Viaţa bate filmul - Dragoste, infidelitate, ameninţări, bătăi şi ordin de protecţie într-o poveste cum rar se aude.

30 Ianuarie 2015, 00:04 | 9946 vizualizări | 45 comentarii
Car Universal
Geodoiu Daniela foto: facebook

Am  mai scris despre cancan-uri la Slobozia Mândra. Luni bune, localitatea a fremătat de scandalul în care este implicată elita locală. Primarul, fostul director al şcolii, secretara Primăriei şi nevasta unui ofiţer de Poliţie sunt în centrul atenţiei. Câţiva cititori ai noştri, cărora le mulţumim pe această cale, ne-au dezvăluit intrigile şi amantlacurile din Primărie şi Şcoală.  Ştefan Marinel, primarul comunei Slobozia Mândra, a fost bătut măr de profesorul de educaţie fizică şi sport Geodoiu Nicu, soţul încornorat al amantei primarului, secretara Primăriei.  Geodoiu Daniela, secretara Primăriei, pare să-i fi luat minţile lui Ştefan Marinel. Geodoiu Nicu a fost schimbat din funcţia de  director al şcolii din cauză că l-a bătut rău pe domnul primar.

Lucrurile nu au rămas la acel stadiu şi au evoluat, în sensul răzbunării. Astfel, se spune că primarul "umblă să dea cu maşina peste profesorul de sport". La rândul lui, profesorul de sport s-a răzbunat pe soţie, de aceea Judecătoria Turnu-Măgurele a emis un ordin de protecţie.  Judecătoria turneana a admis  cererea pentru emitere ordin de protecţie introdusă de reclamanta Geodoiu Nina Daniela împotriva păratului Geodoiu Nicu Laurenţiu. Ordinul de protecţie a fost emis pe o durată de 6 luni şi dispune interzicerea oricărui contact al pârâtului cu reclamanta, telefonic, corespondenţă sau orice alt mod, păstrarea unei distanţe de 50 m faţă de reclamantă, de locuinţa acesteia situată în Turnu Măgurele, judeţul Teleorman şi locul de munca, Primăria Slobozia Mândra, cu sediul în comuna Slobozia Mândra, judeţul Teleorman. De la o poveste de dragoste nevinovată între primar şi secretară, s-a ajuns la ameninţări şi bătăi. Deocamdată e linişte, însă nu se ştie ce mai apare.

Citeşte şi
Comentarii (45) Adaugă comentariu
Dear pe 11 Ianuarie 2019, 15:26
#45
Geodoiu Daniela
Geodoiu Daniela este buna de pwa cu draci, nu numai primarul o poseda, ie mai multi!
Marin pe 02 Ianuarie 2017, 08:33
#44
j**uri infideli merita pedeapsa capitala
Oamenii morali si decenti ar trebui sa stie ca infidelitatea este din start o fapta grava imorala si indecenta,este pacatul suprem,incalcarea credintei conjugale si este un abuz emotional, crima emotionala. Efectele si consecintele infidelitatii sunt dezastruoase. infidelitaea este un afront familiar si al casniciciei. Cacaciosilor,cititi si voi despre infidelitate,mai invatati si voi cateceva despre infidelitate,apoi sa va dati cu parerea despre bietul om inselat,pentru ca infidelitatea este un abuz emotional: te destabilizeaza emotional si provoaca depresii grave. Nemernicilor,infidelitatea este singura fapta grava si pacatoasa din biblie ce este mentionata de doua ori. Cine nu stie,adica amatorii si indiferentii,cea mai dureroasa emotie umana dintre toate este gelozia reactiva. Ca sentiment negativ,emotie,sfarsitul pamantului este o nimica toata comparativ cu sentimentul durerii sufletesti si al furiei create de gelozia reactiva....
Ionut Ardeleanu pe 16 Noiembrie 2016, 00:15
#43
Amandoi infideli si-au meritat soarta!
