L.Dragnea îşi face parte: 111 milioane de lei pentru Teleorman. Tel Drum-ul se bucură, prietenii ştiu de ce!

27 Ianuarie 2015, 00:03 | 2095 vizualizări | 10 comentarii
Car Universal
Liviu Dragnea.

Bugetul României pe acest an a născut destule controverse, după ce Guvernul a schimbat modalitatea de distribuire a sumelor pentru echilibrarea bugetelor locale. Guvernul a decis ca oraşele şi comunele care produc mai mult să nu mai primească bani de la bugetul central. Este vorba de Hotărârea de Guvern nr.14/2015, privind repartizarea pe unităţi administrativ-teritoriale din cota de 18,5 % din impozitul pe venit şi a sumelor defalcate pe valoarea adăugată. Această decizie vine ca o mănuşă pentru Teleorman, fiindcă niciun oraş sau comună nu-şi poate asigura cheltuielile necesare desfăşurării activităţii din banii strânşi pentru taxe locale. Datorită lui L.Dragnea, Teleormanul a primit 111 milioane de lei, o sumă uriaşă, faţă de cât primesc alte judeţe, precum Timiş, 2,5 milioane lei, sau Hunedoara. Aproape toate marile municipii şi oraşe nu primesc bani de la bugetul central pentru activitatea lor, astfel că protestele deja au început.

Să ne intoarcem la banii care revin judeţului nostru. Nu vă gândiţi că cele 111 milioane de lei se vor folosi în scopul creării de locuri de muncă, de exemplu. Nici vorbă, sunt pentru ca maşinăriile pesediste să funcţioneze şi să aloce bani pentri diferite lucrări de infrastructură, majoritatea inutile ( de genul parcurilor la sate). Multe dintre aceste lucrări vor fi executate de firma Tel Drum, care abia atât aşteaptă. Să vedeţi reparaţii de străzi şi alte lucrări de mântuială, făcute la preţuri de autostrăzi! Din această sumă, cea mai mare pe care o primeşte un judeţ în România, teleormănenii nu se vor alege cu nimic, grosul ajungând în buzunarele lui Dragnea şi acoliţilor săi. Oare, se vor opri vreodată din furatul banului public?


Citeşte şi
Comentarii (10) Adaugă comentariu
turneanul pe 28 Ianuarie 2015, 16:21
#10
pt Ciupitu
Pai dacă e om de afaceri sa se ocupe de afaceri.De ce vrea sa ajungă neapărat primar ? Sau afacerea e vândută și nu mai are activitate ? Oricum sa nu spui ca vrea pentru cei 4000 de lei salariu ca nu cred .
puie dragnea pe 27 Ianuarie 2015, 20:30
#9
la puscarie cu el
Frate nu se gaseste nici un lunetist sa il impuste?

Turneanu,chiar daca, Cracea a furat, a furat 0,01 % fata de cat a furat dragnea!!!! mi se face scrba cand ma gandesc ca sunt familii care supravietuiesc cu cateva sute de lei pe luna si javrele astea ordinare fura milioane de euro !!! sick
Turcu pe 27 Ianuarie 2015, 18:28
#8
Dragnea
Asta e ultima lovitura ...... cu efect! Se vor intoarce si ai lui impotriva, in toata tara! Se asigura pentru vremuri grele!
Un cetatean pe 27 Ianuarie 2015, 18:16
#7
Asta e numai pentru el
Asta nu da nimic, doar ia! 111 milioane sunt pentru avize si facturi pe lucrari neefectuate ale Teldrum! Primarii PSD semneaza fara sa comenteze, ca daca comenteaza..............! Ii vine randul c*rand!
Ciupitu pe 27 Ianuarie 2015, 18:11
#6
Pt turneanul
Bai desteptule ia spune tu de unde a furat Cracea!? A avut contracte cu statul? A fost primar, presedinte de CJ sau vice prim-ministru? Lucrezi cumva la Teldrum? Sau esti un simplu pupinc*rist?
turneanul pe 27 Ianuarie 2015, 16:00
#5
parcări la țară #2
Poi cum sa zică ceva de Nuti doar era cu ei în gașca, după cum zicea și fostul ministru Gabriel Sandu hoțiile noastre sunt mai bune decât ale lor. Așa și pe plan local cu Nițulescu, Crăcea & co. că doar nu degeaba au ieșit în strada miile de oameni în 2011-2012.
remus pe 27 Ianuarie 2015, 15:18
#4
parc*ri la tara
Deci acum nu mai sunt bune parc*rile la ţară. Păi când era coana Udrea la ministerul dezvoltării aţi scris cumva vreun articol referitor la inutilitatea unor astfel de investiţii? Păi până acum 3 ani erau bune parc*rile la ţară pt. ca aduceau plus valoare si se creau loc*ri de buna si era frumos si era bine ca sa nu fie rau şi acum nu mai sunt bune parc*rile?
franchestain pe 27 Ianuarie 2015, 14:58
#3
la carcera cu voi teldumist #2
gigodilor.Amin!
un teldrumist pe 27 Ianuarie 2015, 09:20
#2
sic, sic
tongue laugh tongue laugh tongue laugh tongue laugh tongue laugh tongue laugh tongue laugh tongue laugh
Bombonel pe 27 Ianuarie 2015, 00:42
#1
Am asa o presimtireeee....
Cred ca va fii ultima atribuire de bani multi catre TR si TelDrum,de catre Jefuitorul Banului Public.Amin!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.