Investiţie de doi bani care costă peste un miliard. Primăria turneană aruncă bani pe camere video!

11 Februarie 2015, 00:05 | 3138 vizualizări | 18 comentarii
Car Universal
Intersectie supravegheata video.

Primăria Turnu Măgurele continuă să uimească. Deşi toată lumea spune că problema oraşului este lipsa locurilor de muncă, D.Cuclea şi ai lui continuă să investească miliarde în nimicuri. Dacă nu sunt reabilitări de străzi, care costă zeci de milioane de euro, atunci se găseşte altceva. Acest altceva se numeşte "Sistem centralizat de supraveghere video a intersecţiilor din Turnu Măgurele". Ce înseamnă acest lucru? Păi, vor monta câteva camere video  şi vor instala un server, însă toată treaba costă, nu glumă. Eh, o să spuneţi, cât naiba să coste aşa ceva? O nimica toată, spunem noi, însă Cuclea zice altceva.

Ei bine, sistemul de supraveghere costă, ţineţi-vă bine!, peste un miliard de lei vechi, mai exact, 109.068 lei. Ce naiba cumpără Primăria cu atâţia bani, nu ştim, însă e interesant în buzunarele cărui patron de firmă de IT vor intra aceşti bani. Oricum, la suma aceasta, aproape că ne gândim că Turnu Măgurele se compară cu San Francisco la numărul de intersecţii supravegheate video. De ce se aruncă bani mulţi pentru o inutilitate? Domnule Cuclea, locurile de muncă sunt prioritatea numărul unu, nu supravegherea video. Cine ştie, gurile rele spun că, de fapt, cu aceste camere video, D.Cuclea vrea s-o urmărească pe Ionela, secretara dânsului. Dacă tot aruncă bani pentru camere video, de ce nu le montează acolo unde se petrec multe furturi? Ideea şi miliardul, aşa merg lucrurile la Primăria Turnu. Avem multe  străzi neasfaltatate, nu avem utilităţi, dar ne vom delecta cu sistem de supraveghere video.  Aşa se întâmplă când pui carul înaintea boilor. La Primăria Turnu s-au adunat însă cam mulţi boi şi treaba începe să miroasă. A corupţie şi bătaie de joc.

Citeşte şi
Comentarii (18) Adaugă comentariu
marinel pe 13 Februarie 2015, 14:59
#18
buna idee
nu sunt camera de luat vederi,sunt sperietori de ciori smile
Ochiul si timpanul pe 12 Februarie 2015, 23:14
#17
Propunere
Acest sistem de monitorizare,propun sa fie montat in Primarie,Politie si chiar in Proc*ratura si Tribunal.
gugu pe 12 Februarie 2015, 20:53
#16
camere
despre care hoti e vorba despre cei care fura milioane de euro .asta e momeala ca au facut ceva in oras,probabil pun camere sa vada daca mai este cineva in oras.
floridor pe 12 Februarie 2015, 09:28
#15
pare,dar nu prea
monitorizarea intersectiilor pare fi un lucru bun,dar doar atit,in realitate aceasta lucru s-a mai facut cu 10 ani in urma la Boncea si pe centru la ceas,rezultate, zero taiat. Serverul nu iregistra,iar supravegherea nu o facea nimeni,pursisimplu decor,sau sperietoare pentu fraieri.

Cit despre prinderea hotilor,mai pardon,aia nu fura la intersectii,si chiar daca vor trece prin fata camerelor, acestea vor fi de o calitate atit de proasta incit nu vor putea fi identificati,asa ca,,sa fie intr-un ceas bun dar nu cred si ..

