L.Dragnea este "un personaj sinistru care minte tot timpul". Un alt deputat pesedist dezvăluie adevărata faţă a lui L.Dragnea.

24 Ianuarie 2015, 00:01 | 4641 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Liviu Dragnea, un personaj sinistru.

Liviu Dragnea e tot mai urat in partidul al carui presedinte executiv este. Dupa Vanghelie, Geoana si Ivan, un alt pesedsit de frunte ia pozitie impotriva lui Dragnea. Deputatul PSD de Dolj, Florentin Gust, dă de pământ cu președintele executiv al partidului, Liviu Dragnea. Făcând trimitere la o declarație a fostului vicepremier Liviu Dragnea în care acesta îi acuză de ”trădare” pe Marian Vanghelie și pe Mircea Geoană, parlamentarul Gust susține că cel responsabil de pierderea alegerilor prezidențiale este însuși Dragnea, pentru că ar fi tratat membrii PSD ca pe niște ”slugi”.

”Acest personaj sinistru din politica românească a reușit să-i întreacă pe toți în a minți! Nu domnule Dragnea, nu a trădat nimeni! Trădător ești tu că te-ai comportat cu membrii PSD ca și cum ar fi slugile tale. Tu ai trădat prin comportamentul tău arogant, făcându-i pe români să se gândească ce s-ar putea întâmpla dacă vei avea mai multă putere. Din aceste cauze s-au pierdut alegerile!”, a declarat alesul PSD .

Social-democratul Florentin Gust aruncă săgeți și spre șeful Executivului și menționează că atât Liviu Dragnea cât și Victor Ponta se comportă cu PSD-ul ca și cum ar fi ”propria lor moșie”. ”Încă mă întreb cine pe cine a copiat în aroganță? Ponta pe tine (Dragnea nr.) sau tu pe Ponta? Pentru că vă comportați cu PSD-ul ca și cum ar fi moșia voastră sau SRL-ul vostru!”, a mai adăugat Florentin Gust.

 

sursa:reportervirtual

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
mihai pe 26 Ianuarie 2015, 18:11
#6
de rasul lumiii
Sa se duca bai frate la puscarie cu totii sau sa munceasca in folosul comunitatii!Sa incepem prima oara cu spurcati de ti**ni ca macica bozieni donica si multi altii analfabeti la care nu se vede nimic la cate comit!Si de tarani de dragnea un parvenit si fraierul de cuclea o sa le vina randul c*rand la fel si la toate c*rvele din primarie incepand cu ionela apoi cu bombonica o taranca de muncea la solare si vedea autobuzul printre picioare si acum se da cu channel de la levantica!la puscarie co totii si cu toate! Pacat ca majoritatea pop**atiei mai smechere si mai inteligenta nu mai este la turnu! A ramas doar plebea cum se spune dar o sa ne intoarcem c*rand!
Salpetru Dioxineanu Benzen pe 24 Ianuarie 2015, 20:03
#5
Țigani, țărani și militari (Ț,Ț, M ) !
Trăim impreună, intr-o deplină armonie, clipe de coșmar și de neliniște, cauzate nu atât de apartenența socială, cât mai degrabă de aspirațiile politice ale locuitorilor de la vărsarea Oltului in Dunăre ! Din punctul de vedere al compoziției sociale, predomină rromii, urmați foarte îndeaproape de țăranii de la bloc, cu aere de orășeni și evident încheind cu o categorie socială, pe cale de dispariție, militarii !Formăm impreună un amalgam, o combinație nocivă, toxică la fel ca și arealul pe care il populăm ! Ne certăm intre noi, uitând că, cauza tuturor relelor este alegerea politică, veche de 25 de ani, care prin votul marii majorități, in special pensionari, ne-au condamnat la foame, lipsa demnității, lipsa loc*rilor de muncă și la a ne duce viața intr-o zonă poluată !! Cred că trebuie să ne mobilizăm și să înfrângem caracatița roșie care, pur și simplu ne-a condamnat să trăim in sărăcie, intr-un mediu infect, conduși de sc*rsorile societății de tranziție !

Asfalt Tango pe 24 Ianuarie 2015, 14:29
#4
Priviți și luați aminte !
Cu cine seamănă acest escroc, impostor, delincvent, derbedeu, interlop, cu**ar, prostovan, țărănoi, pițigoi, fiu de milițian, ginere de legumicultor ?!! Zici că este un tractorist pe U 650, după ce a arat 10 hectare, din pământul pe care cu atâta buc*rie l-ar mânca, pământ numai bun pentru excrocheriile derulate sub anonimat cu firma Teldrum !! Oare cât va reuși acest,,neica nimeni,, să ne mai prostească in față și să facă totul, numai in avantajul lui și al famigliei pe care o apără și o reprezintă ??!!Dacă nu ne mobilizăm și nu-l stârpim, acest je**s o să ne văndă și pământurile de sub casele noastre și evident că, o să ne aducă in situația căutării unei noi oicumene (spațiu vital ) Chiar ne dorim acest lucru ??!!Dacă nu, să punem mâna pe el și pe famiglia lui și să- i dăm ce merită ! Pe ei, pe mama lor de mișei !!! Să nu-l uităm pe Dan ex-turnean, ex -teleormănean !!!
IONEL F. pe 24 Ianuarie 2015, 13:34
#3
Lupule,mai usor ca vine vanatorul
Mai terminati odata cu legenda asta cu *pionul otravit* ca nu mai pune botu nimeni.Asta e un hot cu diploma si va face puscarie cel putin cat Voiculescu.Da,e mai greu pana il agata prima data,dupa aia il mai ajuta si complicii.
A lu Lupu. pe 24 Ianuarie 2015, 11:29
#2
Lui Oaie..
Auzi bai, oita balaie si proasta, Dragnea este darul otravit al lui basescu si pedelescu pentru P.S.D. El nu a fost niciodata social-democrat, ci hot ordinar si tupeist. Cat despre puscarie, duca-se invartit cu tine de gat, dar nu uitati sa-i luati si pe basescu cu familionul+ boc+udrea+videanu+blaga+.......+cracea.
A lu Oaie pe 24 Ianuarie 2015, 00:27
#1
TRAG CU DINTII DE PUTERE
Si el si Ponta se agata cu disperare de putere altfel,se duc la puscarie.Dar de ce le este frica nu vor scapa.Vor avea pe rand,soarta lui Nastase.Dragnea a furat cat au furat toti condamnatii pentru furt care se afla in puscariile din Romania.Si inca mai are c*rajul sa fure.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.