Cariera lui El Amry Mohab, directorul medical al Spitalului Municipal Tr. Măgurele: un aventurier arab, care a falimentat o firmă din Craiova. Culmea, medicul este dator la CAS Dolj.

17 Februarie 2015, 00:05 | 8065 vizualizări | 18 comentarii
Car Universal
El Amry Mohab, un aventurier arab la conducerea Spitalului din Tr. Magurele.

Directorul medical al Spitalului Municipal Turnu Măgurele este un medic arab, Mohab El Amry. Puţine lucruri se cunosc despre dumnealui, pentru că turnenii îl ştiu de puţin timp. Medic ginecolog, într-un oraş unde lipsesc asemenea medici, Mohab a devenit şef la Spitalul Municipal fiindcă are mari "succese" în carieră. Am pus în ghilimele, pentru că o să aveţi surprize în ceea ce priveşte cariera română a arabului. El Amry Mohab a terminat Facultatea de Medicină din cadrul Universităţii din Craiova cam în aceeaşi perioadă cu o altă celebritate a oraşului nostru, Loredana Mohanu, fiica fostului primar şi actual senator, Nicolae Mohanu. Se pare că prin intermediul acesteia Mohab a ajuns la Turnu, devenind protejatul actualei administratii pesediste a oraşului. Amry, ca orice arab, şi-a deschis o afacere în România, înfiinţând firma Amrico SRL Craiova. Firma a deschis o terasă în cartierul Rovine din Craiova, terasă pe care a botezat-o Yasmina, probabil în amintirea vreunei iubite din Egipt, ţara de baştină a lui Amry. Terasa din Craiova a creat mari probleme locatarilor din blocul E13b din cartierul craiovean Rovine. Reclamaţiile locatarilor au dus, într-un sfârşit, la închiderea terasei, dupa ce a functionat vreo 2 ani. Firma Amrico SRL a dat faliment, rămânând datorii de sute de milioane la furnizori şi la bugetele locale.

Senzaţional este altceva. El Amry Mohab apare şi pe "lista ruşinii" de la Casa de Asigurări de Sănătate Dolj, pentru că nu şi-a plătit impozitele. Pentru datoria de la CAS, împotriva lui El Amry a fost emisă decizie de impunere din oficiu, dumnealui fiind pe locul 48, cu decizia numărul 12826 din data de 13.06.2014. Mai mare ruşinea, ca un medic să fie dator la Casa de Asigurări de Sănătate! După problemele pe care le-a creat la Craiova, se pare că relaţia cu fiica lui Mohanu l-a adus pe arab la Turnu Măgurele, oraş cu care nu are nicio legătură. Iată cine este El Amry Mohab, aventurierul care a devenit director medical la Spitalul Municipal din Turnu Măgurele. Halal să ne fie, pentru că un asemenea individ se ocupa de naşteri în oraşul nostru. Alah să ne ajute, că Dumnezeu nu mai are de ce.

Citeşte şi
Comentarii (18) Adaugă comentariu
xxl pe 27 Ianuarie 2018, 13:02
#18
pt toti
Nici taticu nostru dragnea nu a putut face nimic pt spital dar delcea pisicu.......e jos
xxl pe 26 Ianuarie 2018, 20:14
#17
pt toti
Un doctor de nimic pe mine nu m a ajutat mai mult mi a facut rau nu l as recomanda
Dragos pe 13 Mai 2016, 21:36
#16
Mi de multumiti
Datorita dl.doctor acum am un baietel care peste o luna implineste 8 anisori.sa ii dea dumnezeu sanatate la toata familia.

Si voi baieti buni,lasati omul in pace .

Lasati invidia.
Diamant Nefinisat pe 15 Martie 2015, 13:09
#15
Este simplu !!!


MR El Amry Mohab a venit la Tr. Măgurele pe linie politica sa mai faca si pe aici niscaiva pagube si fraude la CAS Teleorman, este o practica des intalnita in ultima perioada !!!



Este pe principiul : vii, furi, pleci si iti vezi de viata pana cand intra DNA-ul pe fir si atunci ti se strica toate planurile !!!!



Mai e putin pana cand toti oamenii lor din PSD sa intre la puscarie ptr toate manevrele pe care le-au facut sa vedem atunci pe cine o sa mai manace in C*R sa mai faca fraude la CAS Teleorman, nu-i asa MR El Amry Mohab ???



Nu e de crezut unde s-a putut ajunge cu PSD p***dii mortilor masii, ca nu mai scapam odata de aceasta CIUMA !!

lllllllll pe 19 Februarie 2015, 12:08
#14
sp
cit a fost s----a la ultimul conc--s pt asistente

Se stie

Idem functia de la buleti----
xxxx pe 18 Februarie 2015, 23:47
#13
?
orasul asta f.sarac si bolnav nu mai are nevoie de medici.avem suficienti popi care sa.l ingroape .cineva se straduieste de f.mult timp sa-l faca sa plece pe dr. mohab.este al nu stiu catelea articol mizerabil si toti frustratii ii tin isonul celui care l-a scris.

