Senzaţional!!! Poliţiştii turneni au prins unul dintre cei mai periculoşi infractori din zonă!

10 Februarie 2015, 00:05 | 5470 vizualizări | 10 comentarii
Car Universal
Mascati.

În urma unei operaţiuni foarte periculoase şi complexă, poliţiştii turneni au reuşit să captureze infractorul cel mai cautat din zona Turnu. Pe lângă Poliţie, au fost implicate şi alte structuri, cum ar fi Serviciul Român de Informaţii şi celebrii mascaţi. Din păcate, infractorul fiind foarte violent, a rănit câţiva curajoşi oameni ai legii. Foarte important e că a fost destructurată o întreagă reţea infracţională. Toată stima şi respectul pentru bravii oameni ai legii care trăiesc în pericol pentru binele public. Toate bune şi frumoase, dar nu vă e ruşine când daţi astfel de comunicate? Interlopii îşi văd de treaba lor fără să fie deranjaţi iar Biroul de Investigaţii Criminale se laudă că a prins o fetită.

Se pot aduce multe "laude" poliţiştilor, însă vă lăsăm să citiţi comunicatul, pentru că se ridică singuri în slăvi: "Poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Turnu Măgurele au identificat autorul în cazul mai multor dosare penale privind săvârşirea infracţiunii de furt săvârşite de-a lungul lunilor ianuarie-februarie 2015, în persoana unei minore în vârstă de 14 ani, din comuna Crângu, judeţul Teleorman. Prejudiciul cauzat a fost recuperat integral şi restituit părţilor vătămate." Bravos, politistilor!

Citeşte şi
Comentarii (10) Adaugă comentariu
Geo pe 11 Februarie 2015, 10:50
#10
Sat fara caini
Multe furturi si spargeri comise de daunatori din unitatile comerciale raman neraportate de frica amenzilor si controalelor.
LUTE pe 10 Februarie 2015, 21:56
#9
BV
dar cati dintre voi se gandeau k autorul acestor furturi este o fetita!? va spun eu, niciunul! bv polistilor k au reusit sa identifice autorul ! noi cu mentalitatea noastra suntem de vina nu politia si justitia..... asa e neamul nostru, ne place sa stam capra!
vlad pe 10 Februarie 2015, 20:44
#8
info
otasul turnu magurele este condus de o mafie politica sprijinita de politie si justitie.pana cand trebuie sa mai toleram lacomia acestor corupti ?
hmmm pe 10 Februarie 2015, 13:07
#7
mascati!!!!!!!!!
...in Turnu MAgurele? ba,visati?In comuna Turnu Magurele nu se ezista sri sau mascati si militieni pe care ii avem sunt grasi si burtosi.cum dreak sa prinda astia infractori?ati citit povesti politiste de pe la americani?
elena pe 10 Februarie 2015, 12:26
#6
bravo
Ma asteptam sa citesc un articol mai serios.Gamborul se plimba nestingherit cu liota de ti**nci fara nici o teama de politie.Felicitari.
franchestain pe 10 Februarie 2015, 12:12
#5
fraeri rau frate si nnn si fggg
astia 2 or îs prosti or îs fraeri ca cine citeste citeste ca cîtiva oameni puternici si mascati sa riscat sa moara ca sa prinda o fetita de 14 ani care e infractoru numaru 1 în Telerman.Io asa am vazut or nam vazut io bine?Cacus io cred frate ca fetita e taren arte martiane cam înteles ca sa chinuit potera la greu cu ea salde Garcea era voinici cica numa unu si unu si dabia a dovedito pe infractor sacus trebe sa le dea premi în bani ca,de,doar nu so fi riscat moca ca viata costa eurasi frumosi frate.Dumnezeu sa ajute potera ca daca cumva scapa fetita o sai arda unu dupa altu palde Garcea.Amin!
nnn pe 10 Februarie 2015, 09:07
#4
BRAVO
DATI SI NUMELE INFRACTORULUI PERICULOS SA STIM SI NOI CINE ESTE
fggg pe 10 Februarie 2015, 07:36
#3
fggg
Care infractor mah terminatilor

Elena pe 10 Februarie 2015, 04:19
#2
Halal politisti
Mai bine ar invata limba romana...saracii de ei... big surprise
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.