Primăria Turnu Măgurele şi-a găsit de lucru: demolează, în curând, stadionul.

18 Ianuarie 2015, 00:44 | 4774 vizualizări | 16 comentarii
Car Universal
Stadionul Municipal Turnu-Magurele.

Toate problemele din Turnu Măgurele au fost rezolvate, locuri de muncă se găsesc pe toate drumurile, numai cine nu vrea, nu găseşte de muncă. Salariile sunt babane, astfel că tot turneanul îşi permite să meargă în concedii în străinătate, pentru că s-a săturat de staţiunile din România. Totul e roz, doar o problemă mai murdărea aspectul excepţional al oraşului: stadionul de fotbal. Dacă tot avem echipă bună, pentru judeţul nostru, desigur, ce s-a gândit D.Cuclea: să demoleze stadionul, de fapt, tribuna de beton, pentru că doar ea a mai rămas.

Din spusele celor din Primărie, se va construi o mândreţe de stadion, să se învârtă după soare, nu alta, cu ajutorul fondurilor europene sau al Companiei Naţionale de Investiţii, încă nu se ştie. Dacă acum vreo 10-15 ani, când Turris juca în divizia C, L.Dragnea îşi propuse să promoveze în prima ligă, probabil că, acum, după ce vom avea un nou stadion, o să avem echipă de Liga Campionilor.  Haz de necaz, asta ne-a mai rămas, auzind despre tâmpeniile cu care D.Cuclea vrea să gratuleze oraşul. Dacă actuala administraţie a oraşului nu se schimbă, vom ajunge să cerşim la porţile noului stadion. Întrebarea e  de la cine? De la Dragnea şi căţeii săi, probabil.

Citeşte şi
Comentarii (16) Adaugă comentariu
dan pe 28 Februarie 2015, 19:51
#16
sporting
cand se incepe demolarea stadionului si unde va juca apoi echipa

Daniel! pe 08 Februarie 2015, 22:21
#15
Un fapt laudabil! Vrem un nou exterior, tip SCIENE-FICTION!
Ne dorim un stadion nou, la standarde europene, cu o fatada de tip SCIENE-FICTION! Eventual poate schimbati si bec*rile de pe centru si le inlocuiti cu unele in stil PARISIAN! Si eventual poate interziceti si nu mai lasati sa se imbrace fatadele bloc*rilor in stil ti**nesco-pestritat!
bah pe 23 Ianuarie 2015, 12:34
#14
ce spanac vrajiti aici...
astia da nu fac nimic, gara,gara.daca se apuca sa faca ceva iarasi gara gara.voi ce spanac vreti?
Paraipan pe 21 Ianuarie 2015, 00:33
#13
STADION
CE MAI TREBUIE STADION ORICUM NU VINE NIMENI LA MECIURI,NU CRED CA FOLOSESTE LA CEVA UN STADION NOU ANTRUN ORAS DE PENSIONARI,MAJORITATEA FEMEI.
golanu pe 20 Ianuarie 2015, 19:09
#12
nuuu
Fotbalul este un paravan pt alte susanele vedeti oamenii ales special pt aceasta golaneala







.
unu pe 20 Ianuarie 2015, 17:53
#11
rautate
mai, observ ca tot ce face primaria dupa cum ziceti voi nu face nimic bine, ca dragnea fura, ca mohanu fura, ca cuclea fura,.. dar nu au fost ai voistri pdl-isti la putere in frunte cu basescu? ce au facut la asa numitii hoti? sau hotii striga hotii?
pt. ionut pe 19 Ianuarie 2015, 21:23
#10
fapte
ramai acolo si citeste
Anonim pe 19 Ianuarie 2015, 16:49
#9
Ooo
raspberry
ionut pe 19 Ianuarie 2015, 00:13
#8
decat faceti comentarii
Sa se vada fapte sau e frica eu sunt in spania de asta am plecat....
dorel pe 18 Ianuarie 2015, 19:38
#7
pt idiotul,Doreleeee
Ce pui botul Dorule la ciuma rosie,chiar esti stresat de stai pe tel
Doru pe 18 Ianuarie 2015, 16:30
#6
pentru idiotul "seri"
Băi,Seri.... Eşti frustrat rău,omule!Mai eşti şi prost pe deasupra.Păi cine conduce Teleormanul ăsta de peste 20 de ani? Cine l-a sărăcit şi a minţit că va crea loc*ri de muncă? Nu cumva Dragnea şi ciuma roşie,PSD-istă? Fondurile de la Ministerul Dezvoltării trebuiau solicitate de puterea locală,nu de un partid.Ce idiot poţi să fii! Peste două luni,se vor implini trei ani,de când guvernul Ponta este la putere. Câte loc*ri de muncă a creat,din cele un milion,despre care ne minţeau în campanie? Ce a făcut Dragnea in trei ani de când este ministru? Nimic. Teleormanul este unul din judeţele fruntaşe la şomaj,iar tu,idiotule,aduci in discuţie parc*rile fotovoltaice.Felicitări celui care a fost în stare să facă aşa ceva! Ce legătură are afacerea unui privat cu loc*rile de muncă despre care ne minţea Dragnea în campanie,ţinându-se de mână cu alt mincinos şi hoţ,numit Ponta? Mai învaţă să scrii,prostule! E grea gramatica pentru mintea ta.Oi fi şi tu vreun doctor plagiator,ca şeful tău,Ponta?
mitica pe 18 Ianuarie 2015, 16:21
#5
stadion
Hai sa vedem dupa primavara asta ce mai zici,ca tot o tineti cu rahova,jilava,si daca facem echipa nu o sa vi si tu nea Mitica,daca tot te dai Dragomir
un magurean pe 18 Ianuarie 2015, 12:20
#4
prostia cit cuprinde
au asfaltat tot pe magurele ,au ramas sa demoleze stadionul,ei nu sunt in stare sa pastreze c*ratenia orasului,sa amplaseze niste wc in oras sa bage apa canal la y la piata si magurele ca sunt vai de el,saracile codri viseaza
Mitica Dragomir pe 18 Ianuarie 2015, 10:31
#3
Nu-i mai bine sa demoleze Primaria?
Sa facem stadion,ca echipa avem.De loc*ri de munca nici nu mai vorbim.Sa faci stadion cu fonduri europene pentru a avea un spatiu de facut gratare si dat pomeni electorale pentru toti puturosii si agitatorii PSD?Sau isi face TelDrum echipa?Mai asteptati pana la primavara,ca se face campionat la Rahova si puteti sa va inscrieti cat mai multi.
seri pe 18 Ianuarie 2015, 06:56
#2
sft
Fac si astea de la primarie ce a mai ramas de facut dupa 10 ani de guvernare PDL,cine va tinut domnilor de la PDL sa nu face ti si voi ceva in oras cat a fostUDREA la Ministerul Dezvoltari,voi ati facut parc de fotovoltaice private
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.