da,nu avem nevoie de doctori,oamenii saraci pe care-i compatimiti atata si care nu pot merge mai departe de amaratul asta de spital nu merita sa fie consultati si tratati.angajati popi care sa le cante prohodul si gata.

nu va e rusine!cine va credeti sa catalogati oamenii,cine sunteti voi sa hotarati daca un doctor e pregatit sau nu,in conditiile in care nu puteti scrie trei propozitii coerente.singurul incoruptibil din orasul asta e cracea,restul suntem niste prosti care nu stim ce votam sau ceilalti-hotii.

barem materializati-va si conduceti voi orasul asta!

creati loc*ri de munca,faceti sa c*rga lapte si miere,capabililor si onestilor!
MF pe 18 Februarie 2015, 16:17
#12
Hotii din Spital si Primarie
Da Florine,avem nevoie de doctori,dar nu de oameni de teapa lui Ivan Victor.Iar doctorii de care se face mentiune in articol trebuie sa ne lase in pace.Orasul,si asa foarte sarac si bolnav,nu are nevoie de hoti si spagari care stau numai plecati prin exc*rsii.De unde au atatia bani,din salariu?Dar despre prietenul araboiului,Bata Adrian,nimic,nimic?
florin pe 18 Februarie 2015, 14:12
#11
avem nevoie de doctorii
Este o persoana de toată lauda ca a venit în turnu,nu avem ortoped,doctor de copii la garda
Irina pe 18 Februarie 2015, 12:20
#10
Domnule /Cetetean/,
Eu cred ca IVAN VICTOR isi doreste tare mult sa mearga la puscarie.Auzi,acum e membru PLR,ce oportunisti,ce hoti ordinari!Va vine randul cat de c*rand,acum,DNA se ocupa de sefii vostri.
Nae Ciripoi. pe 18 Februarie 2015, 10:33
#9
Cateva completari.
Onoarea spitalului este salvata de doctori-specialisti ca Samuel Dumitru si Schiopu Ispas, care daca vrei sa le dai //onorariu// sunt in stare sa te ia la bataie si-ti mai dau ei bani din propriul buzunar.
UN CETATEAN!!! pe 17 Februarie 2015, 18:56
#8
Lasati prostiile si ocupati-va de lucruri importante!
Nu inteleg cu ce va afecteaza faptul ca domnul doctor are datorii?! Pana la urma nu cred ca exista om care sa nu aiba, insa asta nu ne face mai buni sau mai rai. Fiecare afacere implica un risc, fiecare om care a investit stie asta...Si daca tot vorbim de datornicii la C.A.S, ar trebui sa prezentam intreaga lista, desi cred ca ar lua cam mult deoarece ar trebui mentionat tot spitalul. Mai bine ne-am preocupa de ceea ce conteaza cu adevarat si ne afecteza pe noi, stiati ca fosta directoare de la banca Raiffaisen Monica Rusu, care in complicitate cu Ivan, urmeaza sa fie numita directoare finaciara a spitalului?? Puneti hotul prins sa se ocupe de partea finaniciara domnule Ivan? Ori sunteti foarte ingenuu ori foarte abil, si cred ca stim cu totii raspunsul. Asa ca oameni buni trebuie sa fiti cu ochii in 4, sa nu fiti distrasi cu subiecte de fatada de la lucrurile cu adevarat importante.
Vecinul de langa casa pe 17 Februarie 2015, 14:07
#7
Doamna MIRELA?!?!
Pai ce faci,duduie,ai acrit ciorba cu acid de la baterie?Te lauzi ca ti-a facut araboiul plozi?Barbata-tu ce face sau e plecat in razboi?Puteai sa suni la mine la usa si-ti faceam 3 perechi si toti bronzati si cu parul cret.Aoleoooo,oi fii chiar nevasta-sa?!
Mirela pe 17 Februarie 2015, 09:12
#6
Multumesc
100%

Va multumesc

Datorita dv am un baietel de 2 ani si 6 luni si in burtica o fetita care vine peste 2 saptamani. Cum as putea vreodata sa va multumesc domnule doctor, ca la 38 de ani, cand pierdusem orice speranta, Va multumesc din suflet si nu am sa uit niciodata, ca in urma unui simplu mail, fara sa va cunosc m-ati chemat la consult.

constantin pe 17 Februarie 2015, 08:32
#5
DNA
IVAN impreuna cu Cuclea si mafia"Geanta" ce fac cu banii nostri(contribuabilii Casei de Asigurarii de Sanatate).De ce nu ne spune-ti Doctore?, tu cel care ai mari frustre profesionale.
EGYPT pe 17 Februarie 2015, 08:06
#4
EGYPT
MOHAB SAU MOCAB CUM IL CHEAMA E UN PORC LIBIDINOS
vlad pe 17 Februarie 2015, 00:38
#3
INFO
ce naiba este senzational ? nu mai bateti campii.mai bine la-ti intreba pe ivan unde sunt banii spitalului sau pe cuclea daca stie pe ce cheltuie ivan banii si care este cauza pt.care nu vin medici tineri la spitalul din orasul nostru.ma gandesc ca trebuie sa stie si madam barsasteanu cauza acestor probleme.apropo cica a inceput iordanescu sa strige si dupa enache.....
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.