Amando infideli merita ceea ce li se cuvine ( ochi pentru ochi,dinte pentru dinte). Nu stia amandoi ca ceea ce face ca este grav si pacatos?
cucu' din padurea deja cunoscuta pe 03 Februarie 2015, 06:58
#42
@MP
Unii, când scapa in virtual, dau frâu liber unor porniri absolut necrestinesti. Dar, majoritatea, in viata reala, sunt oameni rezonabili. Acolo e supapa lor de refulare. Sa-i tragem de mâneca sau sa-i ignoram. In momentul in care îi condamnam, suntem asemenea lor. Stimabile MP, spre deosebire de realitate, in virtual avem posibilitatea alegerii mult mai usor. Putem lua doar ce ne place, lasând vulgarii in plata Domnului. Alo, protagonistii articolului! Asta nu inseamna ca suntem de acord cu promiscuitatea si libertinismul. La urma urmei, exista un Decalog.
MP pe 03 Februarie 2015, 00:22
#41
...
Atata timp cat ceea ce spui( corect sau nu,din pct de vedere gramatical), e ok cat timp nu face rau nimanui. Apreciez c*rajul si actiunile dvs. Felicitari! Critic doar raul! Unii spun anumite lucruri despre care nu stiu daca st sau nu adevarate si fara sa cunoasca, folosind un limbaj de centura,asa cum spun ei/ele. Intrebare: Acele pers. care folosesc acest limbaj, in care categorie intra? Pt ca un om cu educatie si bun simt nu vorbeste in acel mod. sunteti de acord?
cucu din padurea verde pe 02 Februarie 2015, 20:11
#40
@MP
Ce spui dumneata acolo, e o critica nu tocmai ortodoxa, la adresa celor ce comenteaza. Nu prea se impaca cu dogmele crestinismului, critica asta. Scopul e nobil, dar mijloacele total nepotrivite. Intr-un om bolnav doctorul nu da cu parul, ptr a-l vindeca. Asa si cu umilele noastre pareri exprimate sub protectia anonimatului,trebuim ajutati si luminati, nu insultati.
franchestain pe 02 Februarie 2015, 17:29
#39
petru fratele MP cu respet si fara suparare,doar cu fustrare
Cacus io nam nimica cu visu duneata,da realu zice alta chestie.Io cu cultura or fara,agramat si analfabet ies mereu în strada si petru chesti de scoala si petru sanatate si petru copii sarmani or bolnavi si petru batrini si contra la scunpiri si contra la gigodile pesediste si petru probleme de femei si petru orice e petru fraerime ios în strada si dupaia ma fugareste aia cu scuturi si militieni de toate modele iar duneata stai acas si zici ca io,sc*rsoarea din strada,îs agramat,analfabet,nam cultura si nu stiu sa scriu.Ai dreptate,da si io am dreptate ca duneata doar vorbesti si gîndesti frumos da nu faci nimica contra la furat si înselat,da sc*rsorile ca mine sare petru sa fie de bine la toti,casa ma nvatat la scoala de copii sa iubesc si sa respet pe toata lumea si ca chiar dacas amarit si prost îs valoare fincas om.Si cred ca conteaza mai mult ce scriu si nu cum scriu,ca nus scritor sa stiu la perfectie sa scriu.Mai am multe de zis da nam spatiu de scris.Doamne ajuta!Amin!
MP pe 02 Februarie 2015, 15:55
#38
PT Cucu' din padurea verde
MA REFEREAM DOAR LA COMENTARII, NU SI LA ARTICOL.

