Acuzaţii grave la adresa Primăriei Turnu Măgurele şi a instituţiilor statului - protejează evazioniştii chiar în centrul oraşului.

02 Februarie 2015, 00:03 | 3181 vizualizări | 12 comentarii
Car Universal
Evazionistii sunt protejati de autoritati.

Evaziunea fiscală este la cote foarte mari,  însă instituţiile statului, acolo unde se doreşte, duc o luptă foarte grea pentru diminuarea fenomenului. În zona noastră, din păcate, chiar şi cei care sunt la conducere, vezi cazul Simionescu, au fost prinşi făcând evaziune, de această dată transfrontalieră. Trecerea utilajelor agricole în Bulgaria şi retur s-a făcut cu ştiinţa conducerii Bac-ului, primarului dar şi a Poliţiei de Frontieră. În toată zona Turnu, evazioniştii sunt protejaţi de instituţiile statului. Printre cele mai bune exemple sunt tarabele de la Central. Tarabagii fac evaziune chiar în centrul oraşului, sub văzul tuturor. Nu le e frică şi nu se feresc, fiindcă sunt protejaţi de Primărie şi de oamenii legii. Bonurile fiscale sunt la capitolul diverse în schimb, se cumpără fructe şi legume din Penny şi Profi fără niciun act şi se vînd la preţuri aproape duble, tot fără niciun act. Toţi turnenii ştiu ce se întâmplă şi toţi se întreabă de ce nu se iau măsuri. Nu mai e un secret pentru nimeni ce se întâmplă la tarabe, de aceea pot fi acuzaţi public cei care conduc oraşul.

 Până nu se aplică legea în acel loc, nimeni, de la primar până la ultimul om al legii, nu trebuie să mai vorbească de respectarea legalitatii, corectitudine şi moralitate. Cum să avem pretenţii la eradicarea infracţionalităţii, când în văzul tuturor şi cu voie de la instituţii se fură fără frică? Pur şi simplu, tarabele ar trebui să nu mai existe, doar aşa se reuşeşte eradicarea raului de la rădăcină. Atragem atenţia Primăriei şi celorlalte instituţii abilitate să îşi facă datoria, altfel fiecare o să răspundă pentru ceea ce nu face. Nu ne-ar mira dacă, într-o bună zi, cei vinovaţi vor răspunde în faţa legii. Interesele nu sunt de neglijat, ştiind că la tarabe se rulează destul de multă marfă, şpaga ajungând la vârfurile oraşului. Prin existenţa tarabelor şi a evaziunii fiscale se poate observa foarte uşor cum cei care conduc oraşul sunt hoţi în toată regula.

Citeşte şi
Comentarii (12) Adaugă comentariu
nicu pe 06 Februarie 2015, 11:24
#12
tarabele
Da ce tot aveti cu tarabele,nu va baga nimeni mana in buzunar,daca vreti sa cumparati,cumparati daca nu,nu.Lasa-ti oamenii sa traiasca,nu e chiar asa usor pentru ei cum cred unii.Cu ce va inc*rca tonetele,eu cred k va ajuta foarte mult.Fiecare are parerea lui dar sunteti prea rai,de ce nu sunteti asa de inversunati impotriva italianului sau a strainilor care vin si se imbogatesc de pe urma noastra?Este un Dumnezeu si ne vede.
sgbbldl pe 05 Februarie 2015, 20:59
#11
Domnule primar
Chiar nu va dati seama de evaziunea fiscala practicata la tonetele cu legume si fructe? Sunt administratori care traiesc cu o familie intreaga de pe urma unei tonete fara sa aiba niciun venit. Mai au si copii la facultate. Au niste preturi fabuloase fata de piata centrala. Sa luati masuri sa fie controlate si verificate!
ex.locuitor pe 04 Februarie 2015, 18:40
#10
pt.un vecin
da, sa le verifice facturile,casele de marcat si conturile din strainatate ca sigur cei cu tarabele sant marii evazionisti.
Un vecin pe 04 Februarie 2015, 14:22
#9
Verificari la tarabe
Ia verificati documentele,facturile si casele de marcat ale celor care au tarabe pe la Central.
morala pe 03 Februarie 2015, 23:54
#8
concluzia
da,da asa este !!! grintrebuie eradicata evaziunea de la tarabe,numai asa va creste PIB-ul tarii grin grin grin

