1 Martie, ziua în care dăruim mărţişoare.

01 Martie 2015, 00:03 | 1911 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Un martisor pentru toti cititorii.

Luna martie este luna în care nu trebuie să îți dispară zâmbetul de pe față, în care să radiezi frumusețe și să împarți acest sentiment de bine cu toată lumea din viața ta! Românii sărbătoresc venirea primăverii intr-un mod unic, la începutul lunii martie. Tradiția mărțișorului este o moștenire de la strămoșii noștrii romani. Cuvântul "mărțișor" are origini latine și este numele popular al lunii martie. Acest străvechi obicei al primăverii este specific poporului român și își are originea în credințele și practicile agrare. Sărbătoarea lui are loc în prima zi a lui martie, considerată ca prima luna a primăverii.

În zilele noastre, mărțișorul este un simbol al primăverii care va să vină, iar realizarea lui a devenit o adevărată operă de artă. Oamenii oferă cu multă plăcere de 1 Martie mărtișoare celor pe care îi iubesc, ca simbol al admirației lor, ca respect și stimă specială pentru doamne și domnișoare.

Nu uitați să dăruiți MĂRTIȘOARE!

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
franchestain pe 03 Martie 2015, 08:46
#6
lasa frate idiotenia ca stie toti ca cartea nu prea mia placut
important e frate ce spun nu cum o spun.Cacus no spun cu cuvintele care sa steapta lumea,e alta treaba,da o spun fara san jur ca alti si fara sami bag vrun organ prin vro gaura cum face alti.Da multi stie cam dreptate de multe ori si daia sute de cititori dupa saitu asta numi zice nimica ca stie cai asa si chiar le place cînd zic adevaru pe fata frate.Si ar trebui sa ma preciezi si duneata ca ei petru sinceritate si tupeu frate ca sa zici la treburi pe nume azi cînd toti scoate castanele din foc cu mîna altuia nu preai la îndemîna la oricui.Io va cer scuze la duneata si la comentatori daca cumva vam gicnit desi numi dau seama cînd da poate man sel si e normal pîna la urma sa mai gresesc si io daca chiar gresesc ca greseala e la om normala da si mai normal e sa le ceara unu scuze la comentatori daca cumva ia gicnit.Io zic ca concluzia e asa:e mai important ce zic decît cum o zic.Amin!
franchestain pe 03 Martie 2015, 08:01
#5
teai simtit frate din aia caresi bate nevestele cas sclave ele si ei jmekeri
daia teai suparat pe mine.Si daca careva crede ca nu exista barbati la români care sa nusi bata nevasta si sa no explotexe la cînp,înseamna ca ios Leana Urdea frate si nu mai potez nimica ca sasa aveam vro 10 zile de cînd nu mai potasem ceva.Io nam nimica cu duneata personal,io am ce am cu vitezi care se da de smei cu femeile sin viata mea am linistit destui smardoiasi dastia.Buna dimineata.Amin!
Stan Cochintu. pe 02 Martie 2015, 15:38
#4
adiCACUM, "frate" francache??
cum MAM dat de gol, pai ce-are asta cu idiotenia ta??
franchestain pe 02 Martie 2015, 01:10
#3
teai dat de gol frate Stane
Amin!
Stan Cochintu. pe 01 Martie 2015, 18:02
#2
Dle Redactor sef.
NU PRICEP CUM ESTE POSIBIL SA NU AVETI UN PIC DE RESPECT PENTRU PRESTIGIUL ACESTUI SITE, CA DE NOI, CITITORII-NICI VORBA!, PUBLICAND MEREU //COMENTARIILE// IMBECILE ALE ACESTUI INDIVID CRETIN CE SE NUMESTE franchestain???> Eu cel putin, incetez sa va mai aceesez pana la sfarsitul lunii.
franchestain pe 01 Martie 2015, 11:02
#1
un martisor de la mine,frate petru toate doamnele si donsoarele dupa planeta asta
si le doresc la toate astea doamne si donsoare sa fie iubite si respetate de nesimtiti lor care len jura si le bate tot anu si sa le fie tot anu bun si sa faca copii frumosi si sanatosi si sa munceasca cât mai putin si sa primeasca cât mai multi bani,daca cumva se poate chiar de la stat,da nu cred ca dacolo fura jmekeri, si sa-si iubeasca copii si sai educa cum trebe sa na junga ca mine si sa traiasca ca niste doamne ces numa la oras ca merita cas cele mai misto animale dupa pamînt si sa nu le mai chinue betivani lor puciosi la cînp si sa primeasca cadouri la toate sarbatoriile si sa fie aranjate bine cu toale bune si fardate si cu paru facut numa la cuafor si sa aiba parte de barbati adevarati nu de betivani si cu**ari,care sa le intretina si sa le respete si sa le iubeasca cas fintele cele mai c*rate si mai frumoase si mai sincere dupa fata pamîntului si sa stie ca cînd le e mai greu exista un Franchestain peste tot care sa le protejeze si sa le respete asa cum doar ele merita.Amin!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.