Doi alexăndreni, prinşi în Tr. Măgurele de Politie cu arme albe asupra lor.

28 Februarie 2015, 00:01 | 2115 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Politia.

Poliţişti din Turnu Măgurele au surprins în flagrant doi bărbaţi, în vârstă de 38, respectiv 26 de ani, ambii din municipiul Alexandria, județul Teleorman care purtau asupra lor, fără drept, obiecte periculoase (cuțite).

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”port fără drept de obiecte periculoase”, iar după finalizarea cercetărilor se va face propunere legală prin Parchet.

 

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
Diamant Nefinisat pe 22 Martie 2015, 13:08
#5
Avem asteptari mai de la Politie, Parchet, Judecarotorie !


Va rugam insistent rezolvati si probleme mai importante precum a ti**ni*lor de pe Magurele care fura orice, oricum de oriunde !



Incarcerarea lor si "INTERDICTIE PE ORASUL TURNU MAGURELE" !



Va multumim anticipat ptr solutionarea problemei !
x pe 28 Februarie 2015, 16:21
#4
x-1
Mai desteptilor ! Politistilor turneni nu le e frica de cioroi, fie ei locali sau de aiurea si nici de prostii care scriu defaimator pe acest site. Stiti citi puradei sunt pe Magurele si nu au ce sa manince ? Citi merg la gradinita/scoala si ce fac ei asa...in general ? Cunoasteti legislatia referitoare la infractorii minori ? Dar majori ? Este ZEROOOOOO ! Rinsertie sociala nu exista, asistenta sociala sa nu mai vorbim. Si nu de vina este politia !...
habarnuaveti pe 28 Februarie 2015, 13:17
#3
habar nu aveti
In primul rand portul de cutit pe strada nu mai este infractiune ci doar cand persoana respectiva se afla intr un parc,piata,unitate comerciala.deci cioroii merg linistiti cu cutite pe strada fiindca legea e de asa natura.

In al doilea rand in fiecare zi sunt politisti pe tabon la toate cele 3 schimburi..deci habar nu aveti!
mda pe 28 Februarie 2015, 07:05
#2
pai
In turnu la noi toate ciorile au cutite.dar si politistii stiu

nebunusatului pe 28 Februarie 2015, 05:59
#1
politia
Bravo baieti, toata stima pentru acei politisti care au dezarmat pe ticalosi . E nevoie de ceva c*raj sa faci ceea ce au facut ei ... Toti ar trebui sa actionezi astfel si nu doar sa dea cu pasul si sa admire peisajul asa cum fac unii in special pe Magurele, unde se plimba pe la sosea si nu pe tabon . Probabil frica de cioroi, teama sa nu-si murdareasca pantofii, sila ...cine mai stie ...dar in ziua de salariu dispar toate si e treaba buna .
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.