Poliţişti turneni au prins la Craiova trei indivizi care au comis furturi în Turnu Măgurele.

31 Ianuarie 2015, 00:02 | 2748 vizualizări | 8 comentarii
Car Universal
Politia.

Furturile din locuinte sunt o obisnuintă in Turnu Măgurele. Politia turneană face si ea ce poate, insă e cam putin fată de ceea ce trebuie sa facă. Iată că, mai nou, din Turnu-Măgurele au inceput să fure si hoti din alte judete. S-o fi auzit, pesemne, că suntem un oras cu oameni bogati, judetul fiind sustinut finaciar de L.Dragnea. In sfarsit, dupa cum informează IPJ Teleorman, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliției municipiului Turnu Măgurele au efectuat trei percheziţii domiciliare în municipiul Craiova, jud. Dolj, identificând autorii în cazul unor infracţiuni de furt din locuinţe în persoana unui bărbat în vârstă de 26 de ani şi a două femei în vârstă de 44 şi 39 de ani, toţi din municipiul Craiova, judeţul Dolj.
     Metoda de operare consta în aceea că suspecţii se arată interesaţi de ofertele de vânzare de la poarta unor gospodării şi oferă bancnote mari pentru achiziţionarea produselor, urmărind să vadă unde îşi ţin părţile vătămate economiile.Ulterior, revin la locuinţele acestora sub acelaşi pretext, acela de a cumpăra produse, iar unul dintre ei intră în locuinţă de unde sustrag banii.Prejudiciul creat în cauzele pentru care sunt suspectaţi este în valoare de 10.000 lei şi 1300 euro, poliţiştii reuşind să recupereze întreaga sumă de bani.
      Reamintim locuitorilor judeţului să aibă mare grijă la persoanele necunoscute care intră în gospodării sub diverse pretexte, să fie precauţi cu privire la corectitudinea şi sinceritatea acestora şi să sesizeze imediat poliţia cu privire la orice neregulă pe care o constată!

Citeşte şi
Comentarii (8) Adaugă comentariu
nu conteaza pe 13 Februarie 2015, 16:22
#8
pt.zis paduraru
Dumneata de unde sti domne ca "se pisa pe el" ii speli dumneata lenjeria intima? Daca te refereai la faptul ca bea mult inseamna ca si dumneata bei mult,(inseamna ca beti impteuna)!!! Altfel ar fi un comentariu doar asa " sa jigniti" sau "sa va bagati in seama!
anchetator pe 03 Februarie 2015, 12:34
#7
zis paduraru
pe alcoolicu ala de stefan nu il vede nimeni ? ca bea pana s pisa p el ?e greu..
mare mirare pe 03 Februarie 2015, 01:13
#6
Cum dreaku?
Cum cacat s-au obosit ei sa plece pana la Craiova, knd ti**nii fura p magurele si dn tarabe si d la paine si nimeni nu e pn oras? ras si pana***a! smile)
ion pe 01 Februarie 2015, 16:55
#5
bravo
Bravo lor ce te oftici asa ofticosule

PINTOIU POLITIST pe 31 Ianuarie 2015, 17:50
#4
SEF LA POLITIA RUTIERA
Eeeheeee...domnule PINTOIU,avem si noi o c*riozitate...oare tu te lasi asa usor de cumparat cu o sticla de vin Odaianu M si fatii Codrea,unde iti este orgoliul de politost??? Halal
Opreanu si Stefan pe 31 Ianuarie 2015, 16:51
#3
doi politisti
Acesti politisti sunt exemplele orasului si politiei rutiere.alcoolici rau de tot. Sefule Pintoiu al politiei rutiere,nu ti vezi subalternii???
pe Opreanu si Stefan pe 31 Ianuarie 2015, 16:27
#2
de la Politie nu-i mai prinde
Pe OPREANU nu l mai prinde nimeni baut cu masina. Pe STEFAN de la circulatie nu i mai prinde nimeni??!!
nebunusatului pe 31 Ianuarie 2015, 04:46
#1
politia
Bravo baieti .
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.