Chestiuni minore cu pagube majore la Tr. Măgurele: lipsa unui bec creează probleme noaptea conducătorilor auto pe strada 1907. Domnule primar, cine schimbă becul ars?

28 Ianuarie 2015, 00:04 | 1941 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Lipsa unui bec creează probleme noaptea conducătorilor auto.

Rezolvarea problemelor locuitorilor din Turnu Măgurele este un deziderat pe care Primăria turneană trebuie să şi-l impună. Din păcate nu prea este aşa, dovadă multele nemulţumiri ale oamenilor faţă de activitatea ( sau, mai curând, inactivitatea) celor care lucrează acolo. Mai înainte de a prezenta o nouă problemă, una minoră, dar cu consecinte majore, vrem să se înţeleagă bine un lucru: cei care lucrează în Primăria Turnu sunt plătiţi din banii noştri şi trebuie să rezolve reclamaţiile turnenilor. Nu, domnilor funcţionari, nu vă plăteşte D.Cuclea sau L.Dragnea, sunteţi angajaţii noştri, ai tuturor, şi trebuie să lucraţi pentru noi.

Iată problema ridicată de un cititor al site-lui, care semnează Daniel. "Sunt un cetăţean al oraşului Turnu Măgurele, şi am o nemulţumire. Am încercat să discut cu cineva din primărie, dar nu ţine de ei. Dimineaţa şi seara trec spre si dinspre serviciu prin dreptul blocului A10, pe strada 1907. Ei bine, chiar pe strada asta, un stâlp are becul ars. Problema există de mai bine de o saptamana, iar aseară, fiind şi întuneric, abia se vedea şoseaua, am lovit un câine. Pagube sunt: bara, carenaj, proiector. Rog dacă se poate să interveniţi să se rezolve problema becului. Vă mulţumesc!"

Da, domnule Daniel, aducem şi pe această cale problema iluminatului public în atenţia Primăriei Turnu. Becul ars nu trebuie să fie schimbat de primar, însă sunt oameni în Primărie care se ocupă cu iluminatul public. Cine încasează taxa pentru iluminatul public, domnule Cuclea? Nu cumva, chiar Primăria Turnu? Atunci cui trebuie să ne adresăm când se arde vreun bec sau nu funcţionează? Aşa cum ne-a scris cititorul nostru, din cauza întunericului a lovit un câine. Câinele al cui era, domnule primar? Câinii comunitari, o altă problemă gravă în oraş, nu a găsit nicio rezolvare până acum. De ce, domnule Cuclea? Nu aşteptăm răspunsuri, însă măcar schimbaţi becul de pe strada 1907!

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
un om pe 01 Februarie 2015, 20:11
#4
avem rezerve
Poate pune niste instalatii in loc de bec... Sunt cu led-uri si consuma mai putin. Sau nu mai au bani sa le dea jos? Si asa sunt vai mama lor...



gogu steriade pe 28 Ianuarie 2015, 19:04
#3
problema nu e becu...esti tu...conducatorule
porneste Daniel luminile ....numai face atat taraboi
un magurean pe 28 Ianuarie 2015, 10:56
#2
un primar plitisit
ce vreti primarul este primar numai cind ridica bani sau se plimba cu masina primariei sau eventual alegeri pentru partid restu un icompetent lenes pe magurele vrazeste lumea de 16ani rusine sa fie acasa daca nu esti in stare snake
ion pe 28 Ianuarie 2015, 08:40
#1
pentru autor si sofer
a lovit ciinele de prost ce este.circulind pe faza sc*rta trebuie sa ilumineze strada pe 30m. viteza in localitate 50 km/h avea timp sa opreasca.ori a uitat sa aprinda luminile ori circula cu viteza asa cum se circula prin oras de catre multi soferi.in rest o zi buna tuturor turnenilor
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.