Dramă la Turnu-Măgurele: Un bărbat şi o femeie au murit carbonizaţi într-un incendiu.

23 Februarie 2015, 18:15 | 3391 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Foto ISU Teleorman.

 Aseară, la ora 20.49, dispecerii Inspectoratului pentru Situații de Urgență 'A.D. Ghica' al județului Teleorman au fost informati pe numărul unic de urgență 112 de izbucnirea unui incendiu la locuința lui Gheorghe D., din municipiul Turnu Măgurele, pe strada Viitorului.

Pentru localizarea și lichidarea focului, la fața locului s-au deplasat rapid două echipaje de pompieri si un echipaj de paramedici, formate din 13 subofiteri si un ofițer, cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. Sosite la locul evenimentului, fortele de intervenție au constatat faptul că incendiul se manifestă la aproape întreaga locuință, în proporție de aproximativ 70%, existând riscul distrugerii imobilului și propagării flăcărilor la anexele învecinate.

Concomitent cu efectuarea operatiunilor de stingere, militarii au efectuat și misiunea de căutare-salvare a persoanelor aflate în interiorul casei de locuit, aceștia găsind două persoane carbonizate în dormitor, și anume: Gheorghe D., proprietarul, în vârstă de 56 de ani și Mariana D., în vârstă de 53 de ani, frate și soră, ambii cu probleme medicale — handicap locomotor.

Incendiul a fost stins după aproape două ore de intervenție, în stadiul în care a fost găsit, fiind salvate bunuri materiale de peste 10000 de lei.

Au ars ori au fost distruse de foc două paturi, o masă și două scaune din lemn, mai multe articole de îmbrăcăminte, un covor, mobilierul și tâmplăria de la două camere de locuit, valoarea acestora fiind apreciată la suma de 5000 de lei.

Din primele cercetări efectuate pentru stabilirea cauzei probabile de incendiu, a reieșit faptul că acesta a izbucnit din vina unei sobe metalice, ce era amplasată necorespunzător lângă materialele combustibile.

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
huramaa pe 01 Martie 2015, 00:19
#1
crazy
pompierii nu sau miscat deloc bine la locul accidentului+ca dabi vine se misca ca mortii pe drum cand au ajuns au murit saraci oameni din cauza lor ca nu se misca repede . Cand au stins focu la locul accidentului se certa care cine sa intre dupa iei sai scota din casa cau murit carbonizati saraci oameni
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.