Cucu' din padurea verde pe 02 Februarie 2015, 10:30
#37
Cam da
Franky se exprima poticnit rau( as putea jura ca o face intentionat),dar cam are dreptate. Punct. Dar cel ce tine predica moralizatoare scrie coerent insa abereaza in ideile lui. Sa stii frate( sau sora) ca atat timp cât vezi un rahat in carare, strâmbi din nas si il ocolesti. Pe aici, prin lumea noastra vulgara, nu prea sunt flori de mirosit. Realizatorii site-ului reflecta doar realitatea. Nu aduc ei sfârsitul lumii si pedeapsa divina.
franchestain pe 02 Februarie 2015, 00:41
#36
nu mai rîdeti frate
ca uni dintre duneavoastra sunteti în aceasi situatie ca unele neveste va pune coarne demult da voi abar aveti,da stiti sa rîdeti de alti,frate.Vam mai zis-sunati cu cel putin o ora înainte dea ajunge acas ca cumva saiba timp amantu sasi ia toalele si sa plece,ca frate,e mai ieftina o sunare telefonica ca un divort sii pacat pe deasupra sa dati cu picioru la 15-20 de ani de casnicie,ca casnicia lunga nui tocma usor de facut sii mai bine sa nu stiti ca nici troaca nu va doare.Si atentie si la fetele duneavoastra ca prieteni duneavoastra le conrupe cu cascavalu,ca cînd esti eleva si tactu nuti da,sare prietenu lu tactu siti da de toate si peste tot,frate.Asa ca cînd va rîdeti de alti mai bine sa va gînditi de 10 ori înainte dea va rîde ca cumva poate rîde ciob de oala rupta.Doamne ajuta!Amin!
......... pe 02 Februarie 2015, 00:34
#35
REFLECTATI,muritorilor!
Nu judecaţi, ca să nu fiţi judecaţi.Căci cu judecata cu care judecaţi, veţi fi judecaţi, şi cu măsura cu care măsuraţi, vi se va măsura.

De ce vezi paiul din ochiul fratelui tău, şi bârna din ochiul tău nu o iei în seamă?

Sau cum vei zice fratelui tău: Lasă să scot paiul din ochiul tău şi iată bârna este în ochiul tău?

Făţarnice, scoate întâi bârna din ochiul tău şi atunci vei vedea să scoţi paiul din ochiul fratelui tău. Nu daţi cele sfinte câinilor, nici nu aruncaţi mărgăritarele voastre înaintea porcilor, ca nu cumva să le calce în picioare şi, întorcându-se, să vă sfâşie pe voi.
M.P pe 02 Februarie 2015, 00:27
#34
REFLECTATI,muritorilor!
Traim intr-o societate mediocra si bolnava psihic,in care parazitii se inmultesc pe zi ce trece.Va veni ziua judecatii lor si cumplita le va fi durerea si nimeni nu le va auzi strigatul disperarii! St plini de malitiozitate si ochii mintii intunecati de invidie, incat nu pot vedea lucrurile frumoase.Daca sunt convinsi ca ceea ce au scris este adevarat, de ce nu isi arata adevarata identitate?De ce stau ascunsi in spatele unei identitati false?De ce nu vin cu probe elocvente sa-si sustina”pledoaria”si fac doar scenarii prost regizate,asemenea identitatii lor.Tu,acest”scriitor”,poti spune cu mana pe inima ca esti o pers. Integra,transant de sincera?Vi se sc*rg zilele si va irositi viata traind vietile altora,tavalindu-va in propria mizerie,materia voastra.
M.P pe 02 Februarie 2015, 00:20
#33
REFLECTATI,muritorilor!
Numai ca acestia sunt mult prea sus fata de ei, parazitii, si nici cu privirea nu-i pot atinge.Aceste mediocritati "scriu"scenarii diabolice, crezand ca ei sunt deja "regizori"innascuti in propria lor creatie mizerabila.Insa, slabul lor potential existential,nu poate crea decat o sete dezirabila de mocirla, caci aceasta le este hrana.Sunt doar niste pervertiti, care-si folosesc "materia" exclusiv in dauna altora.Se intampla in jurul nostru o multime de lucruri frumoase:oameni care ajuta oameni,care salveaza vieti,oameni care modeleaza suflete,acte de caritate,educatie,sprijin,cultura,educatie morala,adevaratele valori ale vietii(iubirea,respectul,loialitatea,sinceritatea...)pe care acest popor si le-a pierdut.Acestea trebuie promovate, nu prostia si incultura.
