Adăpost pentru câini la Turnu Măgurele? Bani furaţi: inginerul Cornel Cone, principalul acuzat - comentariul săptămânii!

25 Februarie 2015, 00:02 | 4325 vizualizări | 10 comentarii
Car Universal
Adapost caini.

Revenim cu o completare la articolul nostru referitior la câinii comunitari. După cum ne-au semnalat cititorii, se pare că o nouă mârşăvie s-a realizat la Primăria Turnu Măgurele. Deşi se investesc fonduri  mari de bani pentru câinii comunitari, nu s-a făcut mai nimc. Un cititor al site-ului ne-a trimis un comentariu interesant.

Iată ce spune cititorul nostru: "Se cheltuie sume importante pentru strângerea, adăpostirea şi hrana câinilor comunitari. Nu cumva "treburile" se fac numai în contabilitate şi cineva "mănâncă"  banii? Cică s-ar fi construit un "internat" modern pentru patrupezi, dar cei de la ecarisaj, după ce prind câţiva câini, îi ţin închişi câteva zile, apoi le dau din nou drumul în oraş. Aşa să fie, domnule ing. Cornel Cone?" Aşteptăm un punct de vedere din partea Primăriei Turnu Măgurele, pentru că problema este serioasă. Oricum, din câte ştim, nu s-a construit niciun adăpost de caini. Problema e dacă s-au cheltuit bani pentru adăpostul inexistent si unde s-au dus acesti bani.

Citeşte şi
Comentarii (10) Adaugă comentariu
Pamfil pe 17 Martie 2015, 22:24
#10
vesti bune
De maine circula trenuri Cfr pe Turnu-Rosiori, provizoriu, pana isi recupereaza Regiotrans licenta.
Diamant Nefinisat pe 16 Martie 2015, 17:31
#9
CAT CREDETI CA MAI DUREAZA ?!?


Putin mai aveti pana cand parnaia o sa ii manance pe toti care sa sprijina si va protejeaza in toate combinatii pe care le faceti !!!!! O sa va duceti si voi dupa ei !!!!
URZICEANU FLORINEL. pe 02 Martie 2015, 15:43
#8
Adapostul este aproape plin....
....mai sunt doua loc*ri disponibile, se asteapta sa fie prinsi cele doua javre turbate, ilie de la scularie si franchestain.
danna pe 28 Februarie 2015, 20:50
#7
toleram?
Apropos de cum a luat Vitcom-ul piata din fata se stie ceva? As avea cateva informatii,dar daca tot nu se sesizeaza nimeni...nu vad ce sens ar avea...NU?

danna pe 28 Februarie 2015, 20:46
#6
toleram?
cei platiti din bani nostrii pot fi verificati, dar se pare ca noi, cei care observam nereguli si vrem schimbari sau raspunsuri, nu facem decat sa scriem opinii...sa TOLERAM.TOLERANTA noastra este punctul forte al acestor mafioti.
ILIE pe 27 Februarie 2015, 17:25
#5
PEDEAPSA
NU-I MAI JIGNITI PE ACESTI DOMNI NUMINDU-I INGINERI. EFECTIV NICI NU STIU C,E FACULTATE AU TERMINAT.NISTE NULITATI CARE CONDUC PRIMARIA DIN UMBRA SI CEL CARE O IA PE COAJA ESTE CUCLEA, DIN PACATE NICI EL N U STIE CE CAUTA PE LA PRIMARIE!!
Ilie Nistor. pe 27 Februarie 2015, 15:22
#4
Revoltator.
Cum este posibil ca nimeni din partea Primariei, sau de la serviciul dlui ing. Cornel Cone, nu vine cu niste precizari pe acest site?!. Nimeni nu-i mananca. Daca ei nu fac acest lucru, IL ROG PE DL. CONSILIER CRACEA SA DEA UN COMUNICAT. EL ARE DREPTUL SA FIE INFORMAT.
URZICEANU FLORINEL pe 25 Februarie 2015, 23:28
#3
FRATII CONE,NISTE PROSTI CU NASUL PE SUS.
Cone Cornel,un subinginer ca si Procopiescu Nicu,fini si nasi ai Primarului Cuclea,nu sunt altceva decat niste hoti si capuse ai banului public.Fratele lui,Dan Cone,alt prost care e atat de mandru incat nu vede pe unde merge.Astia sunt oamenii lui Mohanu si Cuclea,oameni care nu au facut nimic pentru Orasul TURNU MAGURELE.In schimb,stiu bine sa linga acolo unde trebuie.Pana cand,nu se stie?!Oricum,mai este foarte putin.
Un latrator comunitar pe 25 Februarie 2015, 19:56
#2
Vine vara, bine-mi pare!
Deci am ciulit urechile si am auzit ca la adaposturi viata caineasca e naspa. Pana isi baga DNA-ul coada pe acolo, prefer sa vagabondez in continuare,prin oras, la mica ciupeala. Ham, ham,sa ne maraim de bine. wink
Ilie Nistor. pe 25 Februarie 2015, 08:37
#1
Revin si insist.
Comentariul pe care l-am facut asupra articolului despre cainii comunitari nu se bazeaza pe fantezii diversioniste ale mele- nu am asemenea obiceiuri. Am sa va dau un indiciu, un redactor al acestui site, insotit de cativa consilieri locali, putand sa verifice.(eu nu am ajuns pana acolo). SE SPUNE CA, MERGAND PE SOSEAUA DE CENTURA DIN CATANGA, INCEPAND DE LA SPALATORIA AUTO ECOLOGICA, SE FACE UN DRUM SPRE CAMP, IAR PE LANGA NU SIU CE SEDIU AL I.G.O.( SAU STATIA DE POMPARE A APEI ODAIA) S-AR GASI ACEST //INTERNAT//.DACA INFORMATIILE MELE SUNT GRESITE,IMI CER SCUZE!. PE DE ALTA PARTE, DL CONSILIER CRACEA ARE DREPTUL SI POATE FACE VERIFICARI LA PRIMARIE. DE CE N-O FACE?.IN ACEA ZONA, DL MEDIC VETERINAR NICULESCU ARE O PROPRIETATE SI VA POATE DA INFORMATII.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.