Exclusiv: Costel Comana, patronul Regio Trans, sinucis în toaleta unui avion, era omul lui Liviu Dragnea. Comana era noul proprietar al Hanului Diligenţei din Banciu, loc unde Ponta şi Dragnea au petrecut acum câteva săptămâni.

27 Februarie 2015, 00:03 | 4396 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Costel Comana.

Ieri, joi, 26 februarie, toată presă centrală a vuit de sinuciderea omului de afaceri Costel Comana, unul dintre patronii firmei de transport pe calea ferată Regio Trans. Costel Comana, fostul şef de la RegioTrans, operator feroviar care  deserveşte şi Turnu Măgurele, găsit mort într-un avion, a fost coleg de facultate cu Liviu Dragnea si făcea parte din cercul de apropiaţi ai acestuia şi ai soţiei şefului PSD, conform surselor Ziuanews. Ca şi alţi doi colegi de facultate ai lui Dragnea, acţionari în acte ai Tel Drum, şi Comana a fost iniţiat în afaceri de jupânul Teleormanului.

Comana era divorţat, avea un copil din căsătorie, dar femeia cu care era în avion era secretara acestuia, Diana, care a fost şi ea angajat la firmele acestuia şi cu care avea o relaţie de mai multă vreme. Comana era, în afară de Regiotrans, de asemenea acţionar la firma RC-CF TRANS SRL Braşov, societate care a pus la dispoziţia familiei Dragnea un autoturism Audi de ultimul tip ca sponsorizare. De altfel, mai multe bunuri ale familiei erau trecute pe diverse firme. Comana şi-a început activitatea ca şef de gara, de unde a fost repede recuperat de fostul coleg şi bun prieten, Liviu Dragnea şi propulsat în zona afacerilor de milioane de euro. Afaceristul era căutat de Poliţia Română, fiind acuzat de corupţie în dosarul "Mită la CFR".

Scandalul Comana ar putea să devină lovitura decisivă pentru Liviu Dragnea şi Victor Ponta. Sursele noastre ne-au confirmat că milionarul C.Comana era proprietarul din acte al "Hanului Diligenţei" din Turnu-Măgurele, fosta proprietate a lui L.Dragnea. Braşoveanul nu a trecut niciodată pe la acesta proprietate. După cum se ştie, acum vreo lună, lideri ai PSD, în frunte cu V.Ponta şi L.Dragnea, au fost la o vânătoare în zona Turnu-Măgurele, petrecând ore bune la proprietatea lui Comana, infractor căutat de Interpol. E ca şi când preşedintele SUA ar fi participat la vreo petrecere organizata pe proprietatea lui Al Capone. Comana s-a sinucis ( sau a fost sinucis) în toaleta unui avion care efectua o cursă pe teritoriul Americii de Sud. Miliardarul braşovean, coleg cu L.Dragnea, se ascundea în Brazilia, loc unde chiar jupânul Teleormanului are o vilă şi, probabil, un hotel. Această sinucidere este o lovitură puternică pentru L.Dragnea, care îşi vede afacerea Regio Trans dusă de râpă. Latul DNA se apropie tot mai mult de L.Dragnea.

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
J pe 28 Februarie 2015, 10:56
#3
LATUL SI DUPA GRATII
Coleg cu Voiculescu si Nutu camataru.
danut cuclea pe 27 Februarie 2015, 14:26
#2
zis coyu'
Liviule e BELYTA rau de tot...dreptate pana la capat...mandru ca esti roman...Vrem sa te vedem cu rozeta sparta...La BULAU !!!
Relu Fenechiu pe 27 Februarie 2015, 00:32
#1
Dragnea si TelDrum
LIVIULEEEEEEEE,TU CAND PLECI CU AVIONUL?????SAU ITI PLAC MAI MULT CATUSELE????
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.