M.P pe 02 Februarie 2015, 00:19
#32
REFLECTATI,muritorilor!
Daca nu esti subiectiv si gandesti putin la rece, poti trage usor concluzii concludente, demne de om intelept si cu un potential intelectual demn de luat in seama.Daca analizezi modul de exprimare, abordarea, iti poti da seama ca acesti " oameni" care scriu asemenea lucruri groaznice despre semenii lor, nu sunt decat niste paraziti ai societatii, care doresc sa se faca remarcati, iar asta e modul cel mai simplu pt ei, pt ca doar atata pot si, nu fac altceva decat sa-si defineasca propriul caracter infam, descriindu-si astfel propriile actiuni, folosind alti protagonisti, pt a poza in persoane destoinice.Sunt doar niste frustrati,agramati si analfabeti si cu o cultura cel putin precara.Aceste pers.care folosesc acest vocabular si fac asemenea actiuni,merita sa stea acolo unde si-ar dori ei sa stea "protagonistii"lor.
pt.sicologu franchestain pe 01 Februarie 2015, 21:46
#31
povestitorul
nu mai scrie ca tot nu intelege lumea de rand ce vrei sa spui,te exprimi prea complicat.p.s.putina gramatica nu ar strica. vampire
ioana pe 01 Februarie 2015, 21:41
#30
america nu e jungla
America, nu jungla din mezozoic in care traieste societatea bolnava ce barfeste, dar in schimb si-o trag in grup, numaia ca pe ei nu-i barfeste nimeni.
franchestain pe 01 Februarie 2015, 18:31
#29
lasati femeia linistita frate
ca nu stim noi ce se petrecen casa sin sufletu ei.Traim noi cu familia ei sa stim si savem dreptu so gicnim?Daca careva vede filme americane atunci a vazut ca casatoriti face ce vrea cu viata lor si cînd el o prinde cu altu o iarta frate si se duce la sicolog sii zice ca el e de vina finca ca el a neglijato ba cu colegele de munca,ba cu munca ca uita sa mai dea pacas, ba cu beutura si prieteni.O prinde frate cu altu în direct original si ea zice repede-*nu e ce crezi or ce vezi tu* si el daca era român o omora,da cum e american judeca calm sisi da cu sama ca el e vinovatu ca consoarta lui se simte singura din cauza lui finca cînd are nevoie de el nu e acasa si ea se chinuie singura frate cu casa,cu munca,cu copii,cu treaba la cîmp,cu socri si cu cu**ari însurati care se tine de capu ei pe cînd el frate sta la pacanele,la tuica cai place,la stritis la fetite,cu prieteni si la televisor.Asa ca cînd nu stim tot nu trebe sa judecam biata femeie chiar daca pare ca gresit.Amin!
Ion pe 01 Februarie 2015, 17:31
#28
Purcarasu.
MINCIUNI,MINCIUNI,primarul mincinos din Slobozia Mandra spune ca a facut minuni in sat cand de fapt el a furat tot satul. Il pandeste puscaria ca si pe Dragnea cand ei nici nu se vor astepta vor fi luati. Indata ce s-a inhaitat cu hoata de secretara, care si in comuna Beciu a facut la fel acest sat va ajunge un catun cu cateva case locuite.Atentie mare doamna de ofiter nu te baga in politica fiindca esti o nenorocita. Adevarul dragi cititori.