Eu cred ca sunt mult mai in regula decat multi altii
gabi pe 03 Februarie 2015, 23:31
#7
adevarat
asa e !!!mai stiu eu una si mai mare !!!!!! femeia de la tara care vinde oua,lapte,verdeata in piata !!!

astea evaziuni !!!daca nu ar mai vinde oamenii astia,mai avem o sansa,sa salvam economia nationala grin grin grin

dar oare,cate bonuri fiscale ati primit de la magazinele mai mari decat tarabele,(multe la numar si ele )din Praporgescu,din piata,fabrica de paine din piata.Drumurile reparate la costuri mult prea mari.Dar nimic nu se compara cu vanzari colosale de la tarabe,cu cozile infernale de la tarabe ...

Daca asta este problema voastra cea mai mare,inseamna ca voi chiar sunteti asi in economie,iar parerile voastre sunt chiar profesioniste



grin grin grin rolleyes
ex.locuitor pe 03 Februarie 2015, 18:51
#6
tarabe
ce aveti cu oamenii, se chinuie si ei de azi pe maine sau chiar nu stiti unde sant marii evazionisti, sau daca sant marunti sa le dam in cap ca asa e lumea rea.si ce credeti ca daca dispare tarabele orasul v-a fi mai frumos,o sa fie la fel sarac si murdar.
cucu' din padurea verde pe 03 Februarie 2015, 06:41
#5
Pax domini
Nu ne plac tarabele, adevarat. Nu acolo e marea evaziune, dragilor. Acolo sunt câtiva amarâti care incearca sa subziste. Metoda de a le face sa dispara fara tevatura e simpla. Nu cumparam de acolo. Vrând, nevrând vor trebui sa-si puna micile afaceri in regula.Fiscalizati sunt ei, nu va impacientati grin. Altfel, daca nu ar cotiza unde trebuie, nu ar rezista acolo.
Tarabele p-lei pe 03 Februarie 2015, 00:54
#4
sa dispara
dak ar intra garda financiara odata in astia cred k ii mai baga si la parnaitza. inca o kestie in spatele lor e o mizerie beton. toti s pisha si arunca gunoaie. pute urina in coltzu centralului d e teroare, mai ales vara. si ei cik snt mari comercianti si vand vin si suc? pai asa s tin ma alea in caldura si soare vara?. alea d haine la fel sun numai kinezarii vandute d 2 3 ori mai scump. o mizerie si evaziune si magarie d nedescris. ar fi o gramada d loc liber si c*rat fara ele. mai e moshu ala cu cauciuc*rile lui alt exemplu: alea nu sunt cauciuc*ri second sunt negru de fum, cenusha. si cate exemple. cata c*ratenie ar fi si cat lor liber in mijlocu orasului. exista poze p net d knd nu erau tarabele. foarte c*rat si larg. nu ai loc sa treci la trecere akolo knd intri pntre ele o ti**neala d nedescris. sper sa scapam d tarabele alea infecte k nu s mai poate.
Un taran de prin piata pe 02 Februarie 2015, 16:12
#3
Mai Bubulet,nu te aprinde degeaba
Stiu,nu suntem obligati sa cumparam de la tarabe dar,voi,toti cei cu tarabe,sunteti obligati sa respectati legea.Multa marfa fara acte,conditiile de expunere si vanzare a marfii sunt neigenice si total impotriva normelor sanitare.Oare ce diferenta este intre taranii care vand lapte,braza sau oua pe marginea strazii si cei care vand la tarabele de la Central.Nu este decat interesul celor din primarie.Alo,Garda Financiara,unde sunt casele de marcat??????
bubulet pe 02 Februarie 2015, 13:59
#2
eee
nu esti obligat sa cumpri de la tarabe
skija pe 02 Februarie 2015, 08:53
#1
www
calota si onulescu au stiut de evaziune, sa plateasca,
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.