Incursiune în mintea unui criminal: deputatul A.Simionescu, un blestem pentru Turnu Măgurele!

26 Ianuarie 2015, 00:05 | 4540 vizualizări | 13 comentarii
Car Universal
Deputatul A.Simionescu, un blestem pentru Turnu Măgurele!

Turnu Măgurele are câteva personaje negative, care au un renume sinistru. Unul dinte acestea este deputatul pesedist Adrian Simionescu. Acest venetic a ajuns la Turnu Măgurele şi a început să facă orice pentru a parveni. Devenit cumnat al lui Marian Fiscuci, boss-ul Tel Drum, Simionescu a intrat curând sub aripa jupânului judeţului, Liviu Dragnea. Ascensiunea ingineraşului se datorează faptului că i-a pupat ( la figurat, dar şi la propriu) mâinile celui care este un fel de stăpân de pământ şi de sclavi în Teleorman. A. Simionescu s-a făcut remarcat ( în ghilimele, desigur) pentru fapte care ar fi trebuit să-i aducă ani grei de închisoare.

Mai întâi, Simionescu a devenit criminal la propriu, lovind mortal un bărbat în comuna Ciuperceni. Beat fiind, rezultatul etilotestului arătând o alcoolemie de 0,98, Simionescu nu l-a observat pe Micu Gheorghe, care mergea lângă partea carosabilă şi l-a lovit cu partea dreaptă a autoturismului Mercedes C220, număr de înmatriculare TR 03 VJV. Bărbatul a decedat pe loc, însă Simionscu nu a păţit nimic. Cum se poate una ca asta? Simplu, decedatul a fost scos vinovat iar alcoolemia a dispărut ca prin farmec. SML Teleorman a stabilit că Simionescu nu băuse nimic, alcoolemia din etilotest fiind astfel ştearsă cu buretele. Cum a motivat Simionescu alcoolemia? Simplu: a declarat că este posibil ca aparatul etilotest să fi reacţionat la urmele de alcool expirate datorate prezenţei unui tampon îmbibat în alcool în cavitatea bucală pentru calmarea unei dureri dentare. O Doamne, cât de proşti ne consideră Simionescu!!

Pe un alt bărbat, care s-a sinucis anul trecut, îl are pe conştiinţa Simionescu. Este vorba de Tudorel Haimana, angajat al depozitului de materiale al lui Simionescu. Sinuciderea s-a petrecut la câteva zile după ce A.Simionescu a fost dus cu mandat la DNA, în urma unei fraude de peste 1 milion de euro. Ei, dar nu numai oameni are pe conştiinţa Simionescu, ci şi o parte din industria oraşului Turnu-Măgurele. Ca un ucigaş în ploaie, Simionescu a pus pe butuci Fabrica de Conserve din oraş. Numit director de prefectul Liviu Dragnea, Adi Simionescu a distrus în câţiva ani acestă fabrică. Mai întâi, a împărţit-o în 2 unităţi paralele, una cu terenul agricol, cealaltă cu fabrica de conserve. Cele două au falimentat instantaneu, iar terenul agricol a ajuns la Tel Drum.

Multe destine a frânt acest individ care doreşte să ajungă mai sus, mai bogat. Din păcate pentru oraş, Adrian Simionescu a devenit un blestem pentru Turnu Măgurele. Oameni, fabrici, destine, toate sunt năruite de acest individ josnic. Nu ştim dacă o justiţie imanentă l-a făcut să sufere şi pe el, însă fiul său a avut vreo două accidente auto, din care a rămas cu mici sechele. Sperăm ca nu fiul să plătească pentru păcatele tatălui, pentru că nu e drept. Simionescu, pleacă în locurile natale, ai distrus destul în Turnu Măgurele!

Citeşte şi
Comentarii (13) Adaugă comentariu
Norocel pe 29 Ianuarie 2015, 00:48
#13
Puscaria e aproape
Un rebut genetic de la casa de copii.Cine l-a cunoscut stie mai multe.Rabdare,si Dumnezeu le aseaza pe toate.Din cate am auzit a si inceput.
corsaru pe 28 Ianuarie 2015, 21:49
#12
Simionescu...gresala naturii
Simionescu un ratat al naturii.