o doamna pe 31 Ianuarie 2015, 19:53
#27
alarma
Pentru cei care o cunoasteti pe daniel geodoiu, atrage tii atentia, psiohopatul care jigneste si vorbeste urat la adresa ei este geodoiu. O ataca i direct. Inseamba ca nu respecta ordinul, sa i se ridice calculatorul de catre politie sa se constate ceea ce va spun. La puscarie cu el, e un animal. Pacat de biata femeie si de fetite. Printr noi mai sunt si din asta
valerica pe 31 Ianuarie 2015, 19:16
#26
special pentru eu
Bai eu retardatu, pai cum sa nu ia biata femeie ordin de protectie cand ala se comporta ca o fiara salbatica cu copii de la mircea cel batran dar acasa. Acasa e un dictator si a fost zi este o teroare pentru nevasta si copii.vulgaritatea si teroarea intruchipata.bine a facut instanta, e un criminal inascut un frustrat. Trebuia ordi de protectie si pentru copii. Sper ca insta ta sa si faca treaba mai departe
cucu' din padurea verde pe 31 Ianuarie 2015, 18:42
#25
@eu
Sala de sport ptr mosi si babe? Nu esti de acord? Rusinicaaaaaa! Vrem si noi sa lucram la bodybuilding. tongue wink tongue wink
valerica pe 31 Ianuarie 2015, 18:35
#24
cu dedicatie pentru eu
Bai eu, sincer tu esti retardatu si frustratul de lanseaza tot. Esti terminat ca om. Bai sincer eu nu am auzit nimic din ce spui tu. Ba de geodoiu profesoru am auzit ba ca era un retardat de la liceu, ca o incasa zilnic, a facut facultate pe banii lu taso si s a titularizat pa c*ru lu masa. Ba si soru sa cica e mare parasuta, cica lucreaza pe bani grei numai la hotel. E specialista.ba si cica lui ii place si cu baietii

Eu pe 31 Ianuarie 2015, 18:23
#23
pentru retardati.
Cit despre ordinal de protective cerut de PARASUTA: este REZULTATUL UNUI PARINTE DISPERAT CARE VREA SA-SI PROTEJEZE FETELE DE CTITORU MARINEL SI ZDREANTA LUI.
anonimu pe 31 Ianuarie 2015, 18:21
#22
pentru teacher
Bai teacher tu confunzi personajele vorbesti din stirile de la ora 5. Vezi ca personajul pe care il descrii esti chiar tu. Fals. Baga altceva sa te creada lumea asta nu tine. Imi pare sincer rau de tine
Eu pe 31 Ianuarie 2015, 18:17
#21
pentru retardati.
Saracia asta fudula, marea secretara,jurist sau intron cuvint parasuta a reusit performanta sa ia Licenta cu nota,5,.Asa ca nu e nici o surpriza ca doi prosti se combina.Mai ales ca in familia ei,,educatia" a avut un rol foarte important, in sensul: trei doamne si toate trei:tri surori cu educatie aleasa :prima cea mijlocie S-a maritat la 17 ani dupa ce a tavalit-o cine a vrut si cine n-a vrut,cea mica s-a maritat cu un ti**n de unde a fost luata cu Politia,deci sa nu ne mai miram ca cu**a cea mare si-a abandonat familia si copii pentru cocalarul de primar
Eu pe 31 Ianuarie 2015, 18:16
#20
pentru retardati.
Cea mai mare performanta intelectuala a Edilului Marinel a fost sa termine profesionala de la Slobozia Mindra nu sa puna asphalt prin comuna de parca in alte commune nu s-a facut nimic.Banii pe care I-a primit pentu asta si pentru altele ex. Sala de sport (sala care nu-si avea locul in prapadita de comuna unde au ramas 80% doar mosi si babe. Stim cu totii ca cea mai mare calitate a lui este sa fure voturi la alegeri.Baiatul asta nu are nici o meserie la baza, bagajul lui lexical nu stiu daca depaseste 100 de cuvinte. E Vanghelie de Teleorman.Analfabetul asta s-a cuplat cu o cu**a la fel de anlfabeta chiar sub nasul prostului de barbata-sau.
iliuta pe 31 Ianuarie 2015, 16:00
#19
da.....
