este pe profit. Cazul relatat este mai concret si mai real dovada este la SC Solar Resources Srl - un angajat care lucreaza in ture de 24 cu 48 primeste un salariu de 800 lei si nici ala la timp, unde este corectidudinea la care va referiti ?????
MiKY pe 02 Martie 2015, 09:53
#3
Cuclea= Mohanu=Dragnea
Aceleasi obiceiuri ca ale fostului primar,in plus,multa minciuna si mizerie si din ce in ce mai multa saracie.S-a inconjurat de aceeasi ligai si a uitat ce a promis in campaniile PSD,loc*rile de munca.Sa stiti ca cetatenii nu au uitat si asteapta cu nerabdare urmatoarele alegeri.Si un mesaj pentru cei care lauda astfel de oameni:Daca nu va treziti cat mai repede,atunci,VA MERITATI SOARTA!
Fotografu' pe 02 Martie 2015, 08:35
#2
Problema?
Pai si ce problema aveti voi ca a fost fotografiat? Cracea cand imparte flori nu e pozat? El e mai vedeta decat altii? Si da, florile au fost cumparate cu banii primarului. Gestul este unul laudabil, indiferent de ce vreti voi sa spuneti.
cetatran pe 02 Martie 2015, 08:33
#1
primavara
un gest frumos multe femei asteptau sa primeasca o floare.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.