La Islaz, primarul Geara îşi bate joc de cetăţeni. Deşi a introdus apă în comună, aceasta nu e pentru toată lumea. Cine are bani, e bine, cine nu, să se îmbolnăvească de rinichi.

26 Februarie 2015, 00:04 | 6722 vizualizări | 12 comentarii
Car Universal
Ionel Geara.

Acum trei ani,  se iscase o adevărată isterie referitoare la apa potabilă din comuna Islaz. L.Dragnea şi lingăii săi îi căinau cu lacrimi de crocodil pe islazeni, prezentând statistici din care reieşea că Islazul este zona cu cei mai mulţi bolnavi de rinichi din România. Motivul acestei adevărate campanii era acela că Guvernul luase la verificat contractul dintre Primăria Islaz şi Tel Drum, contract care viza alimentarea cu apă a comunei Islaz. După ce au ajuns la putere, Dragnea şi ai săi au uitat de bolile de rinichi şi dializele islazenilor. În acest an, s-au legat la apă o mică parte  dintre locuitorii Islazului, din cauza lipsei banilor, desigur.

Acum, când s-a văzut cu sacii în căruţă, primarul Geara a anunţat locuitorii din Islaz că trebuie să facă o cerere la Primărie ( şi să plătească o sumă de bani, y compris!) pentru a se putea lega la conducta de apă. Păi, măi Geara, nu spuneai că eşti interesat de sănătatea oamenilor din comună? Atunci dă-le islazenilor apă , fiindcă altfel se îmbolnăvesc de rinichi şi mor, ca să nu mai vorbim de cei care se chinuie şi-şi fac dializă. Acum se vede cât de ipocriţi aţi fost atunci când le plângeaţi de milă islazenilor! Cine a plătit pentru alimentarea cu apă, nu cetăţenii? Dacă ei, prin taxele şi impozitele locale, au introdus apă în comună, tot ei trebuie să beneficieze. Dacă n-au bani, pot să moară, asta e optica lui I.Geara. Vin ele alegerile, domnule Geara!

Citeşte şi
Comentarii (12) Adaugă comentariu
islaz pe 16 Martie 2016, 15:35
#12
bai titus
bai titus vezi ca vine votarea si o sa bage apa cu toate ca zici ca sti prea multe vezi ca cablu ati ia la metru din c*rte pana an casa la fel este si la apa si la gaze informeazate si nu te arunca cu capu anainte se baga apa la cine vrea el asa

cetatean pe 14 Martie 2015, 20:56
#11
apa nova
In toate localitatile unde exista apa c*renta,s-a platit.daca iti tragi conducta de gaze,plateste wirom-ul ?sau primarul?

ANA GRECOAICA pe 28 Februarie 2015, 21:03
#10
OFFF
CINE VREA APA POTABILA SA SUNE LA APA NOVA SA_SI FACA CONTRACT.APA POTABILA SE PLATESTE. wink
Codrea pe 27 Februarie 2015, 20:36
#9
Canalizare
eu zic sa bagati si canalizare daca vreti sa se racordeze oamenii la apa c*renta.consider ca mai repede se racordeaza la canalizare decat la apa.
Fluor pe 27 Februarie 2015, 17:46
#8
nu
Maria. Apa din panza freatica NU ESTE DE BAUT. Ea are nitriti si nitrati. Nu se da drumul la alimentarea cu apa c*renta deoarece trebuie sa fie minim 500 de cereri la primarie. Acum sunt aproximativ 100.Stai linistita in sc*r timp daca Islazenii vor venii si vor face cerei la primarie pentru apa c*renta vei bea tu si alti Islazenii apa buna. Tratata, nu vei mai bea apa cu nitriti si nitrati. Mai bine cumparati apa de la magazin este 3/6 lei sticla de dorna 2.5l
Bogdan pe 26 Februarie 2015, 21:15
#7
investitia este cu bani europeni
Realizarea investiției de alimentare cu apa c*renta s-a făcut cu fonduri europene nicidecum cu bani din fonduri proprii ai primăriei Islaz deci din taxe si impozite locale.

Ceea ce trebuie sa plătească cetățeanul este racordarea efectivă la retea de apa c*renta adică din strada (din magistrala de apa ) pana in c*rte, unde se va monta apometrul aferent intr-un cămin special amenajat.

Cine vreți sa plătească aceasta racordare primăria Islaz?

Racordarea va costa dupa un calcul estimativ între 350 de lei daca cetățeanul își face singur căminul, si 800 de lei daca se adopta varianta cu căminul special de branșare .

Iar in acest preț nu intra si săparea efectivă a șanțului in care se introduce conducta de PP aferentă racordării.

Săparea șanțului urmând a fi făcută de cetățean.

Eu sant un simplu cetățean care nu vreau sa ma racordez la apa deci de ce sa se facă racordarea si din banii mei din taxe si impozite a cetățenilor doritori sa se racordeze la apa

un islazean pe 26 Februarie 2015, 20:53
#6
nu stiti absolut nimic
In momentul de fata nu este absolut nimeni acordat la reteaua de apa c*renta.

De abia s-a facut receptia la instalatie.

Deocamdata se primesc cereri pentru bransare la primarie, iar cand se vor strange un numar suficient de cereri se va trece efectiv la bransarea la retea.

Iar cand vor fi suficiente persoane bransate se va da drumul efectiv la alimentarea cu apa.

Nu isi permite nimeni sa faca angajari de personal atata timp cat sant depuse cateva zeci de cereri .....

Nu isi permite nimeni sa dea drumul la apa in retea pentru cateva zeci de persoane caci alimentarea cu energie electrica costa cateva zeci de mii de lei lunar, bani care trebuiesc recuperati de la beneficiari

Deci eu va recomand sa va informati mai bine, nu asa de la Radio Sant...
Maria pe 26 Februarie 2015, 20:00
#5
Geara
Este adevarat tot ce se scrie in articol. Eu sunt Islazeanca si datorita apei din panza freatica m-am imbolnavit la rinichi! Platim taxe si impozite dar nu avem dreptul la apa potabila in schimb au pretentia ca in ziua votarii sa fim prezenti! Rusine!
Gicu pe 26 Februarie 2015, 19:33
#4
Invidiosilor
Nu va mai luati de geara fiindca islazenii(asa s-o zice!) il aleg mereu. Desi este cel mai controversat dintre penalii primari ai Teleormanului, el se buc*ra si nu-l intereseaza daca consatenii lui se imbolnavesc daca beau apa: ati uitat ca mortii voteaza???!!!
Titus pe 26 Februarie 2015, 10:51
#3
nu
Nu isi bate nimeni joc de cetateni. Este cat se poate de corect. Cunosc situatia foarte bine. Omul este invitat sa depuna o cerere prin care solicita bransarea la apa, iar in momentul in care sunt suficiente cereri se demareaza actiunea in sensul asta. Iar costurile sunt cat se poate de justificate. Doar nu o sa ii dea Geara sau altul apometru si teava de la el? Asa e si la apa, si la gaz, si la cablu tv chiar, daca vreti...
Geara pe 26 Februarie 2015, 05:21
#2
Caii in caruta
"Caii in caruta",sau"sacii in caruta"?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.