Da, educatoarea. Aia da parasuta nene.Ii place rau. Cica presteaza bine,le are.
Teacher pe 31 Ianuarie 2015, 14:44
#18
Curveta GEODOIU!
Madame Geodoiu a vlaguit multe bastoane la viata ei!!!Se spune ca la "oral" este cea mai tare!!!Presteaza fata pe unde poate, si pe la taximetristi in rosiori, pe 30-40Ron-bani sa iasa!!!!Asa cu Primarul este un aperitiv usor inainte de sporturi grele!!! grin LOL cheese wink
una pe 31 Ianuarie 2015, 14:30
#17
distinsa
Da fetelor si eu am auzit de "d-na gianina" asa este. Sa ne retragem copii de la ea din clasa. Umbla cu multi. Nu stie decat sa-si puna poze pe facebouk sa ne arate pe langa tinutele ei si gunoiul din casa.Si cand vine la scoala sa ii suportam mirosu de transpiratie. Nu merita sa invete copii, pe centura cu ea
stancu pe 31 Ianuarie 2015, 14:25
#16
corect chebabule
Primaru e un bun profesjonist. A transformat comuna din ce era odata cand mergeai cu noroaiele la gat si te spalai in albie de lemn. Acum ai asfalt pana la poarta si baie in casa. Loc*ri de relaxare cum nu gasesti pe aproape teren si sala de sport unde te recreezi iarna iar vara mergi la malu lacului.Cine credeti ca putea sa faca toate astea Pante care e un cioban nespalat de si o trage si cu oile. Hai cu primaru pana la pensie si nu mai mancati rahat. La munca cu voi
chebabu pe 31 Ianuarie 2015, 14:02
#15
e ca-i buna
Bai mai mancati mult rahat,caci mancare sunt convins ca nu aveti. Ce va doare pa voi, ca e asa, ca e pa dincolo. Pun pariu ca toti care comentati aiurea sunteti niste frustrati, cu siguranta niste c*rve de doi lei de nu se uita decat betivii la voi sau barbati de nu aveti nici bani de o bere. Ce aveti cu oamenii, sunt liberi sa faca ce vor cu viata lor. Au tot ce le trebuie, nu le lipseste nimic. Asta va doare! Nu veti calca in urma lor niciodata. Fac o echipa buna de profesionisti impreuna si un cuplu reusit.Se iubesc si asta se vede si tocmai asta va doare, nu i asa c*rvelor care nu puteti dormi de grija lor? Ati vrea si voi un primar?
mosu pe 31 Ianuarie 2015, 13:47
#14
merita geodoiu
Merita geodoiu una ca asta, cand si o tragea cu educatoarea prostituata Duca Gianina prin audi,nu se gandea . Educatoarea porno care pica toti directorii de generale pe unde poate ca sa si castge traiul dupa un an pe altul. Si-o tragea cu giodoiu ca nu avea bani de naveta. Aia nu e decat un weceu public la care au acces directorii de scoli generale.
Cerber pe 31 Ianuarie 2015, 13:16
#13
iubire nebuna
OAMENII ASTIA FOLOSESC PUTINII NEURONI CARE I AU IN SCOPURI DIABOLICE ALTELE ERAU GRIJILE MANDRENILOR ASTIA SANT PSD-ISTI FOSTII COMUNISTI RUSINE LOR. SA-I VOTAM CA "MERITA"
O mamica pe 30 Ianuarie 2015, 20:05
#12
Nevasta ofiterului?
