Ultima soluţie a turnenilor pentru rezolvarea diferitelor probleme legate de administraţia locală: solicitarea ajutorului consilierului local Claudiu Crăcea. Doar preşedintele PNL Tr. Măgurele îl face pe primarul Cuclea să repare străzi şi poduri.

05 Februarie 2015 | 2958 vizualizări | 11 comentarii
Claudiu Cracea, ultima soluţie a turnenilor pentru rezolvarea diferitelor probleme legate de administraţia locală.
Claudiu Cracea, ultima soluţie a turnenilor pentru rezolvarea diferitelor probleme legate de administraţia locală.

Primarul oraşului Turnu Măgurele este un individ care nu prea face mare lucru. În doi ani de zile, de când e primar, acesta nu a reuşit decât să strice mai rău infrastructura oraşului. Şi totuşi, primarul se mai mişcă, cu talent sau fără, doar când intervine consilierul local Claudiu Crăcea. Liderul PNL Turnu-Măgurele e singurul care îl pune la muncă pe primar, fiindcă se implică în ajutorarea turnenilor care vor ca autorităţile locale să repare ce au stricat tot ele. Acum două săptămâni, cetăţenii de pe strada Mihai Viteazul din cartierul Măgurele s-au revoltat din cauza stării sub orice critică a acesteia, noroiul facand strada impracticabila. La puţin timp, D.Cuclea şi câţiva lingăi au vizitat strada şi, în CL, au fost de acord cu propunerea opoziţiei pentru ca reabilitarea străzii să fie inclusă în bugetul pe anul acesta.

Miercuri, 4 februarie, câţiva cetăţeni din cartierul turnean Odaia, supăraţi că, după decolmatarea unui canal, Primăria Turnu le-a distrus podetele, s-au adresat domnului Crăcea pentru a fi ajutaţi. Ca de fiecare dată, Claudiu Crăcea a fost receptiv şi s-a oferit să construiasca trei podeţe cu banii dânsului, aproximativ 100 000 de lei. Alaturi de Ristea Mugurel, patronul SC Ideal Com SRL, care are o macara, domnul Crăcea a mers la faţa locului să vadă unde se vor face cele trei podeţe. Se pare că domnul Ristea a fost observat de Bădiţa Stancu, administratoruul Primăriei Turnu, astfel că acesta l-a informat pe primarul Cuclea. Primarul i-a telefonat imediat lui M.Ristea şi l-a chemat urgent la Primărie. Şicane pentru ca cetăţenii din cartierul Odaia să nu fie ajutaţi de Claudiu Crăcea. Supăraţi că primarul îşi bate joc de ei, mai mulţi turneni au declarat că, dacă într-o saptamana, Primăria Turnu nu le reface podetele, vor merge peste primar şi-l vor scoate în şuturi din Primărie. Noi credem că, totuşi, dacă nu l-a lăsat pe Claudiu Crăcea să refacă podeţele, Primăria se va ţine de cuvânt şi le va repara, pentru că este datoria ei. Cand firma lui Ovedenie a decolmatat canalul, a distrus şi podeţele turnenilor, astfel că bieţii oameni nu mai pot trece spre terenurile agricole pe care le deţin.

Morala acestei întâmplări, şi a altor câteva, este: dacă vrei ca primarul D.Cuclea să rezolve ceva, solicitaţi-l pe Claudiu Crăcea. Atunci sigur problema dumneavoastră are şanse să fie rezolvată.

