La Spitalul Municipal Turnu Măgurele se fură.

16 Ianuarie 2015, 00:02 | 2499 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
La Spitalul Muncipal din Tr. Magurele se fura. Si telefoane.

Poliţiştii din municipiul Turnu Măgurele au identificat autoare unei infracţiuni de furt comise în ziua de 12 ianuarie 2015 în persoana unei tinere în vârstă de 21 de ani din comuna Saelele, judeţul Teleorman. În fapt, suspecta i-ar fi sustras unei femei un telefon mobil pe când aceasta se afla internată în spitalul din Turnu Măgurele. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt, urmând a se propune soluţie prin Parchet. Nu ştim dacă tânăra din Saelele e rudă cu Dragnea, însă sigur are apucăturile acestuia.

 
 
 
Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
Conteaza? pe 25 Ianuarie 2015, 18:37
#3
militia
Pa aia o baga la belea ca nu are de unde sa ia spaga si poate mai ia si ei vreun grad ca pe stiinta na-u cum ca nu au neam.
Ion,Marin,Vasile,Gheorghe.... pe 16 Ianuarie 2015, 19:53
#2
,,Politia din Tr.Mag.a identificat,,
Dar pe sefii Spitalului Municipal,care fura calificat si fara limite,cine ii identifica?Romania unde furtul de gaini este aspru pedepsit,dar jaful din bani publici nu prezinta niciun pericol.
franchestain pe 16 Ianuarie 2015, 09:43
#1
iai ziso bine frate
lu jupinu.Amin!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.