Senzaţional: Ioan Ban, directorul Donau Chem, a găsit soluţia pentru a rezolva problemele angajaţilor.

25 Februarie 2015, 00:03 | 2558 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Donau Chem Turnu-Magurele.

Acum cateva zile,  angajaţii Donau Chem au protestat pentru faptul că nu şi-au primit salariile de două luni de zile. Până la urmă, conducerea le-a aruncat câteva firimituri, astfel că situaţia s-a mai detensionat, deşi muncitorii sunt tot disperaţi. Care-i secretul  calmării situaţiei? Conducerea a reuşit să rezolve conflictul cu angajaţii? Culmea e că nu s-au achitat salariile restante, însă pare că totul este OK. Directorul Ioan Ban a găsit soluţia minune şi, fără să achite integral salariile şi bonurile de masă,  a liniştit apele prin ameninţări la adresa angajaţilor. Pur şi simplu, le-a promis muncitorilor că îi dă afară.

Genial, un  aşa manager ar trebui promovat la nivelul întregii ţări. Chimiştii nu mai au nicio problemă, activitatea la combinat se derulează la cele mai înalte standarde. Au mai fost intimidări de acest gen din partea conducerii dar, până la urmă, s-a dovedit că, atunci când nu mai suportă, muncitorii protestează. Ideea directorului este din altă lume, nu dintr-o Românie europeană. Din păcate, Ioan Ban, prin modul cum procedează, este depăşit profesional şi moral. Dacă, in problemele grave ale angajaţilor, nu eşti capabil să porţi un dialog, mai mult, scoţi biciul şi loveşti, este foarte grav. Până la urmă, din acest conflict, angajaţii vor ieşi cu fruntea sus, conducerea combinatului, dacă merge pe aceeaşi linie, nu o să fie văzută bine.

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
ptr grevist pe 26 Februarie 2015, 08:53
#4
vise taica,vise
daca nu bateti fierul cit e cald,degeaba. acum peste oluna mai vedeti vreun 50 la suta. va amagit si va-nmuiat. iar e invingator. fac pariu ca va dezbinat. saptamina viitoare nu mai faceti nimic. daca se opreste cum s-a mai oprit in ianuarie instantaneu, nici dupa pasti nu va mai vedeti bani.
UN GREVIST HOTARAT pe 26 Februarie 2015, 06:53
#3
GREVA GENERALA SINGURA SOLUTIE
Daca ieri nu ne baga banii, eram hotariti astazi sa BLOCAM cantaru si POARTA AUTO si erau anuntatesi 2posturi TV.ATUNCI vroiam sa-l vedem pe JOGODIA de BAN ce mai face .DAR nu este TIMPUL TRECUT.VA VENI si ZIUA ASTA.VA PROMITEM NOI,ca nu este DEPARTE aceasta ZI care va fi o ZI MARE cu RASUNET pana la ZIMNICEA si BUCURESTI DL BAN.SINGURA SOLUTIE PT DEMISIA acestui DIRECTOR NESIMTIT,COMUNIST.ADEVARATA SLUGA este EL,nu NOI.
ioan niculae pe 25 Februarie 2015, 20:19
#2
slugilor
stati cuminti ca o sa va mai dau la pasti sau mai tarziu sa termin si eu datoriile si pe urma o sa dau bani mai multi o sa maresc salariile si in loc de bonuri o capatana de miel asta este va rog sa ma credeti mai am treba si cu dna dar no sa fiu singur o sa fie si ban clara asta sugereaza sau e surda
fraiericilor pe 25 Februarie 2015, 13:25
#1
de la cic
Ați luat bani? Vai mama voastră, caprelor!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.