Sa nu uitam ce prosti a facut cand a fost vicepresedinte al CJ Teleorman-in 2008 si motivele care L-au facut pe Dragnea sa scape de el.

Dar...L Dragnea nu a invatat nimic !!!!!

Cate luari de cuvant a avut Simionescu in Parlament in cei 2 ani de cand este deputat??????????
WTF pe 28 Ianuarie 2015, 21:29
#11
?!
Urmareste Cracea un contract bun pt racordarea parcului la retea??!!Sa-l fereasca Sfantul sa i se intample ceva rau...ca ajunge la fel ca cei pe care azi ii arata cu degetul.
P S D pe 28 Ianuarie 2015, 19:21
#10
CIUDAT
va vorbesc din experienta proprie in toate fabricile si combinatele la toate sif-urile unde ajunge un apropiat al PSD sau direct pesedisti in sc*rt timp dau faliment intra in insolventa dispare se distruge se vinde pe bucati cum este cazul si orasului nostru sau mai bine zis catunul turnu magurele, nu vi se pare putin ciudat de ce oare sunt incompetenti?sau ajungem sa credem ca asta se doreste poate vine vreun ordin din est ma gandesc.
un magurean pe 26 Ianuarie 2015, 13:03
#9
prostimea
nu a aiuns acolo datorita lui ci a prostimi care l-au votat

Mircea Francu pe 26 Ianuarie 2015, 12:52
#8
pt.MM,Titus si altii
Auziti,ma,daca,prin absurd,s-ar desfinta site-ul asta,aș face eu altul,imediat,cu acelasi profil.Este incredibil cum,oameni care va pretindeti normali,aparati astfel de creaturi.Acesti monstrii cu fata de om ne fura si ne batjocoresc familiile si copiii prin comportamentul lor.Noroc cu Dumnezeu,ca-i mai aseaza cateodata acolo unde le este locul.
dan varzaru pe 26 Ianuarie 2015, 11:47
#7
ptr titus
daca era cracea primar la turnu eram ca las vegas.
Titus pe 26 Ianuarie 2015, 10:20
#6
Tampenii
Se vede de la o posta ca nu stiti decat sa denigrati si sa aruncati cu mizerii in oamenii care isi vad strict de treaba lor. L-ati facut pe Simionescu in fel si chip, criminal, hacker... mai stiu eu cum. Furati pozele de pe facebook si faceti articole de doi bani. Partea grava este ca aveti de partea voastra lume care confunda viata privata a unora cu politica pe care o duceti voi. Asta nu e politica, stimabile! Cracea e c*rat ca lacrima? Cum e posibil sa-l slaviti pe unul singur, iar ceilalti sa fie incapabili? Nu v-ar fi rusine!
doina pe 26 Ianuarie 2015, 10:02
#5
Prostia se plateste ...
Cit timp PSD-eii vor fi votati de locuitorii din Teleorman,care au ajuns subiecte de banc*ri cu prosti,nu se va schimba nimic . Cit timp se vor face pres la usa domeniului lui Dragnea,i-si merita soarta ...
dan varzaru pe 26 Ianuarie 2015, 09:08
#4
tot un hot
la puscarie cu bulangiu,
M M I pe 26 Ianuarie 2015, 08:38
#3
Cata rautate !
Doamne, daca dnul Adrian Simionescu ar ajunge undeva foarte sus ce bine ar fi! Sa desfiinteze acest site de doi bani,unde se scriu numai minciuni,unde se da voie tuturor neavenitilor sa comenteze ceea ce nu ar trebui,sa jigneasca atunci cand nu stiu despre ce este vorba. Daca v-ar desfiinta ce linistiti ar fii oamenii fara voi !
vlad pe 26 Ianuarie 2015, 01:59
#2
INFO
sangele l-a schimbat doctorul ENACHE(se cunoaste acest lucru)iar NUP-ul l-a dat proc*rorul IORDANESCU.DNA-ul ce face ?s-a musamalizat o crima.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.