Carmen Andreea, fata lui Victor Drăguşin, primarul Alexandriei, - consilier la ministerul condus de Liviu Dragnea.

01 Martie 2015, 00:03 | 6396 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Carmen Andreea si Cristian Bomboe.

Lunga listă a fetelor cu pile din ministerul jupânului este completată cu fata lui Victor Drăguşin, primarul Alexandriei. Carmen Andreea ocupă funcţia de consilier evaluare-examinare la Direcţia Monitorizare din MDRT. Înainte de a ajunge la ministerul condus de Dragnea, Carmen Andreea a fost angajată la Antena Grup şi la Ministerul Comunicaţiilor. Pe lângă funcţia din MDRT, fata lui Victor Drăguşin este şi membru intr-o comisie la Poşta Română, de unde câştigă 9.000 de lei anual. Anul trecut, în luna iunie, Carmen Andreea s-a căsătorit cu Bomboe Cristian, fiul şefului Casei Judeţene de Pensii Teleorman.

Cazul fiicei lui Victor Drăguşin este nepotism în cel mai pur sens. Dacă nici aici nu au funcţionat relaţiile de partid şi cumetriile, atunci înseamnă că ministerul este proprietatea jupânului şi angajează pe cine vrea! După cum se poate observa, copii celor care au căpuşat banul public fac ce au învăţat de la părinţii lor. Din câte oportunităţi au copiii de bani gata, Carmen Andreea a ajuns tocmai la un minister condus de jupânul Teleormanului? Ce experienţă are această fătucă, de face parte dintr-o comisie la Posta Română? Întrebări de bun simţ, însă normalitatea nu mai reprezintă nimic pentru parveniţii zilei de azi.

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
Viorel pe 01 Septembrie 2016, 23:05
#3
Afacerile puscariasului dragnea.
Dragnea un idiot comunist si imputit.
Lambe pe 07 Iunie 2015, 10:30
#2
PSD si-a rupt gatul
Dragnea a umplut ministerele de la Buc*resti de tot felul de,,competenti si competente,, de prin Teleorman.Ce conducatori avem,ce tara minunata!Congo si Corea de Nord sint modelele noastre de tara.
AJOFM pe 01 Martie 2015, 07:35
#1
Practici Comuniste ale unui Haiduc *democrat*
Dragnea nu face altceva decat sa se inconjoare de persoane umile,servile si fara experienta.Din acet motiv suntem acolo unde suntem.Pe primul loc la rele si pe ultimul la bune.Plus ca se fura ca la carte.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.