Un conducător auto, din Turnu Măgurele, a fost depistat conducând un autovehicul deşi avea permisul suspendat.

28 Ianuarie 2015, 00:03 | 2467 vizualizări | 11 comentarii
Car Universal
Politia.

Aşa cum am mai scris, în fiecare zi, în Turnu Magrele, are loc o încălcare a legii circulaţiei rutiere. Conducerea fără permis sau cu permisul suspendat e un "sport" în oraş, astfel că, la plesneală, cum se zice, poliţiştii pot găsi un asemenea conducător auto. Aşa cum aflăm de la IPJ Teleorman, poliţişti din municipiul Turnu Măgurele au depistat un bărbat în vârstă de 43 de ani, din municipiul Turnu Măgurele, care conducea o autoutilitară pe strada Chimiei, din localitate, având exercitarea dreptului de a conduce autoturisme suspendată din data de 18.8.2014. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 335 alin. 2 C.P.

Citeşte şi
Comentarii (11) Adaugă comentariu
camy pe 23 Februarie 2015, 03:33
#11
pentru coruptu Cristy Oprean
Betivanule, spagarule, ai grija ca tu urmezi, daca vrei sa afli ce, intreaba l pe prietenul tau de pahar ce a patit ca sa sti ce o sa patesti si tu mai ales cand incerci sa agati ceva... Eu iti sugerez sa mergi cu casca in cap pe strada ca o sa-ti sparga cineva capul pentru ceea ce faci tu, uff... ce oamenii avem in politia romana...Te rog sa nu te mai lauzi ca ai fost pe la mine, povestestele si ca esti un milog mincinos.

madalina pe 21 Februarie 2015, 10:50
#10
pffffff
wink wink daca vorbiti de el inseamna ca are valoare!smile))))P)))))))))))))smile)))))) snakebea si el din cand in cand, vinerea, sambata si duminica,,si uneori martea si mierc*rea, foarte rar joiasmile)))
oprean pe 21 Februarie 2015, 01:23
#9
e un...
oprean este un ratat cu impresii de tarus de la Odaia.
popa pe 20 Februarie 2015, 21:31
#8
pentru oprean cisti
Betivanule esti un mare corupt, ce exemplu dai...
popa pe 20 Februarie 2015, 21:29
#7
pentru oprean cisti
Esti un mare je**s, mincinos si laudaros.poate mai te prind pe la frizerie k vi si te dai la x, sti tu bine de cine este vorba betivanule, ai grija de femeia ta...
POLITIA=MAFIA pe 29 Ianuarie 2015, 00:16
#6
OPREAN
OPRENE UN TIGAN PRIN CU NUMERE NASPA SAU FARA ASIGURARE,FARA PERMIS CREZI CA O SA AUZIM SI NOI VREODATA CA A FOST PRINS IN TURNU MAGURELE?
fane pe 29 Ianuarie 2015, 00:16
#5
invidiosilor
Oprean chair is I face f bine datoria . Into uitativa LA voi.
politisti prosti si inganfati pe 29 Ianuarie 2015, 00:07
#4
habar au de lege
oprean asta este un tampit el saracul habar are de legislatia rutiera.cum draq sa fie asta politist la rutiera daca ii dai un chestionar cred ca nu face 16,asta in cazul in care nu este baut.La patrula cu el cu prostu alalalt, inganfat care a fost inaitea lui.Ma cand ii vezi asa inganfati iti vine sa ii bati,zica ca lucreaza la privat oameni pe ei cred ca nu ii invata nimeni sa vb,ce comportament sa aiba,te ia asa de sus zici ca tu esti in slujba lor.politia=MAFIA

exemplu d politist Oprean pe 28 Ianuarie 2015, 23:06
#3
alcoolic
Cine il tine ma pe asta,pe Oprean in politie ? Umbla nunai beat cu masina,de femeia lui Oana au alti grija,iar de el are grija bauturaaa... Domnule Comandant,aceatia sunt politistii de circulatie ?? Sa nu mai zic de Mircescu Stfan smile))))))
Oprean C = Politist pe 28 Ianuarie 2015, 22:52
#2
Politist inconstient
exemplu de politist...de nelipsit din baruri,foarte corupt,sarac,milog pe cat se poate,si nevasta sa Oana Tapurica o desteapta smile))))))))) ne intrebam si noi multi,cine tine asemenea specimen in politie??!
Pentru OPREAN Cristian pe 28 Ianuarie 2015, 21:37
#1
ALCOOL LA VOLAN
Pe OPREAN de la rutiera nu l mai vede nimeni ca merege tot timpul in stare de ebrietate la volan???!!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.