Nicolae Mohanu este "afectat" de cancer. Problemele medicale sunt noua preocupare a senatorului.

12 Februarie 2015, 00:05 | 3517 vizualizări | 14 comentarii
Car Universal
Nicolae Mohanu.

Cel mai mare senator pe care l-a dat această zona până acum este preocupat peste măsură să rezolve problemele celor care l-au votat. Cea mai recentă declaraţie politică a lui Nae, făcută de la tribuna Senatului, a avut ca temă Ziua internaţională de luptă împotriva cancerului. N. Mohanu este un specialist recunoscut şi era obligatoriu să îşi dea cu părerea despre aşa ceva. Dacă nu spunea câteva cuvinte, era desfiinţat în presa centrală şi mondială. O declaraţie politică cu date, cifre, soluţii despre ce trebuie făcut la nivel naţional şi mondial în lupta contra cancerului. Ce să mai, groparul oraşului Turnu-Măgurele vorbeşte despre cancer. Din această postură este cea mai avizată voce. Dacă nici Mohanu nu ştie ce boală administrativă are acest oraş, nimeni nu ştie. Turnu-Măgurele este în ultima fază de cancer pesedist. Cancerul a fost cauzat de corupţie şi se află în cel mai înaintat stadiu. Turnu este un aşa-zis oraş căruia i se ţin lumânările.

Ca om politic şi  fost primar, ne aşteptam ca Nae să ne spună că sărăcia este cancerul unei societăţi. Cine a sărăcit acest oraş în asemenea hal? Mohanu a ştiut că Turnu este în ultima fază şi l-a abandonat, lăsându-l pe asistentul lui, Dănuţ Cuclea, să aibă grijă ca totul să pară o moarte naturală clasică. Cancerul oraşului a început atunci când au fost distruse fabricile şi, în acelaşi timp, au fost goniţi posibilii investitori care au dorit să deschidă afaceri aici. Totodata s-a furat pe rupte, de la voturi la milioane de euro din banii publici. Au promis de atâtea ori că vor resuscita oraşul prin crearea de locuri de muncă, însă s-a dovedit că au fost doar minciuni. Nicolae Mohanu nu este avizat să vorbească despre cancerul medical, dumnealui este unul dintre cei mai mari specialişti în cancerul administraţiei unui oraş. Domnule senator, nu va mai arătaţi preocupat de probleme medicale, dumneavoastră trebuie să fiţi afectat de halul în care a ajuns Turnu-Măgurele.

Citeşte şi
Comentarii (14) Adaugă comentariu
Chiar imi pasă!!!!! pe 10 Martie 2015, 18:46
#14
Mă speriasem!
Vai chiar mă speriasem ca, fostul Primar suferă de vreo boală!!Domnule senator chiar nu ai fost și voi fii niciodată bun de ceva,dar singură că vei plăti dumneata ptr distrugerea "Micuțului Orășel de poveste al copilăriei mele"

Te-aș sfatui să stai mata acasă că, te mai faci si de ras prin Senat !!Sănatate dragii mei și sper cănd voi mai trece prin Orășelul meu să văd oameni mult mai optimiști!

anonim pe 18 Februarie 2015, 19:52
#13
saracutul de el
IN OCHI TREBUIA SA AI IASA CANCER SA SE CHINUIASCA MACAR VREO 10 ANI CUM A CHINUIT EL ORASU TURNU MAGURELE SCIRBA DRACU
anonim pe 18 Februarie 2015, 14:46
#12
la puscarie cu el
A TERMINAT TURNU MAGURELE LA DISTRUS DIN PROFESOR DE SPORT A AJUNS MILIARDAR DE UNDE ARE EL ATITEA PROPRIETATI SI BANI A FACUT FOCA AIA DE NEVASTASA ATITIA BANI LA TURCI?

EU CRED CA NU A FOST EA ATIT DE DESTEAPTA SA PRODUCA ATITIA BANI SI NU PREA O AJUTA NICI FIZICU ASA CA MAI PRINDEA SI EA SARACUTA CITE UN OTOMAN BOSOROG CARE IL MAI LUA IN GURA DIN CIND IN CIND DAR NU SA PRICOPSIT EA DIN MUIE TOT DIN FURAT AU FACUT BANI

BAERAM pe 14 Februarie 2015, 17:14
#11
ROMTELECOM
mohanu nae cel mai corupt si prost primar din istoria orasului

ESCU pe 13 Februarie 2015, 11:28
#10
Vai,vai,cata fatarnicie si ipocrizie?!
Acum a aflat Mohanu ca pe lume mai exista si boli?Culmea este ca a avut c*rajul sa vorbeasca de tribuna Senatului Romaniei.O fi vorbit liber sau a citit ce i-au scris altii,ca de obicei?Cine mai poate crede ceea ce spune acest fatarnic,mincinos si hot?
OOOOOOOOOOOO pe 13 Februarie 2015, 10:00
#9
Ce fata de escroc are?!
Un primar care a ruinat un oras si si-a batut joc de soarta a mii de cetateni.Ce cauta in Senatul Romaniei un om care nu a facut nimic bun pentru oamenii pe care pretinde ca ii reprezinta?Mai devreme sau mai tarziu va da socoteala pentru tot.
i pe 13 Februarie 2015, 09:26
#8
s
piei piaza rea,,,
IVR pe 12 Februarie 2015, 23:37
#7
CANCERUL ORASULUI TM
ALATURI DE DRAGNEA SI CAMARILA PSD,MOHANU ESTE IN ACELASI TIMP SI CANCERUL SI DISTRUGATORUL ORASULUI.
Floricel pe 12 Februarie 2015, 23:05
#6
TIC-TAC,TIC-TAC...
Indiferent cat de mult au reusit sa fure,sfarsitul pentru astfel de,,politicieni,,este foarte aproape.Nu au lasat in urma lor decat deznadejde,durere si lehamite.
MIELU HINGHERU pe 12 Februarie 2015, 18:42
#5
GROPARUL ORASULUI TR.MAGURELE
Mohanu Nicolae este cel mai bun senator dintre profesorii de sport si cel mai bun profesor de sport dintre senatori.Ce a realizat,se vede si cu ochiul liber.Saracie,mizerie,umilinta,somaj si tineri plecati unde au vazut cu ochii.In schimb,el si gasca lui au furat pana si sperantele si visele de mai bine ale tuturor cetatenilor din Turnu Magurele.RUSINEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!Asa sa va ajute Dumnezeu!
cititor pe 12 Februarie 2015, 18:32
#4
rugaminte
Vă rog mult de tot,scoateţi poza acestui urât de pe site ! Nu ştii cum,din întâmplare o vede vreun vreun copil şi se îmbolnăveşte de "sperietură". Crede că a reînviat Baba Cloanţa.
un cetatean pe 12 Februarie 2015, 13:23
#3
dupa fapta si rasplata
are grija d-deu nu doarme si -a batut joc de oras un nemernic ca ciuma rosie au condamnat orasul la saracie
bb pe 12 Februarie 2015, 09:39
#2
xxx
asa este,CORECT,ORASUL ESTE BOLNAV RAU,TURNU ESTE AN DESFIINTARE
i pe 12 Februarie 2015, 00:45
#1
s
poroskia balamuk
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.