S-auzim de bine...
Info corecta pe 12 Februarie 2015, 08:25
#14
in sfarsit!!!!!!!!
Este cea mai buna investitie de ceva vreme incoace. In acest fel, organele de urmarire penala, politisti judiciari si proc*rori, vor putea rezolva mai usor, prin strangerea de probe, cauzele penale complexe, de violenta, de furturi din case si magazine. Stiindu-se supravegheati, si hotii se vor gandi de doua ori inainte sa actioneze. Ma buc*r sincer de acesta investitie. In acest fel, toti vom fi mai in siguranta.
alt turnean pe 11 Februarie 2015, 20:00
#13
pentru turneanul (nr. 6)
Ce tot vorbeşti, Victore ? Cuclea nu e în stare să rezolve nimic acum,când e primar şi are o armată de gealaţi în jurul lui,dar când nu va mai fi.... Oricum, Crăcea e mult mai bun decât el. Acest Adi Minune,care stă pe scaunul de primar,răsucit cu cheiţa de Dragnea,are multe bube. Naşul Proco ştie de ce....Dar şi noi ştim că jupânul are probleme cu ....libertatea. Iar dacă jupânul are probleme,au toţi. Aviz amatorilor ! Pregătiţi-vă pijamale vărgate !
gugu pe 11 Februarie 2015, 19:33
#12
video
se fura pe ultima suta de metri.primar franchestain ca are scoala vietii stie el mai bine unde s-a instruit.un coleg de la facultate.
Manea pe 11 Februarie 2015, 13:41
#11
Cine sa le monteze?
Firma Alistar.
franchestain pe 11 Februarie 2015, 13:36
#10
e bine frate daca camatari sta acolo ca camerelei filmeaza
daca camatari dirijeaza cascavalu la toate intersectile din comuna trebe sa se muta dacolo,frate ca camereles proba grea si cade cioara la carcera si se stie ca carcera nu place neam la cioara satunci cine se ocupa cu camataria poa sa fie prins de camera si ascuns de potera.Da mai poa sa fie si alta treaba frate,ca poate potera vrea sa stie precis cît cascaval dirijeaza ciorile camatari ca sa stie cîta spaga sa le ceara,ca cascavalu la cascaval trage frate si place la toata lumea.Asa sa le dea Dumnezeu dupa pofta.Amin!
Ionel Penescu. pe 11 Februarie 2015, 12:01
#9
O propunere constructiva si practica!
In loc de camere de supraveghere video, mai bine S-AR MONTA SEMAFOARE ( maximum 4) la unele intersectii foarte aglomerate,cum ar fi cea de la Praporgescu-M.Bravu( Victor), Oituz-Vlad Tepes,etc
Litle brother pe 11 Februarie 2015, 11:59
#8
Asta e o prioritate???
Costul real al investitiei este de cel mult 30% din suma pe care ne-ai spus-o.Restul merge in buzunarul *cui trebuie*.Hotii de tip PSD.Nici acum nu realizati ce se-ntampla in Romania?Cat de lacomi si prosti puteti fii???O sa spuneti si voi ca sunt dosare politice facute la comanda si ca sunteti nevinovati?
turneanul pe 11 Februarie 2015, 11:22
#7
opoziția
Când o sa ajungă Crăcea primar o sa meargă Cuclea sa rezolve problemele oamenilor adică o campanie electorală continuă în timp ce problemele oamenilor vor rămâne tot nerezolvate,așa ca nu va faceți speranțe toată lumea e pe interes propriu nu pentru comunitate.
Gelu pe 11 Februarie 2015, 10:58
#6
Video
Bai dar ai d r ea c u lu i,mai sunteti !!!Nu vedeti ca e tara plina de hoti? Mai amintiti si de ei.Ce mama dracu aveti pierderi de memorie ? Jigodiilor,rapciugilor .
xxl pe 11 Februarie 2015, 10:43
#5
PAI
PAI ZICEAU CA NAU BANI DE SALARII LA PRIMARIE,ACUM DE UNDE AU AMPRUMUTAT?
Bombonica pe 11 Februarie 2015, 09:04
#4
Doar in turnu ???
Nu va mirati ca doar in Turnu-Magurele sunt camere,ce sa mai vorbim de cim Seaca, unde sunt instalate aceste minunatii de vreo doi ani, ca sa inregistreze cum merge lumea cu mocirla pina la genunchi,pe intuneric, fara apa c*renta etc . Suntem fuduli si ai dracu de prosti . Multumim din inima jupinului care cine stie citi banisori a mai cistigat din afacerea asta, ca si din cea cu firma de salubritate a lui Mazare, POLARIS ....



cool smirk cool smirk
ionita pe 11 Februarie 2015, 08:20
#3
interesant pentru toti
Este foarte bine ca se face acest lucru cu instalarea de camere video asa o sa avem si dovezi la cea ce se intampla la accidente in traficul din intersectii pentru trecerile de pietoni la care soferii nu acorda prioritate de trecere pietonilor in special copii si multe alte probleme despre furturi din magazine in special pe timp de noapte!
Turneanu pe 11 Februarie 2015, 00:37
#2
Camerele video
Camerele video le monteaza sa-l urmareasca pe Cracea unde se duce!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.