O doamna distinsa,frumoasa,desteapta,eleganta etc,asa se crede ea...o mare,mare cu**a,se ... cu unu de la ocol,ca doar a intrat si ea in lumea sefilor,iar ofiterul un prost mare ce are incredere in ea,nu-i e frica c-o sa puna primaru p** si pe ea,are mare simpatie pentru c*rve primarul de la Slobozia Mindra.
un cetatean pe 30 Ianuarie 2015, 19:56
#11
pentru prima doamna din mândra
Aceasta m**ere nu-i decat o mare cu**a,o mare puturoasa,si-o mare nesimtita,ce sta cu nasul ala mare pe sus de-o ajunse,ca si altii,primarul ala Marinel cu p**a.Un nemernic,nici un an nu a facut nevasta lui de câd a murit si s-a inhaitat cu vagaboanta asat cu doi copii,pe deasupra si fete...esti un exemplu negativ pentru ele,aveti grija fetitelor sa nu-i semanati mamei voastre,e o rusine pentru voi,
cucu' din padurea verde pe 30 Ianuarie 2015, 16:54
#10
Idee
Sa-i propunem protagonisti in filme ptr adulti, daca au asa potential. Perversii de ei grin. App: la brutarieeee, Ponta la brutarieeee. Sictir, nemrnicule, auzi, sa ceara 10 euro lunar de la cei din diaspora. Hotilor, mutati DNA-ul in Casa poporului, e destul spatiu, si clientii in interiorul cladirii. Luate-ar colegii tai de meserie si pe tine la intrebari.Nemernicilor, din cauza politicienilor au plecat bietii oameni din tara, dezradacinandu-se, vreti sa-i taxati? Ptr aducere aminte, ideea aceasta e din epoca de aur. Nici macar originali nu sunteti. Infractorilor!
paraschiva pe 30 Ianuarie 2015, 16:15
#9
mandra
dupa cate inteleg acolo si-o trag toti cu cine apuca ca iepurii.
gonzo pe 30 Ianuarie 2015, 15:42
#8
profesor
tot nu am inteles geodoiu e profesor sau cioban la scoala.astia din invatamant au luato razna de tot,le-a cazut stiinta in stomac trebuie sa treaca toti pe la preotul ala nebunu sa-i formateze.
cetatean pe 30 Ianuarie 2015, 15:29
#7
de la mindra
ce aveti ma cu bagaboanta ...daca ii place p**a,

eu pe 30 Ianuarie 2015, 15:07
#6
mai are putin
mai are putin si termina mandatul de primar sa vedem la urma ce fece.Acum cand il vezi zici ca el a pus coada la cireasa,are aiere de baron local. Dar o sa i se infunde,cu siguranta.
L.V. pe 30 Ianuarie 2015, 10:45
#5
O societae bolnava
Astia sunt dascalii care pretind ca fac educatie copiilor nostri?Asta este moralitatea celor care conduc comunitatea?Rusineee!
Mindreanu pe 30 Ianuarie 2015, 09:58
#4
Pentru M arinel
De ce sa fie dat afara? Pentru ca are nevasta cu**a? Acasa trebuie sa mearga Marinel si ...secretara halal oameni ne conduc!Sa le fie rusine.Mai este un an fratilor si haideti sa—l trimitem acasa pe Marinel sa—si vada de dragostea lui
x pe 30 Ianuarie 2015, 09:37
#3
pt autoritati
Domnul profesor Geodoiu jigneste si bate copiii de clasele o-4 Scoala Mircea CEL BATRAN (NR. 1).S-au facut plangeri dar nu prea s-au luat masuri. De aceea la inselat nevasya,daca o vorbi cu ea cum vb la scoala;"vaca imputita,prosti,imputiti,ciobani......... BRAVO EI CA A SCAPAT DE UN NESIMTIT SI UN PROST CRESCUT.
| pe 30 Ianuarie 2015, 09:20
#2
nevinovata?
Poveste de dragoste nevinovata?! Poveste de dragoste nevinovata ai in liceu. Nu cand ai un sot si doi copii! Parasuta!
marinel pe 30 Ianuarie 2015, 09:12
#1
pt geodoiu
sa fie dat afara si din invatamant nu isi face orele de educatie fizica la generala 1
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.