Zornăit de cătuşe la Primăria Turnu Măgurele: DNA-ul verifică un contract între firma cumnatului lui Ponta( cumnat anchetat de DNA pentru fraudă cu fonduri europene) şi Primăria Turnu. Valoarea contractului ( şi a fraudei) e de 3 miliarde de lei.

17 Februarie 2015, 20:50 | 3729 vizualizări | 10 comentarii
Car Universal
Primaria Turnu-Magurele.

Se aud zgomote metalice în Primăria Turnu Măgurele. Nu, nu sunt clopoţei sau ceva asemănător, se aude un zornăit puternic de cătuşe. DNA-ul nu s-a culcat pe-o ureche şi continuă în  forţă. Ultimul reţinut de Direcţia Naţională Anticorupţie este cumnatul lui V.Ponta, Iulian Herţanu. Căsătorit cu sora lui Ponta, Alexandra Ponta, Herţanu este acuzat de fraudare a fondurilor europene. Marţi, DNA a descins la sediul firmei lui Herţanu, Grossmann Engineering Group, şi au fost luate la puricat contractele cu fonduri europene. Deocamdată,  cumnatul lui Ponta este acuzat că a fraudat o licitaţie în Prahova, însă, conform unei surse din DNA, printre contractele verificate  este şi cel dintre Primăria Turnu şi Grossmann Engineering Group. Aceeaşi metodă, licitaţie aranjată şi fraudare de fonduri europene, a fost folosită de Herţanu şi la Primăria Turnu.

În data de 28 iunie 2012, Primăria Turnu-Măgurele a scos la licitaţie Servicii de Consultanţă privind managementul proiectului “Developing Road Infrastructure for a Valuable Economy -Turnu Măgurele – Nikopole cross-border road ( D.R.I.V.E.- Dezvoltarea infrastructurii rutiere pentru o economie valoroasă – drumul transfrontalier Turnu Măgurele – Nikopole). Pe data de 14 august 2012, s-a atribuit acest contract firmei Grossmann Engineering Group. Preţul acestui proiect: 298.000 RON, adică aproape 3 miliarde de lei vechi. Acum, când cumnatul lui Ponta este în vizorul DNA, au început să le tremure lenjeria intimă câtorva angajaţi din Primăria Turnu, în frunte cu D.Cuclea. Nici Nae Mohanu, senatorul de acum şi primarul din 2012, nu are parte de linişte, fiori reci trecându-i pe şira spinării. Ei, dragii moşului, aţi furat până n-aţi mai putut, însă uite că vine şi "răsplata".

Citeşte şi
Comentarii (10) Adaugă comentariu
CONCLUZIA pe 12 Martie 2015, 15:30
#10
Se fura prea mult !!!
D-asta este un regres total si nu performam si nu evoluam deloc ca si oras european ce ne credem, ca doar suntem in uniune de ani buni si asta nu se cunoaste decat in conturile lui Liviu Dragnea, Nicolae Moahanu, Ioan Nicolae, Danut Cuclea si tot staff`ul PSD-ist care mai are putin si isi da si ultima suflare ! E pe finish !!! Jos cu era mafiota PSD-ista !
Diamant Nefinisat pe 12 Martie 2015, 15:26
#9
Daca verifica DNA-ul Parchetul si Judecatoria - Politia
Sa caute bine DNA-ul prin arhivele de la Turnu Magurele !



O sa gaseasca dosare penale stive intregi tinute la praf nesolutionate ptr ca Politia aka 'Sluga Primariei PSD' cu furturi si infractiuni facute de toate Ciorile de pe Str. Livezilor Cartier Magurele, care sunt bine merci in libertate si isi vad linisti de combinatii si ciordeli !



Capii de crima organizata sunt urmatorii



FAM. ZARNEANU, GAMBOR, SALVATORU', ELVIS, ARMANDO SI AMBASADOR, FAGARAS.

Diamant Nefinisat pe 12 Martie 2015, 15:20
#8
Mananci k k t cu gura plina - abtine-te mai bine !!!




Cu referire la comentariul : "Cuclea nu va pati nimic deoarece este amantul Laurei Kovesi."



Niciodata in viata LUI nu se va intampla, nici macar in cele mai erotice vise ale lu' CUCLEA

saolin pe 18 Februarie 2015, 21:00
#7
furt
chiar acum le sparge rozeta la facultate la inculpati.deabia asteapta baietii fetitele .
xxx pe 18 Februarie 2015, 19:04
#6
ADEVARAT
ADEVARUL ESTE CA CEI MAI MARI BANDITI DIN TURNU MAGURELE SANT CEI DIN PRIMARIE.LA PUSCARIE CU EI.
jiji pe 18 Februarie 2015, 18:44
#5
furt
daca verifica strazile asfaltate acolo gaseste furt mare.in acte figureaza un strat gros de asfal si fundatie .iar practic fundatie nu exista si asfaltul are 3 cm.
un magurean pe 18 Februarie 2015, 16:57
#4
dna -cucklea -puscarie
magurele cartier murdar neasfaltat ca gupa razboi datorita incompetentei unor nemernici care au condus si conduc orasul -psd
Simion pe 18 Februarie 2015, 16:01
#3
Mohanu si Cuclea spuneti?
Pai,sa ramana Ionela fara *obiectul*muncii(Danut).Cum,si Nae Mohanu sa aiba probleme?Aoleoooo,Naeeeee;unde te duci tu,Naeeeee?Ce bine o sa va stea voua(Dragnea,Mohanu,Cuclea etc)IMPREUNA,la Rahova.
anonim pe 18 Februarie 2015, 14:38
#2
fraude de milioane de euro
sa vina DNA sa ia la verificat toate strazile din cartierul magurele sa vada ca toate apar asfaltate si de unde ca nu sant.De exemplu strada poet grigore alexandrescu este facuta praf numai gropi si pietroaie si apare ca asfaltata si cand colo nu exista nici macar un centimetru de asfalt asa ca au papat baetii destepti banii

Iordanescu pe 18 Februarie 2015, 11:17
#1
stire adevarata
Cuclea nu va pati nimic deoarece este amantul Laurei Kovesi.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.