Comentarii (11) Adaugă comentariu
florescu-popescu-ionescu-samd pe 11 Februarie 2015, 21:56
#11
ptr admiratorii lui cracea...
....daca dl.c.cracea era in stare,isi mentinea afacerea proprie,unde era de meserie....cu ceea ce incearca sa faca acum,a mai pierdut cindva...daca tot se crede in stare,sa-si aleaga o doleanta a oamenilor din odaia,de care se simte f.apropiat,si sa o rezolve pana la capat,apoi mai vorbim...asteptam...
Mafalda pe 07 Februarie 2015, 12:13
#10
Lui Salvatore
Mai Salvatore, poate numele tau e predestinat (sa salveze orasul) ! De ce nu iei tu taurul (Dragnea) de coarne (mustata) si poate ajungi primar! Ar fi bine sa te prezinti si sa ne prezinti un proiect pentru Turnu! Aferim! Salvatore e salvarea!
RD pe 06 Februarie 2015, 16:23
#9
pentru florin
La tine este ceva în neregulă cu gândirea. Eu aş zice că,dacă de peste 20 de ani oraşul nostru a fost condus de reprezentanţi ai ciumei roşii PSD-iste,şi a fost din an în an mai rău,ar trebui să ne gândim să facem o schimbare.Adică,să oferim şi altcuiva şansa de a arăta ce poate.Pentru că de mincinoşi gen Mohanu şi Cuclea,ne-am cam săturat. Nu au făcut nimic din ceea ce se lăudau prin campaniile electorale.Oraşul se zbate în sărăcie,nu au creat niciun loc de muncă,în schimb,şi-au sporit averile.Cred cu tărie,că Turnu Măgurele are nevoie de o schimbare la nivelul administraţiei publice,în special a primarului.
florin pe 06 Februarie 2015, 14:21
#8
da
Atunci sa rămână consilier crucea ca dacă iese primar nici el nu mai face nimic
Salvatore Adamo pe 05 Februarie 2015, 17:56
#7
Solutia salvatoare...
“Claudiu Cracea, ultima soluţie a turnenilor pentru rezolvarea diferitelor probleme legate de administraţia locală” ???

Voi chiar vorbiti serios ?

unul pe 05 Februarie 2015, 15:13
#6
pentru ion (cu "i" mic)
Bai prosanaculeeeeeeee ! Ce matematica e asta,la tine ? Nu stii inmultirea ? Cum sa faca 100.000 de lei noi,zece miliarde vechi ? Esti tampit la cap ? Sau nu stii sa pui patru de zero,la 100.000 ? De fapt,nu stii nici macar numele sa ti-l scrii cu majuscule, ce pretentii sa avem la tine, ca sa faci calcule ? Si nu inteleg ce treaba are Cracea cu podul de la Oltisor ? De ce sa-l repare el ? Sa-l repare Cuclea, ca noi platim impozite la primarie, nu-i dam banii lui Cracea.
turnean pe 05 Februarie 2015, 13:55
#5
Crăcea - primar
Se pare că,problemele cu care se confruntă turnenii,sunt mult mai bine cunoscute de către Claudiu Crăcea,decât de Cuclea,cel care ar avea această responsabilitate.În afara faptului că pregăteşte minciunile pentru campania electorală de anul viitor,primarul nu ştie să facă altceva,decât să aştepte noi ordine de la Dragnea.Poate i le dă din spatele gratiilor.................
ion pe 05 Februarie 2015, 13:20
#4
pentru mincinosul de autor
daca firma lui ovedenie a distrus podetele tot ea trebuie sa le repare.primaria trebuie sa verifice executarea corecta a lucrarilor.in rest a inceput campania electorala.cracea are asa de multi bani incit poate da 10 miliarde (bani vechi)acum.in campanie cit va da?poate reface si podul peste oltisor.
gigea pe 05 Februarie 2015, 10:39
#3
campanie electorala
a inceput campania electorala 2016 question snake
cartierul odaia pe 05 Februarie 2015, 09:35
#2
pentru cuclea
Si noi locuitorii din cartierul Odaia, consideram ca la Primarie trebuie sa vina Claudiu Cracea. Ne-am saturat de noroaie, lipsa canalizare si apa c*renta. Platim impozite degeaba . Se aude domnule Cuclea!.Ia aminte: MUNICIPIUL TURNU MAGURELE CUPRINDE SI CARTIERUL ODAIA.
IKARUS pe 05 Februarie 2015, 00:21
#1
DORMITI LINISTITI,DRAGNEA,INCA LUCREAZA PENTRU VOI !
Mai,oameni buni,voi nici astazi nu ati inteles ca Primaria Turnu Magurele nu este condusa de Cuclea D.Din pacate,multi dintre cetatenii acestui oras isi merita soarta.Si azi,multi inca suspina dupa MIKY MOUSE-Ponta si dorm cu poza lui ILIESCU sau NASTASE sub perna.Ar trebui lasati sa zaca in sucul rosu,tulbure si urat mirositor al PSD.Asadar,nu mai pomeniti numele unuia,a carui valoare din pachetul de carti este una ff mica(2 sau 3).
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.