Combinatul chimic Donau Chem Turnu Măgurele are probleme foarte mari. Ioan Niculae nu mai are bani de gaz!

20 Ianuarie 2015, 00:04 | 4088 vizualizări | 11 comentarii
Car Universal
Donau Chem Turnu-Magurele.

Cea mai mare unitate economică turneană, S.C. Donau Chem S.R.L., este oprită de două săptămâni şi nu se aude nimic bun, din contră, numai zvonuri negre. În această perioadă, combinatul trebuia să funcţioneze, fiindcă îngrăşămintele chimice sunt la mare căutare. Restanţele salariale reprezintă normalitatea de câţiva ani, însă din ce în ce s-au acutizat şi mai mult, alături de lipsa bonurilor de masă. Problemele cu funcţionarea sunt cauzate de ingineriile financiare ale patronului, inginerii care l-au adus în faţa justiţiei.

Ioan Niculae nu mai are bani să achite factura la gaz, de parcă ar fi cel mai amărât român! Dacă acum, când piaţă îngrăşămintelor chimice este foarte bună şi se poate face profit mare, combinatul are probleme, când preţul îngrăşămintelor o să scadă, se mai justifică funcţionarea? Instalaţiile foarte vechi inca mai funcţionează şi aduc profit, însă patronul şi managerii parcă fac tot posibilul să distrugă combinatul. Sperăm că în cel mai scurt timp se vor găsi soluţii pentru repornirea instalaţiilor, altfel este foarte grav pentru Turnu Măgurele.

Citeşte şi
Comentarii (11) Adaugă comentariu
bosss pe 21 Ianuarie 2015, 12:52
#11
Maimutoiului de la 10
Mama ta saraca daca stia ca naste un prostovan ca tine, te facea aviator.Tu nu vezi ma pacaliciule ca esti pe alta traiectorie.Ce tot dai de Cracea si Nitulescu.esti retardat ???
Catalin Andreescu. pe 21 Ianuarie 2015, 09:37
#10
Bai boss-cacacios.
Unde p***da matii ai vazut tu ca am scris ceva despre niste salariati pe care nu-i cunosc??> :vampireraspberryENTRU INFORMAREA TA SI A ALTOR CRETINI, ESTE NECESARA PRECIZAREA CA NU SUNT SALARIAT AL COMBINATULUI.Am o firma pariculara cu profil DE PRODUCTIE.
Paraipan pe 21 Ianuarie 2015, 00:24
#9
COMBINATU
COMBINATU ASTA E UN REZIDUU SI VA AJUNGE O RUINA LA FEL CA CETATEA CARE ZACE ANGROPATA LANGA COMBINAT,TURNU ROSU,LA FEL CA SI CASA DE CULTURA,BANCA RELIGIILOR,CAMINUL DE NEFAMILISTI DE PE PRAPORGESCU,CINEMA TURIS,GRADINA DE VARA,ETC,TOT ORASU E O RUINA.
CIC-O pe 20 Ianuarie 2015, 21:11
#8
TR, MĂG,,
!Revoluționarul de serviciu, acest nemernic ascuns sub triada,,dan-ex turnean-ex teleormanean-inevitabil si vesnic român,, a spălat putina de mult și chipurile,,luptă in continuare pentru noi,,, dar nimeni nu il ințelege deși se exprimă numai in citate și in versuri !!Cred că ar cam fi timpul să puneți mâna pe el și să-i dați ceea ce merită !!!Cum această famiglie de semianalfabeți milogi, lipsiți de educație, cultură, sălbatici, cu râturi de porc, susțin că ne-au schimbat viața in bine, tot la fel cred că, este și vremea noastră să le arătăm ce putem,conform principiului,,minoritatea se supune majorității,, La gunoi cu ei și cu titlurile lor de impostori revoluționari !! Sunt de acord doar cu gratuitatea locului de veci, cu condiția ca acest drept să-l folosească cât mai c*rând și din partea casei, tămâie și lumânări, pentru cât au excrocat și inșelat in toți acești ani !Dane, fugi, anunță-ți tovarășii de arme, suntem pe urmele voastre !!!
Bosss pe 20 Ianuarie 2015, 19:23
#7
Idiotului de la4
Ba maimutoiule,am gresit cu ceva cind am spus despre putorile alea batrine? Te deranjeaza fiind una dintre ele? Niste puturosi carora le place locul caldut ! Nu fac decit umbra pamintului .
RUJAN FLAMAROPOL pe 20 Ianuarie 2015, 18:12
#6
Catalin Andreescu
Se redeschide peste cateva zile?Si cand se inchide iar?Combinatul asta de rahat o sa explodeze cat de c*rand,iar noi o sa murim gazati ca niste sobolani.
ionut pe 20 Ianuarie 2015, 17:26
#5
h
uraaaa
Catalin Andreescu. pe 20 Ianuarie 2015, 13:04
#4
Articol mincinos+ 3 comentatori idioti.
Videanu si Nitulescu si Cracea tin neaparat sa-l inlature pe Ioan Nicolae si sa puna ei mana pe Combinat. ADEVARUL ESTE CA,PE LANGA DEFECTIUNEA RESPECTIVA, OPRIREA A FOST CAUZATA DE SCADEREA PRESIUNII GAZULUI, CA URMARE A ATITUDINII RAZBOINICULI BASESCU LA ADRESA RUSIEI. PESTE CATEVA ZILE SE REPORNESTE.
Bosss pe 20 Ianuarie 2015, 11:56
#3
Ca lumea.
Poate asa scapa combinatul de toate fosilele pensionare,Ba frate toate babaciunile sunt sefi.Stati ba dracu acasa si lasati si pe noi tinerii sa mincam o piine.PELEA,BAN,BALINT CLARA,OCHEA,PETCULESCU,PISICA,MIOARA APISTA ETC........ACASA BABACIUNILOR !!!!!!
ilie pe 20 Ianuarie 2015, 08:54
#2
c
500 de ani daci ancolo sa-l tina anchis sa ne ducem du pa fier
Fane de la ambalare pe 20 Ianuarie 2015, 01:10
#1
Sint in stare de soc
Nu ma mai pot opri din plins de doua saptamani,viitorul meu si al copiilor mei este distrus.Rati ai dreaq cu combinatul vostru!!!!Trebuia sa se intimple odata si-odata,ca ne-ati mincat sanatatea cu epava asta toxica si nociva.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.