Concurs "greu" la IPJ Teleorman: noul adjunct al şefului IPJ Teleorman este vechiul adjunct, Emil Stanimir din Turnu Măgurele. Scandalul universităţilor fantomă şi al diplomelor false îi dă bătăi de cap şi acum. ( video)

15 Ianuarie 2015, 00:05 | 5847 vizualizări | 10 comentarii
Car Universal
Emil Stanimir.

Mare, concurs mare, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Teleorman. Cine va fi noul adjunct al IPJ Teleorman, aceasta era întrebarea. După cum era de aşteptat, concursul a fost foarte disputat, câştigătorul fiind ales foarte greu. Concursul a avut un grad de dificulate uriaş, astfel că mulţi dintre cei care doreau să participe s-au retras. Evident că ceea ce am scris e o ironie, nici vorbă de aşa ceva. Concursul a fost o formalitate iar câştigătorul ales dinainte. Noul adjunct este fostul adjunct, adică Emil Stanimir. De loc din Turnu Măgurele, adjunctul şefului IPJ Teleorman este cunoscut prin scandalul diplomelor false. Vorbim despre cazul diplomelor false de la două universităţi din Alexandria, Universitatea "Al. Ghica" şi  Universitatea "Europa Ecor".
     Universităţile menţionate nu au deţinut vreodată atestate, nici autorizaţii de funcţionare, iar din 2006 se află în procedura de lichidare, elemente care însă nu par să fi fost cunoscute la nivelul factorilor responsabili din Ministerul Educaţiei. 

Un dosar de absolvire a uneia dintre cele două universităţi scotea din buzunarul clientului frumoasa sumă de 3000-3500 de euro ( putin pentru Dragnea sau Stanimir). În schimbul banilor, pe parcursul câtorva săptămâni, membrii grupării infracţionale întocmeau dosarul solicitat, fără ca titularul să fi participat măcar la vreun curs, ori să aştepte trei ani. Liviu Dragnea, presedintele executiv al PSD şi vicepriministru, comisarul Emil Florian Stanimir, (noul si vechiul) adjunct al şefului IPJ Teleorman, împreună cu soţiile lor, Bombonica Dragnea şi Carmen Alina Stanimir, au urmat cursurile acestor universitati-fantoma. Mai jos, e un video de la PRO TV in care Dragnea si Stanimir incearca sa se scuze, dar fac tocmai invers. În cotidienele centrale au apărut acuzaţii precum că E.Stanimir a reuşit să stopeze cercetările în privinţa fabricii de diplome, tocmai pentru că este implicat personal.

Revenind la concursul de la IPJ Teleorman, Stanimir n-a avut concurenţă, aşa că a câştigat detaşat. Ar fi fost culmea să se claseze pe locul doi, deşi nu ne-ar fi mirat prea tare. În sfârşit, iată că Turnu Măgurele dă şefi grei prin diferite instituţii. Să sperăm că justiţia îşi va face treaba şi toţi cei care sunt corupţi vor răspunde. Inclusiv adjunctul şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Teleorman (cu atribuţii pe linie de poliţie judiciară), Emil Stanimir.

Iata un video, preluat de la PRO TV, in care Dragnea si E.Stanimir se incurca in explicatii:

 
 
 
Citeşte şi
Comentarii (10) Adaugă comentariu
Ernest pe 25 Ianuarie 2015, 11:23
#10
fara titlu...
Stanimire ce-ti mai f..e Constantin Virgil nevasta,marea directoare(ca doar pentru asta a intervenit s-o puna directoare)....
turneanul pe 20 Ianuarie 2015, 13:52
#9
Pentru kirea
Ca deși e inginer a ajuns polițist e opțiunea lui nu văd nimic rău în asta, mai degrabă e un câștig pentru politie, sunt tare c*rios ce studii au foștii pd - iști puși în funcție pe vremea lui Nițulescu, de ce nu puneți pe site și școlile lui Crăcea (cu foaia matricola cu tot) asta așa ca să facem o comparație
diicot pe 17 Ianuarie 2015, 17:35
#8
pt DNA
Prietene, tu nu stii sau te faci ca nu stii. Stanimir a fost si a ramas omul lui Dragnea. El a fost numit atunci ca si acum pe functie la interventia altui om al lui Dragnea anume interlopul Codrea Adi care este finul lui.Conc*rsul este explicatia pentru prostime, de fapt toti sant numiti. La fel si celalalt adjunct Mitrana numit pe functie (sau ma rog a dat conc*rs cum se mai spune) la interventia lui Madalin Ionita, soferul lui Dragnea. In toate institutiile functiile de sefi si adjuncti sint ocupate de oamenii partidului aflat la putere, oameni care slujesc cu credinta si mare atentie interesele partidului care ia pus pe aceste functii (vezi cazul Nitulescu - Ciorobescu)
kirea pe 16 Ianuarie 2015, 11:09
#7
UN MILITIAN CORUPT
Da ma,e inginer si e destept?Pai,de ce nu a ramas inginer si s-a facut militian?Da,militian,pentru ca asta este,militian.Si el,si frati-su Gim,niste militieni spagati,prieteni cu interlopii.
sandu pe 15 Ianuarie 2015, 19:14
#6
ta pinu
de retinut ca a afirmat ca diploma nu-i trebuia, omu doar s-a perfectiont si nu vad ce e rau in asta, oricum are o reputatie buna fata de altii....
cici pe 15 Ianuarie 2015, 19:12
#5
conc*rs
Bati campi frate,Stanimir a fost dat afara de PDL,si este tare destept omul,a mai dat un examen singur si a picat,e destept rau,un interlop si un parsiv
D.N.A. pe 15 Ianuarie 2015, 17:19
#4
Felicitari
Pai ba fraierilor Stanimir s-a judecat cu oamenii din jurul lui Dragnea si i-a invins.Acum a castigat un conc*rs unde trebuia sa fie o sluga a lui Dragnea pentru ca a invatat totul si nu au avut ce sa-i faca.
turneanul pe 15 Ianuarie 2015, 13:36
#3
Pentru pdl-isti
Ce uita autorul sa spună e ca Stanimir a absolvit politehnica pe vremea lui Ceausescu când se făcea carte nu ca acum, deci e inginer pe bune și nu văd nimic rău că un turnean ocupa o funcție de conducere la județ , eu îi urez succes.
DIICOT pe 15 Ianuarie 2015, 12:00
#2
Conc*rs greu ?
Pai pentru orice militian,orice fel de conc*rs este FF GREU.Chiar si in cazul in care este vorba de forta fizica.Din pacate sunt extrem de multi care si-au cumparat sau au obtinut prin influenta,diplome pe la Alexandria ori Targoviste.Tragedia este ca acum,dupa ce au obtinut o diploma,sunt si mai prosti.Cel putin asta ne arata prin tot ceea ce fac in fiecare zi,fie ca este vorba despre ei sau nevestele lor.
O simpatizanta.... pe 15 Ianuarie 2015, 11:48
#1
FELICITARI EMY.....
Acolo e locul tau,intr-o functie mai mare,esti baiat destept si lasa-i in pace pe astia care te pupa.n c*r....

Bravo,jos palaria....
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.