Vine primăvara. Iată ce stol de păsărele va ciripi în biroul lui Dragnea.

01 Martie 2015, 00:01 | 4320 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Irina Alexandra Tanase.

Lumea se prăbușește în jurul nostru, vine războiul din Ucraina peste noi, DNA a declanșat apocalipsa, Ghiță nu se mai duce cu Ponta în Dubai, Iohannis îl înșurubează pe nimeniul de Hellvig la SRI, Coldea are un plan malefic să-i fure sutienul lui Nuți din al doilea arest, Victor Viorel se pregătește să se care în neant și altele asemenea.

 

Dar, în tot acest haos de nepătruns cu mintea, există un nene care nici nu are nevoie de minte. Pentru că el trăiește închis într-o veșnică emoție. A tinereții. Înconjurat de păsărele vesele, ciripitoare, care simt aroma primăverii și dau din aripioare și freamătă din cioculețele lor mici și fragede. Fragede, fragede, dar pe lista de plată a Ministerului Dezvoltării, condus de mustața măiastră și senectă a lui Dragnea.

Din nemărginirea facebook-ului am cules numai cîteva exemple. Relevante. Unele chiar foarte relevante. Ne cerem scuze că nu am săpat mai adînc, ne-am gîndit că asta, oricum, e treaba lui Dragnea, pe banii noștri.

Primul exemplu pe care chiar facebook-ul ni l-a băgat sub nas este domnișoara Silvy (cum se autointitulează) Stan. Adică Silvia.

silvia stan 1

Care se recomandă cu mîndrie “consilier personal la cabinetul ministrului”. Silvy are și un tătic.

silvia stan 2

Tăticul are și el un cont de facebook.

ciprian stan

Unde ne spune, tot cu mîndrie, că este director general al Agenției Naționale de Locuințe, instituție subordonată Ministerului Dezvoltării condus de ciriparul mustăcios.

Cînd nu trebuie să ciripească la minister, Silvy colindă prin Teleorman, pe la mustăcilă, împreună cu două prietene.

silvia stan 3

Iar cînd nu e nici la minister, nici în Teleorman, Silvy (fata lu’ tata care e subordonatul lui Dragnea) se dă interesantă pe la Guvern.

silvia stan 4

Una din prietenele de colindat prin Teleorman ale lui SIlvy este Irina Alexandra Tănase. Și ea ciripește la ministerul lui mustăcilă. Ca secretară.

irina alexandra tanase 1

În ciuda pozelor ușor cipciriporno, Irinuca nu are decît 23 de anișori (cîtă vreme, în 2013, avea 21).

irina alexandra tanase 2

Nu a apucat încă să-și ia vreo licență în ceva, pentru că și-a început studiile universitare abia în 2012.

irina alexandra tanase 3

Ceea ce nu o împiedică deloc să-și pună poze atît de artistice pe facebook încît mustăcilă o poate confunda, de emoție, cu vreun județ mai tînăr al patriei și să-i umple poșetuța cu o parte importantă a fondului de rezervă a Guvernului.

irina alexandra tanase 4

Pe lîngă Irinuca, Cătălina Belgiu, o altă vrăbiuță de la ministerul lui Dragnea, pare o călugăriță ortodoxă într-o zi de doliu.

catalina belgiu 1

Chiar și cînd se pozează la Guvern!

catalina belgiu 2

Evident, tonul populării cu păsăret a Ministerului a fost dat de aducerea în Parlamentul României a seninei Cătălina Ștefănescu, o altă înaripată de talie mică, dar gureșă, pe gustul mustăciosului de la Teleorman.

sursa: prisacariu.ro

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
Cucu din padurea verde pe 02 Martie 2015, 16:02
#3
Let it be
Sa fim intelegatori, cu pasaricile acestea proprietati ale politicienilor nostri. Alternativa la ce presteaza ele acum ar fi lucrul la banda, pe la tricotaje, sau menajere prin occident. Pe bani mult mai putini. Fiti sinceri, d-voastra ce ati alege? tongue wink
vasile de la scularie pe 01 Martie 2015, 12:03
#2
si consiliile
Sunt pline ministerele de asemenea profesioniste. Va dati seama ce e atunci prin primarii si consiliile locale si judetene?!Se mai mira cineva de ce merge tara asta asa "bine"?
GHE&VAS; pe 01 Martie 2015, 07:07
#1
DE CE VA MIRATI???
E TARA PLINA DE KWRVE SI LE INTALNIM PE LANGA ORICE SEF.ABSOLUT LAFEL ESTE SI EL,DAR IN ALE POLITICII.INSA,DIN FERICIRE PENTRU NOI,NU PENTRU MULT TIMP.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.