Percheziţii în Teleorman, Galaţi, Brăila, Ilfov: mai mulţi teleormăneni, membri ai unei grupări care fura metale neferoase pe teritoriul Franţei.

29 Ianuarie 2015, 00:03 | 2462 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Politia.

Poliția Română în colaborare cu Jandarmeria Națională din Franța a efectuat o acțiune pentru destructurarea unei grupări de criminalitate itinerantă din județul Galați, cu legături infracționale în mai multe zone din România și străinătate, care ar fi comis pe teritoriul Franței furturi de metale neferoase de valoare mare.
La data de 28 ianuarie a.c. sub coordonarea Direcției de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, polițiștii de investigații criminale au efectuat 22 de percheziții domiciliare pe teritoriul României (16 în județul Galați, 2 în Brăila, 2 în Teleorman și 2 în Ilfov), la membrii unei grupări infracționale, care au comis mai multe furturi de metale neferoase cu valoare mare, pe teritoriul Franței.

La acțiune au participat peste 140 de polițiști de investigații criminale din cadrul Inspectoratelor de Poliție ale județelor Galați, Brăila, Teleorman și Ilfov, precum și luptători din cadrul Serviciului Independent pentru Intervenții și Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.Au fost puse în executare 34 de mandate de aducere, pe numele unor persoane bănuite de comiterea faptelor, acestea fiind audiate în prezent de polițiști.
În fapt, această grupare a comis numeroase furturi din societăți comerciale pe teritoriul Franței, vizând metale scumpe, feroaliaje (nichel, vanadium, feromolibden etc.), iar bunurile ar fi fost comercializate de regulă pe teritoriul României.În urma acțiunii au fost identificate și recuperate importante cantități de feroaliaje bunuri ce fac obiectul infracțiunilor comise în Franța, precum și sume mari de bani.Prejudiciul total cauzat este de peste 1.000.000 de euro.

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
gogu pe 04 Februarie 2015, 08:18
#6
ptr#5
De unde stii Andronache Ovidiu ca Oana este cu**a.ai f....o tu?daca afla Oprenu ca scrii despre el si Oana ai belit p..a !!!!
OPREANU ANALFABET pe 30 Ianuarie 2015, 13:08
#5
Opreanu & Oana :)))))))))))
Rasurile orasului,si el si prietena lui Oana.... totusi el e politist,oare cand va invata gramatica limbii romane??? Iubita lui Oana lucreaza la Hotel Turis,aceasta este foarte cumintesmile)) nici nu e cu..a,deloc...
cristi pe 29 Ianuarie 2015, 07:55
#4
politie
Opreanu C este finul interlopilor,fratii Codrea!
anturajul lui Opreanu pe 29 Ianuarie 2015, 02:27
#3
de la POLITIE
asemenea exemple tot sa mai formeze ministeru de interne.astfel de politisti...rasul orasului este Opreanu de la Odaia.
Oprean C pe 29 Ianuarie 2015, 02:23
#2
ALCOOL
Oprean C,exemplu de politist,prezent in toate carciumile,mai ales in Odaia la el la tzara. VORBESTE DE RAU MULTA LUME,SEAMANA BINE CU JOKERU DIN CARTI!!!
Domnule Comandant Ene, pe 29 Ianuarie 2015, 00:44
#1
Oprean e politist ?????
Domnule Comandant,OPREAN CRISTI E POLITIST de CIRCULATIE??? Merge numai f beat cu masina.nu este legal.in schimb el ia permise si da amenzi la lume.e corect aaa? Bataie de joc
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.